Şimdi Ara

BENIM CHARIM ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.imagenet.us/uploads/2007_5_22_1.jpg
    koxp bug ı felan boswerın charım nasıl yorum pls neler alayım yardım edersenız ty etmezsenız gene ty koxp uma laf yaparsanız...

• charına bi şey alma koxpla 70 ol ondan sonra eline bi tane +8 md bide 70 quest shardı +8 chitn set takıları biliyon zati rol r.e falan filan yapabilrsen yap hepsini seni tutana helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

charına bi şey alma koxpla 70 ol ondan sonra eline bi tane +8 md bide 70 quest shardı +8 chitn set takıları biliyon zati rol r.e falan filan yapabilrsen yap hepsini seni tutana helal olsun

eyw saol yrm için inş 70 + olcaz bu hafta içi (olagan ustu haller dısında patch wb...) +8 md war dual rol bıraz zorda :D re alabılırım bıde sunu sorayım yaf re mı daha iyi se mı re=10def 5dex 40 hp mp resıst werıo se=10def 8 dex hankısı daha ii

sunu yazmayı unuttum pads +8 ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bılemezsın -- 22 Mayıs 2007; 2:43:58 >
  • muhahhaha

leader point normal np den fazla

5758>>5561

char guzel itemlar guzel..ama koxper oldugun icin en kisa surede banlanmasi dilegiyle ;)

ksc $eklinde foto koysaydin siteye uplaod edecektim..ama jpg kabul etmiyorlar ;0
  • kardeş böyle bi soru sorman hata ^^ elbette r.e...ve senden ricam kolyeye lütfen pp takma pp takan asaslar bence aptaldır ^^
  • quote:

kardeş böyle bi soru sorman hata ^^ elbette r.e...ve senden ricam kolyeye lütfen pp takma pp takan asaslar bence aptaldır ^^

ardream assassinleri icin pp son derece kullani$li ve fiyati uygun bir pendant....sen heralde dex9 pendanti tercih ediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 22 Mayıs 2007; 2:49:46 >
  • bana sorarsan dostum pp ardream asasları içinde ezik ^^ pp ne bileyim ne hp veriyor ne mp veriyor git onun yerine wp tak ya da black dragon bilmem ne var ondan tak daha iyi wp 150 hp 150 mp 20 def. veriyor bu bonuslar hiçe saylcak bonuslar değil
  • quote:

kardeş böyle bi soru sorman hata ^^ elbette r.e...ve senden ricam kolyeye lütfen pp takma pp takan asaslar bence aptaldır ^^

sakın ol bea :D pp deıl o ep^^ wp yı sattım para lazım dı pp de ezıq gelıo bana
  • quote:

bana sorarsan dostum pp ardream asasları içinde ezik ^^ pp ne bileyim ne hp veriyor ne mp veriyor git onun yerine wp tak ya da black dragon bilmem ne var ondan tak daha iyi wp 150 hp 150 mp 20 def. veriyor bu bonuslar hiçe saylcak bonuslar değil

sana pp nin ozellilerini soyliyeyim

20def
    10dex
    100 mp
    10 int
    5 str
    15 magic resist
    15 cure resist
    15 poision resist

• quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

muhahhaha

leader point normal np den fazla

5758>>5561

char guzel itemlar guzel..ama koxper oldugun icin en kisa surede banlanmasi dilegiyle ;)

ksc $eklinde foto koysaydin siteye uplaod edecektim..ama jpg kabul etmiyorlar ;0

bılerek kcs koymadım zaten npo ye gelınce serwer 70+ oldu(logos) her kestıgım adamdan 106 leader poınt gelıo dogal olarak leader daha fazla :L

• Çok tatlı bir char pad te +8 galia inş 70 olursun kardeşim . 4ever Koxp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ardıç2007

Çok tatlı bir char pad te +8 galia inş 70 olursun kardeşim . 4ever Koxp

eyw saol her zaman 4ewerkoxp + bug
  • 4everkoxp ta, 4everbug a karşıyım girip birde onunLa uğraşıyoz ^^ şaka bir yana yarın seko girio 4ever 7 li bug ^^ şunun şurasında son 4 lvl finaLe yeahhhhh insanLAr hala tartışsın yok bugla kasmam yok koxp la girmem oyuna almadığı dönemde herkes czcombo kullanmadımı ?_ olay bitmiştir ;)
  • wall hack acik bi ksc koysana..chari bi yakindan taniyalim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ardıç2007

4everkoxp ta, 4everbug a karşıyım girip birde onunLa uğraşıyoz ^^ şaka bir yana yarın seko girio 4ever 7 li bug ^^ şunun şurasında son 4 lvl finaLe yeahhhhh insanLAr hala tartışsın yok bugla kasmam yok koxp la girmem oyuna almadığı dönemde herkes czcombo kullanmadımı ?_ olay bitmiştir ;)

bıde logos a gelsenız (her gun 40m 50m wermekten bıktım 4mk ;)
  • quote:

wall hack acik bi ksc koysana..chari bi yakindan taniyalim ;)

lem warya senın kadar akıllısını gormedım ^^ walla hack ı acarım(maşşalah koxpuda ii bılıon) ama kcs ruyanda gorme dılegı ile ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: bılemezsın

quote:

lem warya senın kadar akıllısını gormedım ^^ walla hack ı acarım(maşşalah koxpuda ii bılıon) ama kcs ruyanda gorme dılegı ile ^^

bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip..kullanmadim ama biliorm ;)

bi ksc pls..koleksiyonuma koyucam..ba$ka bir amacim yok ;))
  • Bence fazLa merakLı olMa her gördüğün şeyide ALMA Koleksiyonuna , sonra ÇIKARTAMAZSIN İÇİNDEN koleksiyonun demi ama asLan
    quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

walla ısrar etme sıtedekı şikayet bolumu olmasa hemen koyardım ama... kendımı dusunuosam ne olayım charım banlanacak sora ^^

• gereksiz topik banned pls^^ alıştı nasıl olsa koymaz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.