arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON!
quote:Orijinalden alıntı: StupiFieDplatium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn Şu anda % kaç charın ?
quote:Orijinalden alıntı: StupiFieDplatium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom
kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak
quote:Orijinalden alıntı: Me®tŞu anda % kaç charın ?Alıntıları Göster banlanma riskin gm online sa %100
quote:Orijinalden alıntı: joe_black22kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasakquote:Orjinalden alıntı: joe_black22 kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak gmin bütün işi oyuna girip event yapıp adam banlamak değil.bütün sorunlarla ilgileniyorlar
quote:Orijinalden alıntı: M.C.Ebanlanma riskin gm online sa %100Alıntıları Göster mert :% 74 suan !!!! korkutmayın be :) 2 gune % 30 dan %74 yaptık ! bişe olmadı ama HAYIRLISI
quote:Orijinalden alıntı: FaLlymert :% 74 suan !!!! korkutmayın be :) 2 gune % 30 dan %74 yaptık ! bişe olmadı ama HAYIRLISIAlıntıları Göster %74 banlanırsın ..
quote:Orijinalden alıntı: FaLlyquote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: FaLly quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom korkularınla yüzleşmessin inşallah
quote:Orijinalden alıntı: StupiFieDquote:Orjinalden alıntı: FaLly quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom korkularınla yüzleşmessin inşallah Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP quote:Orjinalden alıntı: FaLly quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom korkularınla yüzleşmessin inşallah
quote:Orijinalden alıntı: Me®t%74 banlanırsın ..Alıntıları Göster banlanmassın sadece koxpu kuran ban yer nıyemıcunku koxpu o kuruyor sen ole oturuyosun
quote:Orijinalden alıntı: boorquote:Orjinalden alıntı: joe_black22 kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak gmin bütün işi oyuna girip event yapıp adam banlamak değil.bütün sorunlarla ilgileniyorlarAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: joe_black22 kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak gmin bütün işi oyuna girip event yapıp adam banlamak değil.bütün sorunlarla ilgileniyorlar ama her sorunla ilgilenmeleri gerekmezmi
quote:Orijinalden alıntı: joe_black22quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: joe_black22 kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak gmin bütün işi oyuna girip event yapıp adam banlamak değil.bütün sorunlarla ilgileniyorlar ama her sorunla ilgilenmeleri gerekmezmiAlıntıları Göster 63 lvl magesin platinuum pren var gitsene crimsonlarda falconlarda kasılsana platiunla 2 güne %50 değil 2 lvl alırsın
quote:Orijinalden alıntı: joe_black22quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: joe_black22 kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak gmin bütün işi oyuna girip event yapıp adam banlamak değil.bütün sorunlarla ilgileniyorlar ama her sorunla ilgilenmeleri gerekmezmiAlıntıları Göster gerekir ama !!! dua edıyorum platıum pre bitene kadar inş banlanmam 3 gündür bi sorun yok maradonda arkdslar banlanıyor! fakat bız banlanmıyoruz lfc dekıler
quote:Orjinalden alıntı: FaLly arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON! geliyim bn de prietim heal yaparım bn de ban yiyim yiceksek beraber olsun
quote:Orijinalden alıntı: Mental Yatırımquote:Orjinalden alıntı: FaLly arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON! geliyim bn de prietim heal yaparım bn de ban yiyim yiceksek beraber olsunquote:Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye quote:Orjinalden alıntı: FaLly arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON! geliyim bn de prietim heal yaparım bn de ban yiyim yiceksek beraber olsun hornette ztn seri 6111k exp werıo ? senıde alırsak cok düşer bro 70 e kasmask dedıgın doru
quote:Orijinalden alıntı: FaLlyquote:Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye quote:Orjinalden alıntı: FaLly arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON! geliyim bn de prietim heal yaparım bn de ban yiyim yiceksek beraber olsun hornette ztn seri 6111k exp werıo ? senıde alırsak cok düşer bro 70 e kasmask dedıgın doruAlıntıları Göster hornet her zaman riskli slottur bence orada fazla takılmayın .
quote:Orijinalden alıntı: K@sToRhornet her zaman riskli slottur bence orada fazla takılmayın .Alıntıları Göster %100