Şimdi Ara

##BENİDE SOYDULAR##(AMA TEKRAR ESKİ HALİMİ ALICAM EN GEÇ 1 HAFTA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • be nsanırım şu an soyuluyorum çünkü dc oldum ve kullanılıyor diyo ama ne hikmetse olmuo giremedim
  • ben 1 ay heacklendim acaba charım açılınca soyulmuş mu olur yok sa 5 lvl mi düşer yok sa olduüu gibi gelir mi
  • BEn soyulmadım , akıllıca oynarsanız bişi olmas ,
    Şu bahsettiğin keylooger bilgisayarında varsa sadece c de olaiblr bigisayara bi format at tamam dır . Sonrada yeni bi char aç ...
  • öcelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar logger işi artık bi sektör oldu burda mesela cafelere gidiyorum ara sıra bakıyorum deepfreeze kırık bunu yapmayan kalmadı size tavisyem evde pcniz yoksa cafeden giriyorsanız bi notepad açın yukarıda arkadaşda demiş bir sürü karakter yazın ve şifrenizin karakterlerinide yazın kopyala yapıştırla girin bunu çoğu logger çözemiyo ama çözenleride var yok değil atan gerizekalıların çoğu çözemiyo ama çok karakter olduğundan
  • şükür daha soyulmadım 62 asas war ama bnm prensibim war sadece 1int. cafede oynarım oda ark çevresi 1de evde oynarım baika olmas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

1-geçmiş olsun

2-verdiğin şifre yanlış

denedinmi yaaa alla alla bu kadar olmaz (gerçekten yanlışmıs)
  • arkadaşlar biraz önce öyle bişey oldu hiç anlamadım charı golemlerin orda yolda bıraktım party deki arkadaş okçu golemi peşinden koştura koştura yanıma getirmiş golem beni kesmiş ex 2 kere gitmiş tamda 50 olmuştum tekrar 49 a düştüm hem %10 ex gitti nedenini anlayamadım bilen varsa yorum yapsın lütven
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Kobe:::

ARKDAŞLAR KİM SOYULMADIKİİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

ben derimki sen sen ol şifreni kopy yapıştırla gir örnegin bu siteyi aç harfleri tektek kopy yapıştırla gir dostum

arkadasın dedigini yapın ise yarıcaktır
  • Orjinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner

oha 2 kekuri ring bi günde mi şans diye buna derim

o kekuri ler le itemin alasını düzersin üstüne mereak etme

o kadar de deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMorriS -- 4 Temmuz 2006; 14:43:45 >
  • geçmiş olsun inş dizersin yine item
  • arkadaşları bir 2 silahımda oldu hangisi iyi karar veremedim
    +4 bone cleaver 124 atak
    birde one-handed 2 silah biri blade +7 86 atak bu sağda duran diğeri +4 slayer 78 atak

hangini kullansan daha iyi olur one-handedlerimi yoksa bone cleaver imi

saol onlyone diğer kekuri ring i de satsam fp +7 set yapçam eniştemde sağolsun üzüldü durumuma +8 glave vercek ilerki günlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbet_bir_gün_döner -- 4 Temmuz 2006; 15:41:24 >
  • Neden yalan söylüyorsun...
    Bu yalan söyleyenleri bir türlü anlayamıyorum...
    Çok mu hoşuna gidiyor...

quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

bende soyuldum lwl 62den düşme master assasin
    ID:ceza_87
    PW:karamanli
    server:Cypher
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.