arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON!
quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom
kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak
quote:Orjinalden alıntı: joe_black22 kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak gmin bütün işi oyuna girip event yapıp adam banlamak değil.bütün sorunlarla ilgileniyorlar
quote:Orjinalden alıntı: FaLly quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom korkularınla yüzleşmessin inşallah
quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP quote:Orjinalden alıntı: FaLly quote:Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP platium var diye banlanma riski azalmaz heran banlanabilirsn korkuom korkularınla yüzleşmessin inşallah
quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: joe_black22 kaç aydır ban yiyen adam görmedim şuanlık bişey olmaz gibi!! ama banlanmaya başlancağı gün çok kişi yicek gm ler biraz çalışsa da rahat rahat oynasak gmin bütün işi oyuna girip event yapıp adam banlamak değil.bütün sorunlarla ilgileniyorlar ama her sorunla ilgilenmeleri gerekmezmi
63 lvl magesin platinuum pren var gitsene crimsonlarda falconlarda kasılsana platiunla 2 güne %50 değil 2 lvl alırsın
gerekir ama !!! dua edıyorum platıum pre bitene kadar inş banlanmam 3 gündür bi sorun yok maradonda arkdslar banlanıyor! fakat bız banlanmıyoruz lfc dekıler
quote:Orjinalden alıntı: FaLly arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON! geliyim bn de prietim heal yaparım bn de ban yiyim yiceksek beraber olsun
quote:Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye quote:Orjinalden alıntı: FaLly arkdşlar bugune kadar 2 kere gold pre 1 kere bronze pre 2600 cash ve suanda ! platium pre var 28 days 63 MAGEYIM BOŞ BOŞ OTURUOM HORNETLERDE 61 LWL KOXPER KESIO BAN YEME OLASILIGM % KAC LUFERSON! geliyim bn de prietim heal yaparım bn de ban yiyim yiceksek beraber olsun hornette ztn seri 6111k exp werıo ? senıde alırsak cok düşer bro 70 e kasmask dedıgın doru