İnternet
altyapım adsl 16 megabit veriyor millenicom bana dedi sana 24 megabit veriyorum ben aldım bana vdsl vermiş arıyor arızan var sinyal yok diyorum internet var kullanıyorum arıza kaydına gelen adamlar modem vermeye çalıştı dedim bende vdsl yok adsl var tamam o zaman diyip gitti şimdi ne yapcam
sosyal medya için telefon hangisi?
merhaba oyun oynamıyorum şarjı, kamerası iyi ısınması olmayan, arkada uygulamaları açınca donmayan ve ekranı büyük telefon arayışındayım. ikinci el alabilirim.
Bütçem 10 bin ortalama mümkünse daha düşük.
Kararsız kaldığım modeller bunlar;
Samsung a71, Honor X9a, Infinity Note 30 Vip, Honor 70, Tecno Camon 19 Pro, Tecno Camon 20 Pro
Telefon önerisine ihtiyacım var
Biraz büyük ekranlı, ısınma sorunu olmayan bir android telefon arıyorum. ve biraz fazla uygulama yükleyeceğim için kaldırsın istiyorum . Çok oyun oynamıycam. Bütçe ikinci elde en fazla
9 BİN TL
kotalı hangi internete geçmeliyim?
genelde şikayet varda falan çok şikayet alan firmalar var ? önerdiğiniz internet varmı ? turkcell superonline tavsiye eder misiniz?
bel fıtığı ve boyun sırt ağrısı için
oturuyorum hep ağrı var doktor dedi egzersiz yap yüz pilates yap dedi yoksa gidip fitnessa yazılıp mı yüzmeliyim
deprem ön görüm
27 mart xxxx senesi belirsiz ama MARMARA DA olacak. Ve saati de veriyorum 11 fakat bunun sabah veya akşam olduğu belirsiz. Eğer tutarsa kanıt olarak konu burada kalsın.
eski modem değişmeli mi ?
arkadaşlar evimde kullandığım modem bir yerlerden beleş kaçak düşürdüm eski exper ewm01 zamanında (tahmini 2010 vs) beleşe dağıtıldığı modem eski ki 2.4ghz bandı var sadece benim eve en fazla 16 negabit hız geliyor. kullandığım internette turknet aldığım hız 9.6 megabit. iyi kötü çalışıyor çok çok olmasa da normal derecede iş görüyor. bu hız çok mu düşük modemle alakası var mı?
Ne yapacağım bi yardım edin.?
|
sevgilim beni dinlemiyor mu?
|
Telefon değişcem tavsiye
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 241
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.121 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic