Şimdi Ara

Benfica -Pacos ferreira maçı saat 22.00'de Bugün TV'de ! [Rakibimizi Tanıyalım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Benfica çok tehlikeli hucum hattı çok iyi

Ama defansi kolay ara pas yiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler skor nasıl ? Benfica nasıl ? Bir iki cümle ile özetlesenize bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Klas gol attı Cardozo, temiz tam köşeye. Severim bu tarz vuruşları.

Bu arada yorumcu vatandaş kim yahu, sinir bozucu herif. Lazio gibi değil, affetmez bilmem ne. Bi' bitmediniz!

Lazio gibi degil dedi fenerle hemen hemen ayni kaliteye sahip kadrosu dedi nasil izliyorsunuz maci

Golden sonra dediklerini bir yerden bulup tekrar dinleyin o halde.
  • Adamlarin sag kanadi acik veriyor,agir kaliyor o kanat,Kuyt ve Caner ile orayi iyi kullanir Fener..Hem bu kadar abarttiklari Benfica bu mu yani simdi,bircok %100'lük pozisyon verdiler karsi takim atamadi yanliz.. Bugün oynadiklari gibi oynarlarsa pek sanslari oldugunu düsünmüyorum..
  • quote:

quote:

Haklısın sow iş yapar bu maçta baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Adamlarin sag kanadi acik veriyor,agir kaliyor o kanat,Kuyt ve Caner ile orayi iyi kullanir Fener..Hem bu kadar abarttiklari Benfica bu mu yani simdi,bircok %100'lük pozisyon verdiler karsi takim atamadi yanliz.. Bugün oynadiklari gibi oynarlarsa pek sanslari oldugunu düsünmüyorum..

Yeni bir köy takımı daha doğuyor hadi hayırlısı...
  • ilk devrenin izlenimi;teknik bir takım,istedikleri zaman rahat vites yükseltebiliyorlar.defansları ağır biraz.
    orta sahayı baroni,selçuk yaparsa aykut dağılırız.
  • quote:

quote:

quote:

Haklısın sow iş yapar bu maçta baya

Emre oynaydi yada alex olsaydi

• quote:

Adamlarin sag kanadi acik veriyor,agir kaliyor o kanat,Kuyt ve Caner ile orayi iyi kullanir Fener..Hem bu kadar abarttiklari Benfica bu mu yani simdi,bircok %100'lük pozisyon verdiler karsi takim atamadi yanliz.. Bugün oynadiklari gibi oynarlarsa pek sanslari oldugunu düsünmüyorum..

Maça asılmadıklar belli gibi. Oyun adına pek ekstraları yoktu. 2-0'ın avantajı vardı ellerinde, rolantide oynuyorlar gibi sanki. Tribünler de boş zaten. Savunmalarının pek iyi olduğunu söyleyemem, ağırlar. Bir de sağ taraftan tehlikeli hücumları var. Ziegler'i teke bırakırsak çok aksar, kademe ve yardımlaşmalar çok önemli olacak sol tarafımız için.
  • Yuh ona nasıl ofsayt çalmış.
  • Dikkat ettiniz mi hakem super

• gol. Bunlardan gol yemezsek bence eleriz beyler. Hücum hattı çok iyi. Lima Cardozo Gaitan falan. Ama gerideki adamlarını pek beğenmedim. Ki biz Pacos'tan kat kat iyi takımız. Eğer bunlardan kadıköy'de gol yemezsek 2-0 bile değil 1-0 bize yeter diye düşünüyorum. Dışarda bir şekilde atarız
  • Aha gol yediler.
  • Defans evlere şenlik :)
  • quote:

quote:

+1,
  • quote:

quote:

Maça asılmadıklar belli gibi. Oyun adına pek ekstraları yoktu. 2-0'ın avantajı vardı ellerinde, rolantide oynuyorlar gibi sanki. Tribünler de boş zaten. Savunmalarının pek iyi olduğunu söyleyemem, ağırlar. Bir de sağ taraftan tehlikeli hücumları var. Ziegler'i teke bırakırsak çok aksar, kademe ve yardımlaşmalar çok önemli olacak sol tarafımız için.

Savunmalarina cidden sasirdim,Sow-Kuyt-Webo-Caner-Gökhan G. bu oyuncular gününde olursa Kadiköy de isi bitirirsiniz..Benim anlamadigim neden bu kadar cok sisirildi bu takim,spiker ve yorumcular bile "oooo,uuuu yandik bittik biz.." havalarinda..

