Şimdi Ara

Beni Bu Aşk Kampanyasında Yalnız Bırakmayın Lütfen!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu kampanyayı kendim için başlattım. Ben birini seviyorum ama o beni o şekilde sevmiyor. Bende sizlerden sadece birer mesajlık çağrı mesajı istiyorum. Madem Mecnun çöllerde arıyor aşkını bende DonanımHaber de arayım.Bilmiyorum ne kadar başarılı oluruz:(

2 senedir sevdiğim güzel kızın adı Gizem. Ve o beni arkadaşı olarak görüyor hala. Onu çoooooooooooooook seviyorum. Ona ben sesimi yalnız duyuramadım bir de siz katılın inşallah olur bu iş:)

Belki bu rüya gerçek olur siz en fazla sayıyla rekora koşarken ben deli gibi sevdiğim kıza kavuşurum.
    Bana buraya sadece gizeme bana dönmesi için bir çağrı mesajı yazarak destek olabilirsiniz.

Katılıp bana destek veren , her geçen gün bu sayının artmasını sağlayan , halden anlayan DH forum kardeşlerime çok teşekkür ediyorum şimdiden...

KaRaKız SeNi ÇooooooooooooooooooooooooooooooooooooK Seviyorum!..

En basitinden bu mesajı kopyalayıp atsanız yeterlidir:

- Gizem bu çocuğa yazık etme, Sende Seviyorsan daha fazla bekleme bekletme,zaman kaybettirme !.. Bu Sevgi Karşılıksız Kalmasın !.. -

walla düştüğümüz duruma bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 27 Mayıs 2008; 17:21:48 >

• [Örnektir]
    - Gizem bu çocuğa yazık etme, Sende Seviyorsan daha fazla bekleme bekletme,zaman kaybettirme !.. Bu Sevgi Karşılıksız Kalmasın !.. -
  • Herkes kendine yakışanı yaptı. Bırakıp gitmek kolaydı sen de onu yaptın peki ben ne yaptım? Seni sevdim. Sana yandım.

Sana candım!

Neden! Neden! Neden!

(İbrahim Tatlıses)

Bırak sevmeleri, sevgiyi... Sevgi insana birşey kazandırmıyor acıdan başka... Ben bunu 24 yaşında öğrendim ama öğrendim...
  • Nereye atacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varsayilan

Nereye atacağız?

Tam üstüne yazdığın yere.

Hey Allah'ım forumun düştüğü hallere bak.
  • Ne görsem, ötesinde hasret çektiğim diyar; Kavuşmak nasıl olmaz, madem ki ayrılık var?

sana ey kanımda eriyen kadın can nasıl dayansın, nasıl dayansın? mezara çekmekse beni maksadın önümde o siyah gözlerin yansın.

Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı ,Seni beklediğim kadar!...

göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, affet senden habersiz aldığım her nefesten...

sabır taşı olsa duramaz bu yolda eridi tükendi bedenim ama ruhum hala seni sarmakta bu yolda hergün yürüyen benim...

hayallerim sonsuz bir geleceğe adım atar,yakar etrafı bu yolda alev alev...

Galiba varlığın çekim alanına giren en ulvi acıydı aşk; ve maddeyi manaya veren en cömert sancıydı.

Sevdiceğim! Cânânım! Aşkın ile mestim yâr…
    Senden gayrı ne varsa, alâkamı kestim yâr!

Ey peri! Ey dil-güşâ… Aşkın yürüyen tarifiyim seninle… Sus! Saçlarını okşayan rüzgârı dinle… Sevdâmı anlatıyor yine.

not: ( İçlerinden bazılarını ben yazdım ;) bu arada daha da istersen bulurum hatta yazarım )

unutmadan söylim bu kadar koşma peşinden hepten kaybedersin ;) kzılar böyledir...ağırdan sat bazen kendini yani bu dengeyi kur ....
    kibar ol bitek o kıza değil bütün kızlara karşı ve temiz ol düzenli ol bir farkın olsun... farklı olmaya çalışma normal ol zaten fakrlı olursun ;) doğal ol ... bazı taktikleri söylemicem tabi:) özelden söyleyebilirim ama çok istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 26 Mayıs 2008; 20:13:52 >

• Feuer und Wasser kommt nicht zusammen,
    kann man nicht binden, sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen
    und bin im Wasser verbrannt,
    im Wasser verbrannt

Ateş ve su biraraya gelmezler.
    Bağlanamazlar, ilişki kurulmaz.
    Kıvılcımlar içinde çukur, ben tutuşurum,
    Ve suda yanarım,
    Suda yanarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

Ne görsem, ötesinde hasret çektiğim diyar; Kavuşmak nasıl olmaz, madem ki ayrılık var?

sana ey kanımda eriyen kadın can nasıl dayansın, nasıl dayansın? mezara çekmekse beni maksadın önümde o siyah gözlerin yansın.

Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı ,Seni beklediğim kadar!...

göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, affet senden habersiz aldığım her nefesten...

sabır taşı olsa duramaz bu yolda eridi tükendi bedenim ama ruhum hala seni sarmakta bu yolda hergün yürüyen benim...

hayallerim sonsuz bir geleceğe adım atar,yakar etrafı bu yolda alev alev...

Galiba varlığın çekim alanına giren en ulvi acıydı aşk; ve maddeyi manaya veren en cömert sancıydı.

Sevdiceğim! Cânânım! Aşkın ile mestim yâr…
    Senden gayrı ne varsa, alâkamı kestim yâr!

Ey peri! Ey dil-güşâ… Aşkın yürüyen tarifiyim seninle… Sus! Saçlarını okşayan rüzgârı dinle… Sevdâmı anlatıyor yine.

not: ( İçlerinden bazılarını ben yazdım ;) bu arada daha da istersen bulurum hatta yazarım )

unutmadan söylim bu kadar koşma peşinden hepten kaybedersin ;) kzılar böyledir...ağırdan sat bazen kendini yani bu dengeyi kur ....
    kibar ol bitek o kıza değil bütün kızlara karşı ve temiz ol düzenli ol bir farkın olsun... farklı olmaya çalışma normal ol zaten fakrlı olursun ;) doğal ol ... bazı taktikleri söylemicem tabi:) özelden söyleyebilirim ama çok istersen...

Çok güzel olmuş emeğine sağlık güzel bir çalışma... Devamını bekliyoruz.

özel'den msn'ini at bana konuşalım dostum..

Mesajlara,çağrılara devam, katılan herkese teşekkürler!.. Sevenin halinden, Seven anlıyor walla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 27 Mayıs 2008; 15:30:13 >

• Gizem bu çocukla çıkmazsan sen de inş. bu çocuk gibi üzülürsün ilerde...

• burdan olacak bir iş değil o dostum. eğer burdanda olacaksa hiç önemli değil derim. kişisel birşey ler yap çaba harca unutamıaycagı birşey olsun istiyorsan bu saçma. ileride arkadaşlarıan anlatacagı birşey bumu olsun istersin. şeyy benim aşkım zamanında beni sevdigini kanıtlaması için bi forum istesinde kampanya başlattı :S saçma gibi geliyor bana. yinede sen bilirsin.

• Gizem bu çocuğu tanımıyorum. hırlı mıdır hırsız mıdır!

Eğer bu çocukla çıkmaya falan karar verirsen iyice araştır, arkadaşım diyerek tanıdığını düşünme hemen...

Sonra bak buraya seninle birlikte olabilmek için yardım mesajı yazmış, yarın bir gün ayrılmak isterse falanda seni böyle elaleme rezil eder mi etmez mi bir düşün?

Sonra erkek adam seviyorsa gider kapısında bağırır bu gelmiş buraya klavyeyle post yazıyor sessiz sessiz, hemen inanma seni sevdiğine!

Diyelim ki yazın Antalya'ya gitti, Bodrum'a gitti, ne malum orada çok güzel bir kızla tanışıp kazanovalık yapmayacağı, ne malum seni unutup başka kızlara takılmayacağı?

Sonra kötü alışkanlıklar da edinebilir ilerde şimdi yoksa bile! Sigara içer, leş gibi kokar, nefesi bile insanın miğdesini bulandırır , ya da arkadaşlarıyla gece geç saate kadar sokaklarda içki içerek volta atar sen de evde koca yolu beklersin

Belki azılı bir katildir, seni kandırmaya çalışıyor olabilir?

Evlendikten sonra ne bulduysa yer, bir de bira çakar üstüne Recep İvedik gibi şişer, kilolu, selülitli, çekilmez, yuvarlak, kro bir şey haline de gelebilir

Huysuz, çenesi düşük, her şeyden şikayet edecek birisine dönüşmeyeceğinin garantisi var mı? Bir işin çıksa, bir arkadaşına gitsen o gün yemek yapamasan burnundan getirir bu...

Valla Gizem iyi düşün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 27 Mayıs 2008; 16:42:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Gizem bu çocukla çıkmazsan sen de inş. bu çocuk gibi üzülürsün ilerde...

Allah bedduadan sakınsın ama ilgin için çok teşekkürler...

