Şimdi Ara

Beni Bu Aşk Kampanyasında Yalnız Bırakmayın Lütfen!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gizem inanma buna günde 15 tane kız konusu açıyo 10 tanesini benim 3 ünü diğerlerinin sayesinde kapıyo iddaya girdiler seni tavlamaya ugraşıyolar gizem inanma buna hırlımıdır hırsızmıdır boşver sen bunu derslerine çalış
  • kız istemiyorsa zorlama,,,zorla guzellik olmaz.... hem en güzeli platonik olandır..
  • Zorlayan yok zaten ama belki seviyodur ya da sever bir ihtimal 2 senelik platonik aşk yetmezmi ya. Artık kavuşma zamanı geldi sanki

1-2 senedir içmesemde sarhoşum

egomanyak ; harbiden manyakmışsın kardeşim sen yaa. Aşk düşmanımısınız lan siz
    Adam gibi şeyler yazsanıza işe yarayın biraz,saçmalamayı alışkanlık haline getirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 28 Mayıs 2008; 20:56:40 >

• Arkadaşlar açıldım olmadı,bitik durumdayım... Allah diğer sevenleri kavuştursun!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 26 Haziran 2008; 21:05:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

Arkadaşlar açıldım olmadı,bitik durumdayım... Allah diğer sevenleri kavuştursun!..

(Admin konuyu sonlandır-sil pls)

• gizem nazı bırakta dön seni çok seven şu çocuğa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 2 Haziran 2008; 17:27:21 >
  • offf offfffffff !!! bundan sonra daha düzgün birilerini sevmeye özen göstericem. napalım kısmet deilmiş ...

Hepiniz sağolun destekleriniz için çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

offf offfffffff !!! bundan sonra daha düzgün birilerini sevmeye özen göstericem. napalım kısmet deilmiş ...

Hepiniz sağolun destekleriniz için çok teşekkürler...

Maalesef insan seçemiyor seveceğini Ama açıkçası yaşadıklarımdan sonra bir kızda aradıpım en önemli özelliklerden birisi zeki olması. Aptal bir kız hem kendini hemde karşıdakini yakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.