Şimdi Ara

##BENİDE SOYDULAR##(AMA TEKRAR ESKİ HALİMİ ALICAM EN GEÇ 1 HAFTA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZİ ŞİMDİ ANLIYORUM BU GÜN BENDE SOYULDUM HERŞEYİM GİTTİ BANKAMDAKİ +1 10 LARCA FP Yİ BİLE ALMIŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbet_bir_gün_döner -- 4 Temmuz 2006; 9:59:30 >

• ARKADAŞLAR BENİM PC DE KEYLOGER OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİYORUM BU KEYLOGER YEREL DİSK (C) HARİCİNDE BİR YERDE OLABİLİRMİ
  • ID:312716711
    şifre:852951456
    işte ıd ve şifre server dies 49 lwl warior isteyen alsın dilediği gibi kullansın
  • ben derimki sen sen ol şifreni kopy yapıştırla gir örnegin bu siteyi aç harfleri tektek kopy yapıştırla gir dostum lvl in düşük kasarsın kolay.+1 fp lerde bişey degildir....
    hepsine Lanet olsun diyorum
    edit: sana da geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 2 Temmuz 2006; 22:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangersmile

ben derimki sen sen ol şifreni kopy yapıştırla gir örnegin bu siteyi aç harfleri tektek kopy yapıştırla gir dostum lvl in düşük kasarsın kolay.+1 fp lerde bişey degildir....
    hepsine Lanet olsun diyorum
    edit: sana da geçmiş olsun
    1-geçmiş olsun

2-verdiğin şifre yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

1-geçmiş olsun

2-verdiğin şifre yanlış

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

2-verdiğin şifre yanlış

sanada geçmiş olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLTa_tr -- 2 Temmuz 2006; 23:35:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLTa_tr

quote:

2-verdiğin şifre yanlış

sanada geçmiş olsun ..

Alıntıları Göster
    evet bende denedim şifremide değiştiremiyorum herif herşeyimi mahvetmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLTa_tr

quote:

2-verdiğin şifre yanlış

sanada geçmiş olsun ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeLTa_tr

quote:

2-verdiğin şifre yanlış

sanada geçmiş olsun ..

+99999.....

• bende soyuldum lwl 62den düşme master assasin
    ID:ceza_87
    PW:karamanli
    server:Cypher
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator_3

bende soyuldum lwl 62den düşme master assasin
    ID:ceza_87
    PW:karamanli
    server:Cypher
    hepinize gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeral_Mist

hepinize gecmis olsun

Alıntıları Göster
    ARKDAŞLAR KİM SOYULMADIKİİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

1-geçmiş olsun

2-verdiğin şifre yanlış

Alıntıları Göster
    quote:

1-geçmiş olsun

2-verdiğin şifre yanlış

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Kobe:::

ARKDAŞLAR KİM SOYULMADIKİİ

Alıntıları Göster
    Ben soyulmadım ama yakındır

• quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA****

Ben soyulmadım ama yakındır

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun 70 lvl asasımı soydular deli gibi item arıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sanane_

geçmiş olsun 70 lvl asasımı soydular deli gibi item arıyorum :(

Alıntıları Göster
    BEN DÜN AKŞAM SOYULDUM BU GÜN 2 TANE KEKURİ RİNG ÇIKARDIM ONLARI SATABİLİRSEM TEKRAR İTEM DÜZERİM ÇOK İYİ GELDİ BU KEKURİ RİNG LER
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner

BEN DÜN AKŞAM SOYULDUM BU GÜN 2 TANE KEKURİ RİNG ÇIKARDIM ONLARI SATABİLİRSEM TEKRAR İTEM DÜZERİM ÇOK İYİ GELDİ BU KEKURİ RİNG LER

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner

oha 2 kekuri ring bi günde mi şans diye buna derim

o kekuri ler le itemin alasını düzersin üstüne mereak etme

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

onlarca +1 fp almışlar senden ama sen yüzlerce +1 fp parası bulmuşun

• quote:

Orijinalden alıntı: Echelion

quote:

onlarca +1 fp almışlar senden ama sen yüzlerce +1 fp parası bulmuşun

Alıntıları Göster
    +1 fp ler alınırmı anlamında söylemiştim onu giden itemler
    +8 str takı set +7 fp set +6 glave kekuri belt giden itemler sadece değerli olanlar bunlar fp leri yakmak için saklıyodum ayrıca +5 warior citin set imde gitti kendim basmıştım
    kekuri ring i 2 gündür arıyordum tek kurtuluş yolum diye ama bi türlü çıkmıyodu
    bu gece 4 te 3 tane kecoon captan kestim buldum kekuri ring i sonra gidicektim ordan birden yağmur yağmaya başladı ve etraf görünmüyodu sisten daha önce forumda okuduğum bişey aklıma geldi bosslar böyle havalarda çıkar diye maradonun en soluna kecoon wariorların olduğu yere gittim orda da kecoon boss unu kestim ondan da çıktı şimdi çok mutluyumda müşteri yok

• quote:

+1 fp ler alınırmı anlamında söylemiştim onu giden itemler
    +8 str takı set +7 fp set +6 glave kekuri belt giden itemler sadece değerli olanlar bunlar fp leri yakmak için saklıyodum ayrıca +5 warior citin set imde gitti kendim basmıştım
    kekuri ring i 2 gündür arıyordum tek kurtuluş yolum diye ama bi türlü çıkmıyodu
    bu gece 4 te 3 tane kecoon captan kestim buldum kekuri ring i sonra gidicektim ordan birden yağmur yağmaya başladı ve etraf görünmüyodu sisten daha önce forumda okuduğum bişey aklıma geldi bosslar böyle havalarda çıkar diye maradonun en soluna kecoon wariorların olduğu yere gittim orda da kecoon boss unu kestim ondan da çıktı şimdi çok mutluyumda müşteri yok

Alıntıları Göster
    ayrıca beni soyan kişiyide buldum dies de bi mage nick ini unuttum ben troll kesiyodum biri geldi party attı bu mage kabul ettim başladım kesmeye ben troll warior denicem dedim bu adama zorlanırsam sende yardım edersin dedim tamam dedi troll warioru kestim bu lwl i sordu ben söyledim yalan atma falan diyo inanmıyo sonra itemlerini merchant a koysana bakıyım dedi bende salak gibi koydum bu çok beğendi sonra bana trade att şu wariorun 45 lwl de kullanabildiği kırmızı top gibi bişey verdi flame atak sağlayan aldım ondan sonra oyuna girdiğimde bi baktım benim adam çıplak delirdim sağı solu yumrukladım çooook kötü oluyo

şifremi değiştirdim öyle bi şifre koydumki şifreyi okuyan charı soymadan ağlıya ağlıya kaçıp gitçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbet_bir_gün_döner -- 4 Temmuz 2006; 7:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

quote:

Alıntıları Göster

1 günde değil 20 dakkada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.