• Allah ikinizinde....!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gift15h

burdan olacak bir iş değil o dostum. eğer burdanda olacaksa hiç önemli değil derim. kişisel birşey ler yap çaba harca unutamıaycagı birşey olsun istiyorsan bu saçma. ileride arkadaşlarıan anlatacagı birşey bumu olsun istersin. şeyy benim aşkım zamanında beni sevdigini kanıtlaması için bi forum istesinde kampanya başlattı :S saçma gibi geliyor bana. yinede sen bilirsin.

Sıradan bir forum sitesi değil. DonanımHaber

• Gizem al şu çocuğu başımızdan evet de bizde kurtulak sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

Gizem bu çocuğu tanımıyorum. hırlı mıdır hırsız mıdır!

Eğer bu çocukla çıkmaya falan karar verirsen iyice araştır, arkadaşım diyerek tanıdığını düşünme hemen...

Sonra bak buraya seninle birlikte olabilmek için yardım mesajı yazmış, yarın bir gün ayrılmak isterse falanda seni böyle elaleme rezil eder mi etmez mi bir düşün?

Sonra erkek adam seviyorsa gider kapısında bağırır bu gelmiş buraya klavyeyle post yazıyor sessiz sessiz, hemen inanma seni sevdiğine!

Diyelim ki yazın Antalya'ya gitti, Bodrum'a gitti, ne malum orada çok güzel bir kızla tanışıp kazanovalık yapmayacağı, ne malum seni unutup başka kızlara takılmayacağı?

Sonra kötü alışkanlıklar da edinebilir ilerde şimdi yoksa bile! Sigara içer, leş gibi kokar, nefesi bile insanın miğdesini bulandırır , ya da arkadaşlarıyla gece geç saate kadar sokaklarda içki içerek volta atar sen de evde koca yolu beklersin

Belki azılı bir katildir, seni kandırmaya çalışıyor olabilir?

Evlendikten sonra ne bulduysa yer, bir de bira çakar üstüne Recep İvedik gibi şişer, kilolu, selülitli, çekilmez, yuvarlak, kro bir şey haline de gelebilir

Huysuz, çenesi düşük, her şeyden şikayet edecek birisine dönüşmeyeceğinin garantisi var mı? Bir işin çıksa, bir arkadaşına gitsen o gün yemek yapamasan burnundan getirir bu...

Valla Gizem iyi düşün...

Atın şunu dışarı !

Derdin ne benimle senin kardeşim yha

• 2 senedır senı arkadas olarak goruysa zor be dostum

sen nasıl sevıyosan onun da senı sevmesı gerekırıdı dıger turlu cok acı cekersın

tum ıyı nıyetımle yazını kopyalıyom ama zor

Gizem bu çocuğa yazık etme, Sende Seviyorsan daha fazla bekleme bekletme,zaman kaybettirme !.. Bu Sevgi Karşılıksız Kalmasın !.. -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 27 Mayıs 2008; 17:27:48 >
  • İlk bakışta nalaşılırmış en küçük aşklar bile,
    Herkes bildi,bir sen bilemedin yar...

Gözler seni gördügünde yeni bir umutla doldu,
    Güzelliğin karşısında dünyaya tutunmaz oldu,

Hadi gel , kavuşalım Leyla ile Mecnun gibi büyük bir aşk ile,
    Ardından yürüyelim mutluluga birlikte el ele

Al sana 2 dk ilham geldi şiir yazdım,
    Gizem'e okursun artık,

bu arada Gizem bu forumda değil dimi? öyleyse siliyim bu mesajı özelden atayım ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

İlk bakışta nalaşılırmış en küçük aşklar bile,
    Herkes bildi,bir sen bilemedin yar...

Gözler seni gördügünde yeni bir umutla doldu,
    Güzelliğin karşısında dünyaya tutunmaz oldu,

Hadi gel , kavuşalım Leyla ile Mecnun gibi büyük bir aşk ile,
    Ardından yürüyelim mutluluga birlikte el ele

Al sana 2 dk ilham geldi şiir yazdım,
    Gizem'e okursun artık,

bu arada Gizem bu forumda değil dimi? öyleyse siliyim bu mesajı özelden atayım ,

Eyvallah,yüreğinize emeğinize sağlık. Yok bu forumda değil.

Yalnız benim bildiğim Leyla ile Mecnun kavuşamamışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 27 Mayıs 2008; 17:47:18 >

• Eyvallah,yüreğinize emeğinize sağlık. Yok bu forumda değil.

Yalnız benim bildiğim Leyla ile Mecnun kavuşamamışlardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.