Şimdi Ara

Beni seven kızı kendimden nasıl soğutabilirim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ama bence en mantıklısı direk yüzüne söylemek,diğer yazdığımda saçmalamışım ama bazıları işe yarıyor,yaradıkdan belli bir süre sonra cidden pişman oluyorsun.Ya en fazla 1 hafta ağlıcak sana pislik,iğrenç gözüyle bakıcak daha sonra yaptığını anlıcak ve en fazla sana küsücek bunlar deneyim kardeşim saçma laflar ile kızı kaçırıp daha sonra naptım ben demeÇevresine falan bakma onlara ne ki insan gibi konuştuktan sonra bir şey olmaz 3 5 gün uğraşır giderler.Her ilişki böyledir acı çekiceksin sen de oda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 10 Kasım 2013; 23:25:29 >
  • Memintolarda tombiktoymus de ya ayrılır ya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalarun de
  • .fatih . kullanıcısına yanıt
    Aldat Koçum. @.fatih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iromin

Ters konuş,kilo almışsın sen eskiden böyle değildin de,saçların yağlı hiç yıkamıyomusun,osur yanında,iğrenç kokuyon de,yanında mal mal espriler yap,el el tutuşunca ellerin çok terliyo mümkünse el ele gezmiyelim de la ne bilem yap işte birşeyler olmadı ayrılmak istiyorum de.
    Koptum
  • Kızla çıkıyorum diyorsun aldat o zaman hemen soğur.

• kızın yanında cinsellik konuş ama aşırı terbiyesiz şekilde ben yapmıştım sınıfta bi kız vardı benden hoşlanan lisede soğutma gibi amacım yoktu ama kız sonra benle hiç konuşmadı.
  • başını örtmesini iste.kadın erkek eşit değilde. erkek aldatır ama kadın ses çıkarmaz de.temizlik yapmasını yemek yapmasını iste. arada bir azarla fiziksel şiddet uygula.yanında burnunu karıştır ,osur. hala soğumadıysa git evlen .
  • Ben kızlarla yapmıyorum artık de
  • Kızın yanında "I love you justin bieberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" diye bağır. Sonra baby baby baby uuu diye şarkı söyle bak bakalım kız senin adını hatırlıyor mu?
  • csb
  • Sen de onu ' it gibi sev. ' İtin değeri olmaz.
    İt gibi seven it gibi değer görür.
    (*İt gibi: çok ama çok sevmek manasında. Hemen doggy style aklınıza gelmesin.)
  • şöyle bişey düşündüm ama mantıklı mı bilemedim cinsel konulara girsen büyük ihtimal kız bunun için çıkıyor der soğur ama dedikoducu bişeyse adın abazaya çıkabilir belki bakarsın vurursun
  • dediğin gibi çok seviyosa fazla ilgi iyice kendine çeker , umursamaz oll onunla ilgilenme o mesaj atmadıkca sende ona mesaj atma , çok olumsuz oll mesajlarına kısa kısa cevaplar ver ve geç cevap ver zaten burdan daha sonrasını kurtaramaz dayanamaz ayrılır.

• Şuanda kız başkasıyla evli ve çocuklu

10 yıl sonraki güncelleme ile görülüyor ki başlıktaki hedefine ulaşmışsın demek oluyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    pisman oldun mu diye de bi soralim adettendir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mayhem. kullanıcısına yanıt

olmadım :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.