Şimdi Ara

Benim Char:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

char'ım nasıskilleri dha çekemedim yarın onlarıda koyucam

• imbue olarak niy light ı seçtin sadece forrce da bi yer daha doldurmak için konulmuş bi imbue bence
  • 10 numara
  • leveline bak ya
    80 olsan bu kadar dikkatimi cekmezdin
  • dalga geçicekseniz yorum yapmayın arkadaşlarhedefim 80 lvl deil eğlenmek ve oyundan zevk almakha 80 olmuşum ha 30 nolcak ne değiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deads_Heaven -- 7 Eylül 2007; 1:11:10 >
  • ya onu demek istemedim,levelin deki sayı biraz komik,sanki bilerek çekmişin gibi,oyun 80 level gttin bu levelimi buldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnTiDeViLbOw

ya onu demek istemedim,levelin deki sayı biraz komik,sanki bilerek çekmişin gibi,oyun 80 level gttin bu levelimi buldun

he anladımyok vala kasten çekmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bnde sosun setli sosun+9 lu bi adam bkliodum gecenin bi saati guldurdun bni babmlar uyanıcaq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borax3131 -- 7 Eylül 2007; 1:21:44 >
  • hocam yok ya ne sosunu +9uama birzda içimden geldi ne yorumlar gelcek acaba die merak şey ettm
  • yanlıs annama heaharika set guzel silah ama...ne biliim bnm char diince biraz iddalı oluyo...level da super ayrıca
  • yok yok anlamam mrk etme kardeşbu seti yapmam çok kolay oldu aslında fakat bnde beğendiğim için int str fln verince sizin engin deneyimlerinize göstermek ve yorumlarınızı almak için koydum efenimyok yok bnmki iddalı fln olmak için deil merak ettiğimden
  • süper char
  • ya bence çarın çok yanlış 1.ci olarak ben str glavie kasmıştım bi 38 olup pk yaptım bıraktım sonra strler fizik ve magic defanslarının eşitlenmesi için üstlerine garment giyererler ve senin çarının magic defansı avrupalı warrior kadar az. Ayrıca el yakması olarak lightı seçmen çok yanlış lightı sadece intler seçer ama bence int de de fire iyi gidiyo Ama ben en son denediğim çarımda full str cold blade açtım çok az vuruyo ama neye dalsan daldığım donmadan ölmüyo dön derdim fire a ama zor olur sen bilirsin
    EDİT : Ve ayrıca şimdi bişi gördüm niye exp helper bastın bence yüksek bir lwl değil Ayrınca yüzüğün hala 13 lwllik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 7 Eylül 2007; 11:09:15 >

• fire iyi vuruyo ama lighting imbuesi atağı hızlandırıyo o yüzden bazı glaviler lighting seçer çünkü glavie yavaş vuruyo ama bazılarıda kodumu indirmek için fire alıyo yani 2side olur bende lightingtim iyiydi ayrıca lighting mob keserken fireden daha iyi çünkü electrik shock rakibin parry ratiosunu düşürür ve daha çok damage vermeni sağlar

edit:ama pvpde lighting shockun pek bi etkisi yoktur çünkü pill ile geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairzard -- 7 Eylül 2007; 12:10:05 >
  • server xian dimi gulenyali guildindekileri tanırım char idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikaans

ya bence çarın çok yanlış 1.ci olarak ben str glavie kasmıştım bi 38 olup pk yaptım bıraktım sonra strler fizik ve magic defanslarının eşitlenmesi için üstlerine garment giyererler ve senin çarının magic defansı avrupalı warrior kadar az. Ayrıca el yakması olarak lightı seçmen çok yanlış lightı sadece intler seçer ama bence int de de fire iyi gidiyo Ama ben en son denediğim çarımda full str cold blade açtım çok az vuruyo ama neye dalsan daldığım donmadan ölmüyo dön derdim fire a ama zor olur sen bilirsin
    EDİT : Ve ayrıca şimdi bişi gördüm niye exp helper bastın bence yüksek bir lwl değil Ayrınca yüzüğün hala 13 lwllik

engın tecrubelerınle bızı aydıntattıgın ıcın cook ama cok saol de aklıma bi kaç soru takıldı

str glavıe ler garm gıyer demişsin neye göre kime göre--->phy atack yapanlarda kasıorsa armor gıymesı kadar mantıklı bişey olabılırmı asla

lıght seçmesıne gelınce belkı farmsız dewam etmek isteyişinden olabilir. yok öylede deılse zevk meselesı dıyebılırız.

tşkler üyelıgı olan konusuor

• quote:

Orjinalden alıntı: bora563

quote:

Orjinalden alıntı: alikaans

ya bence çarın çok yanlış 1.ci olarak ben str glavie kasmıştım bi 38 olup pk yaptım bıraktım sonra strler fizik ve magic defanslarının eşitlenmesi için üstlerine garment giyererler ve senin çarının magic defansı avrupalı warrior kadar az. Ayrıca el yakması olarak lightı seçmen çok yanlış lightı sadece intler seçer ama bence int de de fire iyi gidiyo Ama ben en son denediğim çarımda full str cold blade açtım çok az vuruyo ama neye dalsan daldığım donmadan ölmüyo dön derdim fire a ama zor olur sen bilirsin

engın tecrubelerınle bızı aydıntattıgın ıcın cook ama cok saol de aklıma bi kaç soru takıldı

str glavıe ler garm gıyer demişsin neye göre kime göre--->phy atack yapanlarda kasıorsa armor gıymesı kadar mantıklı bişey olabılırmı asla

lıght seçmesıne gelınce belkı farmsız dewam etmek isteyişinden olabilir. yok öylede deılse zevk meselesı dıyebılırız.

tşkler üyelıgı olan konusuor

Onu bunu bırak bilip bilmeden yazıyolar soruyu soranda yanlış biliyor sonra.

• arklar konu ile alakası yok ama parry ratio ne işe yarıo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skatterbireyin

Postmu kasmaya çalışıyosun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.