Şimdi Ara

Beni neden seviyorsun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seni sen olduğun için seviyorum.Seni seviyorum çünkü sen soğuk günlerde içimi ısıtan meltemsin.Seni seviyorum çünkü hayatımın her yerinde sen varsın.Seni seviyorum çünkü en karanlık geceleri aydınlatan bir ışıksın sen

Bunları söyle
  • Arkadasım kızlar gosterişten hoşlanıyor yada bu kız oyle o yuzden içimden gelen basit sozleri soleyemem gelen yorumlarda yapılan sıfatlr yerine onun beğendiğim ozelliklerini ekliyip soleyecem ama
    bi şiir havası lazım
  • Kafamda bir kız profili kurmustum sana bakınca ondan daha iyisini görüyorum. Hayallerimdeki insansın diyebilirim.. Yıllardır seni arıyormuşum yaşadığım onca şey sana ulaşmam içinmiş. Şimdi buldum dünyanın en mutlu insanı benim. Mutluluk denizinde seninle beraber yüzüyoruz umarım hiç çıkmayız.. sonsuza dek..
  • "Seni neden sevmiyeyim?" de.
  • Çünkü eşşeğin ....
  • seni sevmekten çok seni sevmeyi seviyorum derdim de kız milleti ona da neden beni sevmeyi seviyosun diye sorar.

sonuç: kızlarla romantizm yaşanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Kafamda bir kız profili kurmustum sana bakınca ondan daha iyisini görüyorum. Hayallerimdeki insansın diyebilirim.. Yıllardır seni arıyormuşum yaşadığım onca şey sana ulaşmam içinmiş. Şimdi buldum dünyanın en mutlu insanı benim. Mutluluk denizinde seninle beraber yüzüyoruz umarım hiç çıkmayız.. sonsuza dek..

Umarım su yutmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CelLaTh

quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Kafamda bir kız profili kurmustum sana bakınca ondan daha iyisini görüyorum. Hayallerimdeki insansın diyebilirim.. Yıllardır seni arıyormuşum yaşadığım onca şey sana ulaşmam içinmiş. Şimdi buldum dünyanın en mutlu insanı benim. Mutluluk denizinde seninle beraber yüzüyoruz umarım hiç çıkmayız.. sonsuza dek..

Umarım su yutmazlar

Arada o olmalı yoksa çekilmez :)

• Tamamen vereceğin cevapla egosunu tatmin edecek... O kızı boş geç sen birader
  • Sevgi anlaşmak değildir,nedensiz de sevilir de
  • Kız hala cevabı bekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CelLaTh -- 4 Ağustos 2010; 23:26:33 >
  • Yok cevapladım sonrada ben ona bi soru sordum 1 saattir cvp bekliom dusunuom hala dio :D
  • çünkü nefes alıyosun de.
  • böyle konularda başka birilerinden destek almana gerek yok ve bence yanlış..

kendi düşünceni soruyor sana..insan sevdiğini boşa,nedensiz yere sevemez.. elbet bir nedeni vardır ki seviyordur ..güzelliği olur,gözleri olur,boyu posu endamı olur,ahlakı olur.. bunlar sıradan şeyler tabi..ruh sevilmeli..içten..

senin tabirinle etkili de olmasa bile yine kendi düşünceni söyle ve biraz özen göster,klasik laflardansa senin söyleyeceğin kelimelerden daha çok hoşlanacaktır
  • İçinizden geleni söyleyin , içinizden geleni söylemeniz emin olun ki daha etkili olacaktır.
  • Zaten aradığım cvbı bulamadım burda kendim bişiler yazdım :)
  • "kasan güzel" de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.