Ne diyim,umarim Fener macinda da asilmazlar saliverirler insAllah

• benfica'nın orta alanı zayıf topa sahip olmakta zorlanıyor, daha çok kanatlara aktarmayı tercih ediyorlar. kanatları çok iyi ama beklere destekleri zayıf. ön alan presleri yok, defansları her an hata yapabilir durumda çok ağır.

birazda güçlü yanlarından bahsedeyim kanatları çok süratli özellikle ola john ve salvio uçak gibi bunlar beklere sıkıntı yaratır.
    oscar cardozo o boyuna göre inanılmaz teknik bir adam, golü kokluyor üstelik. ortada oynayan matic aldığı topları iyi dağıtıyor, ama tek başına kalması hakimiyeti zorlaştırıyor. kalecileri artur çok iyi kaleci, çok az gol yiyor defansın ağırlığına rağmen.

turun şifresi pas yapmak, orta alanda top göstermemek. sow ve webo perişan eder defanslarını.
  • quote:

quote:

quote:

Savunmalarina cidden sasirdim,Sow-Kuyt-Webo-Caner-Gökhan G. bu oyuncular gününde olursa Kadiköy de isi bitirirsiniz..Benim anlamadigim neden bu kadar cok sisirildi bu takim,spiker ve yorumcular bile "oooo,uuuu yandik bittik biz.." havalarinda..

Ne diyim,umarim Fener macinda da asilmazlar saliverirler insAllah

hücumları çok iyi çünkü. bence takım oyununu da iyi oynuyor olmalılar yoksa 46 maçta iki mağlubiyet olmazdı. sadece barca ve spartak'a yenilmişler. ama tabii ben portekiz ligi'ndeki porto harici takımların Fenerbahçe'den zayıf olduğunu düşünüyorum. UEFA'da da Fenerbahçe yarı finale çıktı. Yani 3. mağlubiyeti neden biz yaşatmayalım. Ligde namağlup olmaları bence yüksek konsantrasyonla oynadıklarını gösteriyor. Barcelona bile yeniliyor yani. Namağlup oynamaları konsantrasyondan kaynaklanıyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Şu Benfica maçında Cristian oynarsa yeminle sinir krizi geçiririm. Cristian ilk 11 oynarsa bilin ki maçı kaybettik. "Umarım" Salih'i oynatır. Yoksa Baroni oynadığı taktirde çok baskı yeriz + ileriye de çıkamayız.

son maçtaki performansı güzeldi kardeşim, ben Salihi daha iyi bulsamda ilk 11'de baroniyi alırdım biraz tecrübe gerek.. baroninin ifadelerini paslarını görmüşsündür hep soğukkanlı.. bakalım.

kendimden utanıyorum ama sakatlanma olur mu diye bekliyorum :/

Adam zaten 1 maç iyiyse 5 maç kötü ben dayanamıyorum bu herifi bizim takımda görmeye. Benfica maçında oynarsa yine 2 kişilik yürüyecek casper gibi ortadan kaybolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

hücumları çok iyi çünkü. bence takım oyununu da iyi oynuyor olmalılar yoksa 46 maçta iki mağlubiyet olmazdı. sadece barca ve spartak'a yenilmişler. ama tabii ben portekiz ligi'ndeki porto harici takımların Fenerbahçe'den zayıf olduğunu düşünüyorum. UEFA'da da Fenerbahçe yarı finale çıktı. Yani 3. mağlubiyeti neden biz yaşatmayalım. Ligde namağlup olmaları bence yüksek konsantrasyonla oynadıklarını gösteriyor. Barcelona bile yeniliyor yani. Namağlup oynamaları konsantrasyondan kaynaklanıyor bence.

Yanlis hatirlamiyorsam Fenerbahce son 5 macta sadece 1 gol yedi o da Lazio deplasmaninda,yani sizin defansta bu aralar cidden cok iyi..Kontrollü oyunla avantajli skor yakalarsiniz diye tahmin ediyorum..Hatirlarsan yari finale kadar ki rakipler hakkinda da hep ayni seyler söylenmisti,"bu yenilmedi kac mactir,su gol yemedi kendi evinde.." falan filan diye,Benfica da onlardan biri olabilir..

Ben bugün oynanan oyun ile konustum sadece,diger maclarini izlemedim,belki dedigin gibi asilmamislardir..Kadiköy'de seyirci baskisi ile bu adamlarin defansi acik verecektir,Sow insAllah gününde olur..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.