Şimdi Ara

Benim Başıma gelen pişmiş tawğun başına gelmedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw nasıl kestin öle şey mi olur oyundan atmış yani network yemişin nasıl oldu ama tebrikler eğer kesmişsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

yaw nasıl kestin öle şey mi olur oyundan atmış yani network yemişin nasıl oldu ama tebrikler eğer kesmişsen

Ya be tebrik ediyon!

leveli olmuş 64 gelmiş uri kesio ben 46 levelde uri beklediğimi hatırlıyorum.Gidin yarkan kesin ne bu !

Utanmasanız tg beklemeyede gidersiniz !

• allahın sopası yok kardas
  • ARKDAŞLAR BU HATA TUŞLARA AYNI ANDA BASMAKTAN KAYNAKLANIYOR O YÜZDEN SAKİN OLMAK GEREKİR ÖNÜNDEKİ LORDDA OLSA BİLE SAKIN BASAARSANIZ DEGİŞİMİ GÖRECEKSİNİZ
  • heheehhehehhehe şans işte nabıcan!!!!!!!!!!!!!!
  • kötü olmus az bişide kalmıs kestıkten sonra olsaydı bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

Hele bide 65Str glavieciler var onlara koparsın :D Buff ımız vardiye giriyolar isyuya kafa kafaya haha bi bakmışsın kapak ;)

64 lvken 2 kere isy kestim str/fire/glavie ile hemde hiç kaçmadım truth + ss paso kesmesini bilene..
    AngelSoul ve EvilSoul hybrid iken 59 lvde kesmişlerdi isy'u hatırlatırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

yaw nasıl kestin öle şey mi olur oyundan atmış yani network yemişin nasıl oldu ama tebrikler eğer kesmişsen

Ya be tebrik ediyon!

leveli olmuş 64 gelmiş uri kesio ben 46 levelde uri beklediğimi hatırlıyorum.Gidin yarkan kesin ne bu !

Erdinç sana kötü söz soylemek istemiyorum çapını aşıyosun haberin olsun velet dedittirme kendine full int charın lwl 70 de bile isy de öldüğünü bilmiyorsan sen oynamayı öğrenmemişin demektir yazık walla geçen zamana ... yarkana git demişsin bide oldu jnm başka isteğin warmı ? gidiym senin için saytan keseyim he?

NOT : sen 60 lv de tg kestiğinde sevinçten global attığın zamanları hatırla git kumda oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mm0rtaL -- 28 Mart 2007; 17:58:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

Ya be tebrik ediyon!

Erdinç sana kötü söz soylemek istemiyorum çapını aşıyosun haberin olsun velet dedittirme kendine full int charın lwl 70 de bile isy de öldüğünü bilmiyorsan sen oynamayı öğrenmemişin demektir yazık walla geçen zamana ... yarkana git demişsin bide oldu jnm başka isteğin warmı ? gidiym senin için saytan keseyim he?

sen 60 lv de tg kestiğinde sevinçten global attığın zamanları hatırla git kumda oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mm0rtaL -- 28 Mart 2007; 17:58:47 >

• bende tg yi buldum canını yarıladım o alarmı yedim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZzZ_BLUE_ZzZ

bende tg yi buldum canını yarıladım o alarmı yedim :D

bu herkesin başına geliyor ben scorpion giant kestim malları toplamaya başlıcam alarmı aldım.
  • 53 lvl isyu kesen var ...
  • boşuna GAYMAX dimioylar
  • 1- hem buraya koymuşun olayı hemde millet yorum yapıyo diye kızıyosun buraya bi konu açıyosan riskleride önceden düşüneceksin
    2- 64 lvl adam uru kesince genelde millet helal değil noob der...
  • konu çok uzadı harbi
  • quote:

ÇOK ÜZÜLDÜM BU KADARDA OLACAĞINI SANMAZDIM

sanmaz mıydın

ben kaç kez yedim bunu yarkanla 1 vs 1 de iken

snde char da daha fazla farm yapsaydın daa ii bi silah alsaydın dc siz geserdin
  • klavyeye abanırsanız olacagı bu oluncada hekedıyosunuz
  • konu ilk açıldıgı dakkayı biliyorum ilk msj ı atabilirdim.
    sadece şunu söylemek istedim:OHA!!!
    kardeşim 64 lvl da neden uruchiye gidiyosun ki?bide bu 80 de ısyu,45 de tg kesmeye gidenler var çok uyuz oldum zamanında.ben de yapıcam artık vurucam 9 k kafasına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

53 lvl isyu kesen var ...

49..
  • resimdeki chat penceresinde notice yazıları var gelen exp.le spyi gösteriyo yanlış anlamadıysam.ilk kez görüyorumda oyunda ne anlama geliyor onlar?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.