Şimdi Ara

BENİM DE iPhone 5'im YAMULDU!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
3
Favori
12.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi bir bahane bulamadım. Kılıfına uydurmadan yollamak boşa olur. Yeni almış olsam hadi neyse de 3-3.5 ay oldu. Düzeltmekten de vazgeçtim, zaten belli olmuyor..

Anlatamadığım da bu fandroidlere. Bir gün onlar da farkedecek ama çok geç olacak..

Kılıf konusu var forumda, oraya danışabilirsin, bilgim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

İnşallah apple 5S veya 6'da önceki kasasına döner de iPhone 5 sahipleri rahatlar.. O kadar büyük bir firma prototipleri o kadar test vs etmesine rağmen nasıl gözden kaçırmış anlamadım..

Çok geçmiş olsun

Haklısın çok düşündürücü bence iPhone 5 alacaklar 5S'i beklemeli ve test edip almalılar.Bazı kullanıcılar marka apple güvenilir diye alınca sonra böyle sorun yaşıyorlar bilinçsizce hareket etmenin sonuçları

Bu arada üzüldüm Burak senin yerinde olsam çok rahatsız olurdum

• Basta cok rahatsız etse de artık hiç önemsemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Bence sadece sanssızlık dostum, bendede 5 var hıc dıkkatlı kullanan bırı deılım telefonarabda pantolon kıc cebınde once bımde ceket cebımde nerde gezdıgı bellı deıl hıc bır problem yasamadım. Gecmıs olsun, işkenceyle sıkıştırırken dıkkat et ekrana komple cam bılıyorsun. Kırılabılır aman dıkkat !

o cam değil... + o ekran kısmı çıkarılıp presleniyor...

ozaman denemeye deger dostum bence, cam olmadıktan sonra sıkıntı yok
  • Zamanında sony ericsson k700 kullanıyordum, arka cebimde kalmış ayakkabıları bağlarken ekranı kırıldı, götürdük değiştirdik, sizde yeterince dikkat etmemişsiiz bu kadar basit, yaramaz çocuklar gibi suçu ona atmayın.

2000 tl verip telefon alıyorsunuz sadece, teknolojik cihazlar olur kendileri,

sizin gibi yüzme bilmezler,
    uzun atlamadan anlamazlar,
    bellerini bükemezler,
    sabah jimnstiği yapamazlar,

2000 lira verdim hepsini yapmalı diyorsanız, bence başka şeylere yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Mart 2013; 12:56:24 >
  • ben cihazımı hiç özenli kullanmıyorum kanarları cizildi bile ama yamulma falan yok. Umarım Apple bu kasayı değiştirmeden boya konusuna çözüm bulur ve bu şık kasa ile devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Zamanında sony ericsson k700 kullanıyordum, arka cebimde kalmış ayakkabıları bağlarken ekranı kırıldı, götürdük değiştirdik, sizde yeterince dikkat etmemişsiiz bu kadar basit, yaramaz çocuklar gibi suçu ona atmayın.

bellerini bükemezler,

Ben öyle arka cebimde felan taşımıyorum, on kot cebinde bu tarz bir yamulma kabul edilemez; 4/4S'te boyle birsey yoktu zaten. Oturduğun yerden sallamak kolay tabi, hala kabullenemiyorsunuz yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 25 Mart 2013; 13:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Zamanında sony ericsson k700 kullanıyordum, arka cebimde kalmış ayakkabıları bağlarken ekranı kırıldı, götürdük değiştirdik, sizde yeterince dikkat etmemişsiiz bu kadar basit, yaramaz çocuklar gibi suçu ona atmayın.

bellerini bükemezler,

Ben öyle arka cebimde felan taşımıyorum, on kot cebinde bu tarz bir yamulma kabul edilemez; 4/4S'te boyle birsey yoktu zaten. Oturduğun yerden sallamak kolay tabi, hala kabullenemiyorsunuz yazık..

