Şimdi Ara

Beni delirtecek olan Toshiba C660

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Toshiba C660 1K7 denen aptal notebook'a sahibim. Kendisi bana eski sevgilimden bile daha çok koyuyor şu sıralar. Geçtiğimiz yaz Teknosa'dan aldıkÇok da iyi olmadığının farkındayım: i3 M380 işlemci,4 GB ram (ilk başta 3 gb idi) ve 512 MB paylaşımsız Ati Mobility Radeon HD 5470 grafik kartı var. Aldığımızda babam kullanmadı, koydu zaten bi köşeye. Ben de yeniden WoW'a başlar, son sene dersleri mahvederim diye almadım yanıma ama sonra duramadım 4 aydır falan kullanıyorum. InDesign için kullandım bi süre, son zamanlarda da nostalji olsun diye Prince of Persia, Call of Duty 2 oynamak için kullandım, Allah'tan yeniden WoW falan yüklemedim.
    Neyse geçen ay Skyrim yükleyeyim de bi bakayım dedim. 3 hafta Medium ayarda (Launcher auto detect'te High seçmesine rağmen) sorunsuz oynadım. Ama geçen hafta bi gece durup dururken kasmalar başladı. Sonra ne kadar ayar düşürsem, ini kodlarıyla her şeyi kapatsam da düzelmedi. Oyunu 1.4'e upgradeledim, Nexus'tan indirmediğim booster falan kalmadı. Ne yaptıysam olmadı, hala müthis kasma var. Hatta önceden sorunsuz oynadığım Guitar Hero 3 gibi salak bi oyunda bile kasmaya başladı.
    Sizce bu ani performans düşüşünün sebebi nedir? (Virüs ve zararlı yazılım yoktur) Gerçekten Skyrim için yetersiz bi sistem mi bu? Bi çözüm, öneri falan varsa yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eversilent -- 17 Mart 2012; 16:20:35 >

• normal iyibirşekilde oynadığın oyundamı sıkıntılar oluşmaya başladı,öyle ise ekran kartını amd sitesinden güncelleyin yeni sürümü mevcut sistemi sürücülerini hiç güncelledinizmi.birde cclaner gibi programlarla gereksiz dosyaları silin bilgisayar kendine gelsin.virüs yok diyebilirsiniz ama hangi programı kullanıyorsunuz orjinal yazılım mı?virüs için combofix programını indirin f8'le güvenli modda bilgisayarı taratın.
  • Delirtecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

normal iyibirşekilde oynadığın oyundamı sıkıntılar oluşmaya başladı,öyle ise ekran kartını amd sitesinden güncelleyin yeni sürümü mevcut sistemi sürücülerini hiç güncelledinizmi.birde cclaner gibi programlarla gereksiz dosyaları silin bilgisayar kendine gelsin.virüs yok diyebilirsiniz ama hangi programı kullanıyorsunuz orjinal yazılım mı?virüs için combofix programını indirin f8'le güvenli modda bilgisayarı taratın.

Evet, sorunsuz şekilde oynadığım Battle For Middle Earth ve Guitar Hero'da bile kasmaya başladı o günden beri. Microsoft Security Essentials ve Avira kullanıyorum antivirüs olarak. Veritabanlarını güncel, sistemi temiz tutardım zaten ama son 1 aydır net kullanmıyorum TTnet'i kapattığımdan dolayı. Yani bilgisayara sonradan dışardan girmiş olabilecek bi şey de yok. 2 gün önce de gidip bi internet cafeden en son ati driver'ını ve catalyst'i indirip cdye yazdırdım. Hatta bu yüklemeti yapmak için driver sweeper ile önceki sürümleri de bi güzel temizledim ki meşhur Hist Application Centre hatasını vermesin diye. Ondan sonra oyunu baştan yükledim yaptım, yine tık yok. Hatta daha kötü diyebilirim :(
    Bi de bu alette Windows 7 32 bit home basic var. 64 bit ultimate'e geçeyim dedim. Teknosa dedi ki "Lisanssın Windows yüklerseniz ürün garanti kapsamındam çıkar" Toshiba teknik servisi arıyorum, onlar diyo ki "Yok bi şey olmaz" teyyit ettirmek için Teknosa'ya geri "Adamlar bi şey olmaz diyolar" diyince de "Assist hizmetimizin kuralları gereği geri döner" diyolar.
    Elimden çıkarıp üstüne para koyarak masa üstü alayım desem, alet yok pahasına gider. Cünkü şu an 1000 liraya Dell n5550 gibi bir pc varmış...
    Galiba en son cidden delirip fırlatıvercem duvara.

• Bi bilgisayar format yemedikce iflah olmaz ne virüs ne bişey bilgisayairn asla tam anlamiylz temizlenmez naparsna yap sen c d hard format at. 0dan tüm driverleri güncel bi şekilde kur öyle oyna bi kere kasmadan oynayabildiysen bidaha kasma olması alakasız.
  • Cevaplar için çok teşekkürler. Bi de kasayı yan yatırıp deneyeyim, diyicem ama kasa da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.