Şimdi Ara

Benim Bilgisayarımın Özellikleri İçerde .. Yeni Ekran Kartı Tavsiye Edermisiniz Lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ekran Kartım Çok Kötü Denilecek Kadar Kötü .. Bilgisayarımın Özelliklerini Yazacağım Bilgisayarımın Özelliklerine Göre Ekran Kartı Tavsiye Ederseniz Sevinirim .. Şimdiden Teşekkürler .. Ben Bilgisayardan Çok Anlamam Açıkçası Ana Kartımı Yazmışmıyım Yazmamışmıyım Onuda Bilmiyorum :)

Ekran Kartı : NVIDIA GeForce FX 5200

Geçerli Görüntü Modu : 1024 x 768 (32bit) (60Hz)

İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home Edition (5.1 Yapı 2600)

Ses Sistemi : SoundMAX Digital Audio

Sürüm : 5.1.2600 Service Pack 2 Yapı 2600

Sistem Modeli : To Be Filled By O.E.M

BIOS : BIOS Date : 11/12/03 16:06:23 Ver : 08.00.99

İşlemci : Intel Pentium 4 CPU 2.40 GHz

Bellek : 1022 MB RAM

Disk Belleği Dosyası : 271MB kullanıldı, 2189 mb kullanılabilir

DirectX Sürümü : DirectX 9.0c ( 4.09.0000.0904 )

Windows Dizini : C:/WINDOWS

Sistem Dizini : C:/WINDOWS/system32

Optik Sürücü : DVD.RW

• Ekran kartın süper değiştirmeye gerek yok
    O sisteme olabilecek en güzel ekran kartı
    Sen bi 8600 gt sonic al
  • Tamam bir bakıcam ona teşekkürler yorumun için..
    Arkadaşlar başka yorum yapacak yokmu :(
  • 8600gt lerin AGP versionları yok diye biliyorum. Ve sizin sisteminiz de AGP Slota sahip bir sistem. Ekran kartınız PCI-E olması için anakartınızın değişmesi gerek ve bununla beraber nerdeyse tüm sistemin değişmesi gerek. O yüzden sizin sisteme gidecek en iyi kartlar x1950gt agp, x1950pro agp, 6600gt agp, ve en son olarak HD3850 agp ekran kartı olur ki hd3850 de biraz güç çeken bir ekran kartı PSU nuzun da değişmesi gerekebilir ve sisteminiz de bu ekran kartından performans almakj için bir fren engel teşkil edecek büyük ihtimalle. İşiniz zor yani :)) En iyisi 6600gt agp ikinci elden veya x1950pro agp alın ikinci el bölümünden idare edin bir süre. Fazla da bütçe ayırmaya gerk yok bu sisteminize. Zira ölü bir sistem diyebiliriz ilerisi için
  • 8600GT nin AGP versiyonu yok.
    O sistemin aslında baştan değişmesi gerek.
    Neyse siz sistemi değiştiremiyorsanız ikinci el bir ekran kartı bakın. Özellikle ikinci el X1950XT veya Pro işinizi görebilir. Ya da nVidia isterseniz 7900 serisinin AGP versiyonları olması gerek. Sıfır alacam derseniz de o sisteme X1650Pro dan üzeri fazla gelir.
  • X1950 Pro Agp
  • anakartı yazmamışsın :) sen en iyisi yeni bi sistem al agp ile bu iş olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 13 Ocak 2009; 19:05:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkeze yorumları için teşekkürler .. Peki JediMaster bu tavsiye ettiğin ( X1950XT ) ekran kartında .. Call Of Duty 4 .. Gta IV .. Crysis .. Call Of Duty 5 vb. Oyunlar oynayabilirmiyim hiç donmadan , kasmadan?
  • Arkadasim o yazdigin oyunlari unut bence hele hele crysis i hayal bile etme. kasmadan derken, tabii 640*480 low modda hepsi kasmadan oynanir.

Insanlar oyununa gore sistem yapiyorlar, biraz arastirma yap bence burda ve ingilizce varsa google dan. crysis warheadi indirdim ama hala yuklemiyorum cunku korkuyorum. elimde hd4670 var ve q9550/4870x2 almayi bekliyorum o oyunu oynamak icin.

sana tavsiyem atinin hd modelleri var hala agp8x destekleyen onlara bakman yada biraz para bulup sistemi komple degistirmen. turkiyedeki taksit cilginligi burda benim onumde olsaydi, guzel bir sistem kurardim ama yok.

basarilar
  • Yorumun için ilk önce teşekkürler , crysisi öylesine yazdım :) .. Call Of Duty 4 - 5 .. Gta IV .. yeni çıkan oyunları çalıştırsa yeter bunları donmadan , kasmadan oynayabilirmiyim ( X1950XT ) bu ekran kartı ile ? .. 640*480 Low mod felan farketmez bana donmadan , kasmadan oynansın yeter .. Mesela Call Of Duty 4'ü FPS olarak internet üzerinden oynayabilirim donmadan , kasmadan dimi?
  • bulabilisen 7600gt yada gs al sanırım 2. elleri 45-60ytl civarı hem fazla güç te çekmez rahatça bütün oyunları oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakanBeyogLu

Yorumun için ilk önce teşekkürler , crysisi öylesine yazdım :) .. Call Of Duty 4 - 5 .. Gta IV .. yeni çıkan oyunları çalıştırsa yeter bunları donmadan , kasmadan oynayabilirmiyim ( X1950XT ) bu ekran kartı ile ? .. 640*480 Low mod felan farketmez bana donmadan , kasmadan oynansın yeter .. Mesela Call Of Duty 4'ü FPS olarak internet üzerinden oynayabilirim donmadan , kasmadan dimi?

Cod4 ve cod5 de sorun yaşamassın hatta crysiste bile sorun yaşamassın neder dersen

DH de bir konu vardı Celeron CPU ve 9550 kart vardı crysisi 800x600 low da 25 fps civarı alıyordu senin bundan 10 daha fazla alacağını düşünürsek oyun kasmaz sanırım.

Cod4 de asla sorun yaşamassın multiplayer içinde singleplayer içinde.

Cod5 i bilemeyeceğim ama onunda ayarlarını aşağı çekmen gerekir.

GTA IV konusunda yorum yapmak istemiyorum ama sen bi dene hatta buraya yaz daha iyi olur alırsan eğer.

• Herkeze yorumları için çok teşekkür ederim .. yokmu başka yorum yapacak?
  • çerçevelet onu ben bulsam ondan alıcam hatıra niyetine saklıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.