bırak allahaşkına, aynı cihazı kullanıyorum 3 aydır nereye yamuluyor, öksürseniz iphone dan bileceksiniz, telefondan soğumuşmuş, sanki kendi kendine yamuldu :) akıl var mantık var, plastik değil ki arkadaşım bu kasa al eline metalini yokla şöyle bir yamuluyor mu bak bakalım, sen 2000 liralık aleti koy cebine, dikkat etme, sonra yamuldu diye başlık aç..bırakın kullanmayın siz iphone falan

• quote:

quote:

quote:

bellerini bükemezler,

bırak allahaşkına, aynı cihazı kullanıyorum 3 aydır nereye yamuluyor, öksürseniz iphone dan bileceksiniz, telefondan soğumuşmuş, sanki kendi kendine yamuldu :) akıl var mantık var, plastik değil ki arkadaşım bu kasa al eline metalini yokla şöyle bir yamuluyor mu bak bakalım, sen 2000 liralık aleti koy cebine, dikkat etme, sonra yamuldu diye başlık aç..bırakın kullanmayın siz iphone falan

Bende senin gibi konuşuyordum millete, yukarıda ornegi var. Dikkatli ol diyorum sadece..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bellerini bükemezler,

Bende senin gibi konuşuyordum millete, yukarıda ornegi var. Dikkatli ol diyorum sadece..

dikkatliyim zaten, deri kılfında duruyor, cebimde taşımam o telefonu, taşıyacaksam ceketin cebine alırım, pantolon cebinde telefon taşıması risktir, dikkatli olman gerekir, dar bir kot giydin mi, daha da büyük risktir,telefonunu plaja götürürsen, içine kum kaçmasını, ekranının çizilmesini göze almışsındır, tıpkı pantolon cebinde taşımak gibi, mantık her şeyin ilacı, ha çok geçmiş olsun, böyle şeyler görünce elbetteki üzülüyoruz, ama kendinizde suç aramadan öyle bir yazıyorsunuzki gören sanacak kendi kendine yamuldu telefon

• Kardeşim mistik güçler mı var da kendi kendine yamulacak. Tabi ki uygulanan bir kuvvet sonucu oluştu. Bir telefon buna dayanmalı, anlıyor musun? Ben telefonu kıç cebine koyup da bir yere oturunca aaa niye yamuldu şimdi bu diyenlerden degilim. Bos bos konuşuyorsun, orada tasıma burada tasıma, sıkışık olmayan bir cepte taşıyorum zaten. İssiz miyim her an telefonu kollamaya çalışayım. Mantıksız mantıksız konuşup dellendirme insanı. Mantık herseyin ilacı demiş bi de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 25 Mart 2013; 13:18:55 >
  • Su konuya girip gecmis olsun yazmak yerine dalga gecmeye calisanlarin amaci ne merak ediyorum. Gecmis olsun, iphone 5 almayi dusunuyordum ama gozum korktu acikcasi. Premium segmentte yer alan bir cihaz bu kadar kolay zarar gormemeli, gulu seven dikenine katlanir maalesef ios'un rakibi yok suanda.

• En saçma tepki bence dalga geçmek, şahsen ben artık ip5 imi sık sık kontrol etmeye başladım.
  • Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Kulanımda bir problem oluşturuyor mu bu durum? Kapanma vb durumlar.

• Cihazımda hiçbir sıkıntı yok arkadaslar. Garanti bitene kadar kullanacağım zaten..

• GEçmiş olsun burak yeni gördüm bende askere gidene kadar kullanıp ardından kardeşime vercem beyaz ip5imi artık gelince iphone düzelirse alırım yine iphone ama düzelmese android'e geri dönecegim kesinlikle
  • iPhone 4S= Özgürlük
  • Geçmiş olsun...Bende tam ıphone 5 alma arifesinde bu konuyu görünce 4s ten 5'e geçmeye kararsız kaldım.Keşke biraz daha mukavemetli yapsalarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

GEçmiş olsun burak yeni gördüm bende askere gidene kadar kullanıp ardından kardeşime vercem beyaz ip5imi artık gelince iphone düzelirse alırım yine iphone ama düzelmese android'e geri dönecegim kesinlikle

Kullanabilecek olsam ben de düşündüm Android'e geçmeyi ama çekilmiyor. Mecbur iPhone'dayım..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.