Şimdi Ara

Benim charımı soyana helal olsun ne diyim. Vesta (120 Lvl karakterin Silinmesine son 2 saat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    27 yaşındayım 2006 dan beri online oyun içindeyim. Knight Online sonra silkroad oynadım. zamanında koxpda kullandım botda kullandım ama şimdiye kadar hiç karakterim soyulmadı. askerden sonra Anatolia dan karakter aldım 120 lvl. kesinlikle bilgisayarımda hile adına birşey yoktu karakteri kendi pc dışında bir yerde açmadım. bu oyunu oynayan arkadaşım yok şifrem güvenli. en son kullandığım hilede 2010 yılında idi. şu kullandığım pc de hile adına birşey kurmadım bot vs.

1 ay önce id biliniyordu sonuçta satın aldım charı çalıntı charmış. saldırı vardı hep blocklanıyordu. karaktere pekde girdiğim yoktu. bugün açtım ve char soyulmuş. bence şifreyi bilmiyorlar yine bir açık buldular id ile girdiler haberiniz olsun. bu şifre kimse tarafından bilinmiyor.

120 LVL karakteri şimdi Delete yapıcam.

karakter adı Vesta.
     Benim charımı soyana helal olsun ne diyim. Vesta (120 Lvl karakterin Silinmesine son 2 saat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 22 Mart 2013; 20:02:01 >

• yine soyulacaktır. bu oyunda id bilinerek kararaktere giriliyor. bence değmez. bedavaya karakter vermek bile kötülüktür bence
  • Geçmiş olsun, oyunda soyulmalar çok fazla artmış durumda.

http://forum.donanimhaber.com/m_72304107/tm.htm
    8- Joymax hesabınızın bağlı bulunuğu parolanız kesinlikle alfanumerik olmalıdır ve küçük büyük harf karışık olmalıdır. Mümkün ise uzun bir şifre olsun. Örnek verecek olursak; "aNaTolia%155+"
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Geçmiş olsun, oyunda soyulmalar çok fazla artmış durumda.

http://forum.donanimhaber.com/m_72304107/tm.htm
    8- Joymax hesabınızın bağlı bulunuğu parolanız kesinlikle alfanumerik olmalıdır ve küçük büyük harf karışık olmalıdır. Mümkün ise uzun bir şifre olsun. Örnek verecek olursak; "aNaTolia%155+"

Geçmiş olsun benim çarımda bu hafta salı günü soyuldu 4-5 senelik emekler gitti . Seninde dediğin gibi PC de hiç bir şey yok sadece SRO var

İlhan şifrem tamda böyle bişeydi çar yine de soyuldu bunlar nasıl yapıyorlar helal olsun adamlara iyi çalışıyorlar

• Charlarınız Gold Şirketleri tarafından soyuluyor hocam bu 2006 dan beri olağan bir durum eğer eski bir oyuncuysanız etrafınızda örneklerini görmüşşsünüzdür.Eminimki bunda Joymax'ında bir çıkarı var...
  •  Benim charımı soyana helal olsun ne diyim. Vesta (120 Lvl karakterin Silinmesine son 2 saat)
  • Geçmiş olsun zamanında 3.000 liraya vermediğim char soyulmuştu. Nasıldır bilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam aynı dediğin olay benimde başıma geldi sroda pro bir grup yapıyor bu işi sitesinden bir programla sürekli şifre deniyor seninde doğal olarak şifreyi sürekli en az 13 14 haneli karışık bir şekilde haftadır bir değiştirmen gerekiyor benimde charım gitti öyle ve bıraktım zaten oyun şuan baya bi b..a sarmış durumda
  • en iyisi wow oynamak
  • son 2 saat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 22 Mart 2013; 20:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

en iyisi wow oynamak

Uzun uzun yıllar sonra Ogame başladım bende, server pegasus;
    908.yim henüz nikim: aNaToLia

5 Kat hızlandırılmış bir server oynayacak var ise eğer kayıt linki;
    http://tr.ogame.org?refId=116+115263
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

yine soyulacaktır. bu oyunda id bilinerek kararaktere giriliyor. bence değmez. bedavaya karakter vermek bile kötülüktür bence

kardeşim Id nı değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakselemon2

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

yine soyulacaktır. bu oyunda id bilinerek kararaktere giriliyor. bence değmez. bedavaya karakter vermek bile kötülüktür bence

kardeşim Id nı değiştir.

değiştirmiyorlar
  • Chat keçeli artik bisey ifade etmiyor.120lvl chari max 120 tl Ye alıyorsun.asıl olay itemlerin gitmesi tabi başıma hic gelmedi insallahta gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbot'un Database si hacklendi Geçenlerde oyüzden Bir çok oyuncunun Charı Hacklendi.
  • geçmiş olsun eski srocuyum bende bırakalı 2 3 sene oluyor sro eskiden srodu 80 donemınden sonra bitti soyulan charında degerlı ıtemlerın warmıydı bılmıyorum ama bence bu vesileyle kurtulmuş olucan bu oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranist -- 15 Nisan 2013; 11:01:46 >
  • bu haclenmelerin sebebi joymax. oyunu paralı hale getirdi artık bir silah 300TL edebişliyor saçmalığa bakın. syan soyanatabi.. iyi oldu herkes soyusada oyunu bıraksa keşke
  • iyi geceler abim sbot kullanıyordu 1 hafta evvel 7 tane 115 artı charı çalındı dikkatli olun tavsiyem abim zaten oyunu bıraktı 8 senedir oynuyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.