tuşlara çok sert veya hızlı bastığın zaman internet bağlantısında kopukluk olabiliyor bu arada uruchi tam yatarken dc yemiş olsaydım şu an karacaahmet deydim
ama siz haK etmişşiniz yani ula 64 levelda uruyamı gidilir ya oh iyi olmuş itemleride alamadınız mustahaqtır size o DCler
quote:
Orjinalden alıntı: Qcu
ama siz haK etmişşiniz yani ula 64 levelda uruyamı gidilir ya oh iyi olmuş itemleride alamadınız mustahaqtır size o DCler
Sen item içinmi uri kestiğimi sanmıştım yada yazı için ? vede bu ss leri oturup ağlayın diğemi açtım ? sadece arkın charıyla biraz uri bekledim ve olanları görün istedim ama bu foruma artık yaş sınırı gelmesi lazım .. tc kimlik no ile kayıt olunması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Trex87
resimdeki chat penceresinde notice yazıları var gelen exp.le spyi gösteriyo yanlış anlamadıysam.ilk kez görüyorumda oyunda ne anlama geliyor onlar?
Bot
(öyledir heralde)
quote:
Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL
quote:
Orjinalden alıntı: HeaVen eviL
Abi 64 level de ordane işin var senin
full int adam lwl 70 de bile isu da yatıyor 74 de yatanlar bile war ya nereye gitseydim sence?
hhhhhhhhhhhhaaaaaaaahahahaha
heralde 74 lw in üstünde kıyafet yokdur pot da yokdur yarım saatte anca :D
banada oldu lordyarkana giderken
Botun işi
quote:
Orjinalden alıntı: Trex87
resimdeki chat penceresinde notice yazıları var gelen exp.le spyi gösteriyo yanlış anlamadıysam.ilk kez görüyorumda oyunda ne anlama geliyor onlar?
bot o yazıalrı yAZIO
bende anlamadım ne onlar?? nası yaptn
arkada$lar konu fazla uzadı.. adam unique keserken dc yemi$ $oka uğramı$ ve bunu forumda sizlerle payla$mak istemi$.. ne war bunda ? bazı gereksiz elemanlar atlamı$ 64 lvde uru kesiyor muahsduh felan diye.. insanca eleştirmeyi bilmez misiniz siz ? örneğin Heaven Evil gibi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme