Ringleri görev takıp chitin+7 set giyip walkryede hp basarsan daha iyi olur hp çok az çünkü
walkrieye hpmi defmi basayım ya
hp bas :honk
Hpn baya azmış yaw
Ne Hp ' si Def. Bas Def ' in Cok Az Acıkcası Bazen KısaLtma KüfürLere Kesşke İzin OLsa Diyorum...Def. ' in Az Suan Onun İçin Def. Bas Walkrie Set 50Def. Verir Ve Her Yediğin Dmg ' den 50Dmg Düşer
Ne Hp ' si Def. Bas Def ' in Cok Az Acıkcası Bazen KısaLtma KüfürLere Kesşke İzin OLsa Diyorum...Def. ' in Az Suan Onun İçin Def. Bas Walkrie Set 50Def. Verir Ve Her Yediğin Dmg ' den 50Dmg Düşer
o HP ile ne yapsını bekliyon?? herşey defans değil herşey atack değil herşey hp dex değil önemli olan hepsinin dengeli olmalı görev takıları takmalısın defans ii bence HP walkry bas bence bu can çok az en az 1200 fln olsun atack ii
GüzeL cHar Hp Ba$
sağolun akrdaşlar hp bastım
pp al acil
alt walkery e hp bas üst walkery e defans bas
gusel char ama hp dusuk
quote:
Orjinalden alıntı: DarknesS__
pp al acil
bu gün 10ytlde amulet of dexty alcam birde arkadaşlar bazıları +7 chitine dön diyo siz ne dersiniz
o nick ney ele veren
quote:
Orjinalden alıntı: CoWbOy87
o nick ney ele veren
adım eren Elev 'eren' cok anlamlı değil ama
HP az Defans az AP orta , sen iyisi mi 7 chitin set yap , Walkry leri HP yap , takıları 9 set yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme