Şimdi Ara

Beni Bir Kız Yaktı ki Ne Yaktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Senenin İlk Günü Kız Bana Bakıyor Durmadan. Bende Biraz Tecrübesiz Olduğumdan Heycanlanıyorum. İşte Sonunda Bu Kıza Açıldım Ama Biraz Geç Oldu. Başkasıyla Çıkmaya Başlamış.1-2 Ay Geçti.Bu Kız Yine Bana Böyle Bakmaya Başladı Kantinde ( Olaylar Okulda Oluyor Genellikle Kantinde ) İşte Ben Masasına Gittim Bir Şeyler Ismarladım ( Kız 1 Sene Kalmış Sigarası Var. Biraz Serseri Tipli Ama Dünyalar Güzeli ) İşte Bahçeye Çıktık Koluma Girdi Konuştuk Birbirimizi Tanıdık. Ben Bunu Evine Bırakmaya Başladım Beni Öptü Falan. Sonradan Benden Ayrılmak İstediğini Söyledi Ayrıldık.Arkadaş Olalım Dedi Bende Mecbur Kabul Ettim. Başkasıyla Çıkmaya Başladı .Sonra Kıza Bazen Seni Seviyorum Falan Dedim. Bir Gün Bir Arkadaşım ( Kimse ) Kıza Demiş Bizim Çocuk Senden Ayrılmış Sen Onun Peşinden Koşma Artık Bırak Onu Demiş.Kızda Bana Bunu Söyledi Yalan Dedim İnanmadı.Bende Tavırlarını Değiştir Dedim Kalbimi Kırıyorsun Dedim Oda ' Kırılsada Kırılmasada Umrumda Değil ' Dedi.2 Gün Konuşmadık Bu Hafta Konuşmaya Başladık Aramız İyi Oldu Yine Yılbaşında Gittim Hediye Aldım Öptü Beni . Arkadaşı Bugün Mesaj Çekti Ebru Senden Hoşlanıyor Dedi Ama Başkasıyla Çıkıyor Şuan . Ne Yapmalıyım Yardım Lütfen.

Oynatıyor mu ? Gerçek mi ?

İçimde Bulunduğum Durum Bu Biri Yardım, Destek Olsun.

• Cem Adrian - Yağmur dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damz

Şimdi Ben Olaya Gireyim.

Senenin İlk Günü Kız Bana Bakıyor Durmadan. Bende Biraz Tecrübesiz Olduğumdan Heycanlanıyorum. İşte Sonunda Bu Kıza Açıldım Ama Biraz Geç Oldu. Başkasıyla Çıkmaya Başlamış.1-2 Ay Geçti.Bu Kız Yine Bana Böyle Bakmaya Başladı Kantinde ( Olaylar Okulda Oluyor Genellikle Kantinde ) İşte Ben Masasına Gittim Bir Şeyler Ismarladım ( Kız 1 Sene Kalmış Sigarası Var. Biraz Serseri Tipli Ama Dünyalar Güzeli ) İşte Bahçeye Çıktık Koluma Girdi Konuştuk Birbirimizi Tanıdık. Ben Bunu Evine Bırakmaya Başladım Beni Öptü Falan. Sonradan Benden Ayrılmak İstediğini Söyledi Ayrıldık.Arkadaş Olalım Dedi Bende Mecbur Kabul Ettim. Başkasıyla Çıkmaya Başladı .Sonra Kıza Bazen Seni Seviyorum Falan Dedim. Bir Gün Bir Arkadaşım ( Kimse ) Kıza Demiş Bizim Çocuk Senden Ayrılmış Sen Onun Peşinden Koşma Artık Bırak Onu Demiş.Kızda Bana Bunu Söyledi Yalan Dedim İnanmadı.Bende Tavırlarını Değiştir Dedim Kalbimi Kırıyorsun Dedim Oda ' Kırılsada Kırılmasada Umrumda Değil ' Dedi.2 Gün Konuşmadık Bu Hafta Konuşmaya Başladık Aramız İyi Oldu Yine Yılbaşında Gittim Hediye Aldım Öptü Beni . Arkadaşı Bugün Mesaj Çekti Ebru Senden Hoşlanıyor Dedi Ama Başkasıyla Çıkıyor Şuan . Ne Yapmalıyım Yardım Lütfen.

Oynatıyor mu ? Gerçek mi ?

İçimde Bulunduğum Durum Bu Biri Yardım, Destek Olsun.

Senenin İlk Günü Dediysem Okulun İlk Günleri Eylül 28-29

• Seni oynatıyor haberin yok .
  • oynuyo gibi duruyo.misilleme yap başkasıyla çık
  • sol gösterip sağdan vur ama 90 a takmaya çalış
  • Up .
  • la bu kızlara niye bu kadar yavşıyonuzki anlamadım hayatımda asla prensiplerimden ödün vermedim ve vermemde annem,babam dahil okuldaki hocalar dahil bir kere bile yalakalık yaptığımı not istediğimi hatırlamıyorum bide Oynatıyor mu ? Gerçek mi ?
    diye soru soruyorsun bunun cevabını sende biliyorsun ama burdan duyucağın yada duymak istediğin cevap seni cezbediyor ama gerçekler acıdır
  • Çok baglanma derim kardeşim .. Diğer Kızlarada Yuz versen kantinde falan kızda gorsun seni falan sonraki tepkilerini tekrar yazarsın bizde bişi soleriz sana ama cok bağlanma kesinlikle ..
  • Bilmiyorum.
  • an itibariyle 24 online kişi.
    dedikoduya ne kadar çok ihtiyacımız varmış.

bu arada kız senle oynuyo..

edit:kişi sayısı 29 olmuş
    2.edit: 31 kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerz -- 1 Ocak 2010; 22:23:20 >
  • başını taşlara vuracaksın , ne kadar aptalmışım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemoteShoulder

sol gösterip sağdan vur ama 90 a takmaya çalış

ya da kewell gibi ol sağ gösterip sol vur ama offside olmasın.Ne demek istediğimi anlamak isteyen video yu izlesin

Buradan göremeyenler için :http://www.youtube.com/watch?v=W3MMuExg1II&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 1 Ocak 2010; 22:22:45 >

• O kızı defterden sil gitsin uğraşmaya değmez
  • büyük ve sigara içiyor ve senle çıkıyor... Kız bence yalan söylüyor.
  • bu kız seninle oynuyor bu gayet açık arkadaşım. ama sen bu kızla takılmaya devam et. para harcama, hediye falan boşver... birde başka bir kız bul. onunlada bunun karşısına geç kolkola yürü öp, öptür fln yani iyi olurdu bence mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.