Bildirim
Benim anakarta hangi Ram uygun?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ddr400 al.1GB olsun.
ddr42 desteğin yok.Bu yüzden ilerde remlerini daha iyi olan ddr2 ve ddr3 e terfi edemeyeceksin. -
İleride komple anakartı değiştirmem gerekecek sanırım? -
quote:
Orjinalden alıntı: Thè Jànissàry
İleride komple anakartı değiştirmem gerekecek sanırım?
oyuna meraklı değilsen değiştirmene gerek yokda , meraklıysam şimdiden değişştirebilirsin yada 5-6 ay sonra orasını sen bilirsin. ddr400 arkadaşın dediği gibi takabilirsin. 1gb ını bulabilirsin ama çok pahalıdır. ddr400 ler artık fiyatları havada uçuyor. lakin 1gb ddr800 35 YTL neden böyle dersen , ddr400 şu zamanlarda ya az üretilir yada hiç ( sanırım hiç ) ddr800 ise herkes üretiyor. yeni teknolojiyle dahada ucuza üretiyorlar o yüzden bizede ucuza geliyor -
Teşekkürler beyler.
Oyun meraklısıyım ama PS2 ve PSP fazlasıyla yetiyor oyun konusunda.
PC'i sadece internet ve fotoğrafçılık için kullanıyorum.
Sanırım bu durumda totalde 2GB RAM bana yetecektir. -
1GB 400 DDR 2 TANE ALIRSAN ANAKARTIN TAMAMEN RAME DOYURMUŞ OLURSUN 2 SENE SONRA ANAKARTA UPGRADE UYGULARSIN -
quote:
Orjinalden alıntı: haggar78
1GB 400 DDR 2 TANE ALIRSAN ANAKARTIN TAMAMEN RAME DOYURMUŞ OLURSUN 2 SENE SONRA ANAKARTA UPGRADE UYGULARSIN
Ağzımdan almışsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X