Şimdi Ara

Benim Fenerbahçe'ye Alper potuktan daha faydalı olacağım gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu Alper Potuk denen arkadaş FB de ne iş yapar. Ben özel sektörde maaşlı çalışan bir adamım. Aktif futbol deneyimim senede 5 halı saha maçı.

Bir sezonda Alper potuktan daha fazla maça çıktım. Boşu boşuna bu adama 700-800bin Euro vereceginize bana senelik 10bin euro verseniz yeter. Emin olun Alper in yaptığı katkıdan kat kat fazlasını yaparım. O da maça çıkmıyor beni de çıkartmayın maça. Aynı şey zaten. Antrenman falan diye tesise gidipde boşa yemek, yer işgali masrafi da yapmam. Ekstra yemek su akbil falanda istemiyorum. Sadece ona 800bin euro vereceğinize bana senelik 10bin verin yeter. Arada gider uzayan çimleri bile keserim.

Altyapıda ki gençlere en azından örnek olurum. Bakın ben Alper Potuk la aynı seviyedeyim ama 10bin Euro alıyorum senelik. Siz fenerin kıymetini bilin gençler diyerek gençlerle konuşarak bir faydam olur en azından .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 29 Haziran 2020; 2:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene yaptığı tek iyi iş maaşında indirime gitmesi oldu. Onun dışında bomboş adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon euro'dan fazla alıyor Alper. Yararı olmadığı gibi zararı da oluyor. Genç oyuncuları denemek yerine Alper, Tolgay gibi adamları rostasyonda kullanmak zarardan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 29 Haziran 2020; 22:23:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya anlamadığım kardeş siz Fenerbahçe maçından çıkıp inşaata çimento taşımaya mı gidiyorsunuz? çoğunun fiziği vitaminsiz böyle şey mi olur? Ben futbolcu olcam bana milyon euro maaş verecekler üstelik Fenerbahçe forması taşıyacağım kulüpte zibilyon tane imkan olacak fitness salonları çeşitli futbol aletleri vs sabahtan akşama kadar deli gibi kendimi geliştiririm Ronaldo gibi sağlam vücut yaparım boş vaktimde frikik koşu pas kondisyon çalışırım.

Bunlar napıyor? her gece nusret, bar, club karı kız diye iş mi olur nerede iş ahlakı? Karı kız ortam düşkünü olabilirsin bunu anlarım ama 24-26 yaşlarında deli gibi çalışıp arkanda kocaman bir isim bırakıp 33-34'te yine bunları hatta alacağın yüksek maaşla birikimle en sağlamını yapabilirsin.

Kısaca özellikle Türk futbolcuları ağır vizyonsuz. 2 milyon euro kazandım diye full yatma derdindeler. sanki normal işi farklıymışta Fenerbahçe maçlarına halısahaya çıkar gibi çıkıyorlar. Ya biraz vizyonunuz olsun. Alex gibi Hagi gibi Metin Oktay, Lefter gibi efsane olup 100 yıl isminizi konuşturun sonra napıyorsanız yapın. Oynadığınız zaten totalde 15 yıl futbol. kalan ortalama 35 sene ömrünüzde ne halt yiyorsanız yersiniz.

İsmini kim hatırlıcak Alper? herkes çöp diye konuşacak ömrün boyunca arkandan böyle değdi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Ya anlamadığım kardeş siz Fenerbahçe maçından çıkıp inşaata çimento taşımaya mı gidiyorsunuz? çoğunun fiziği vitaminsiz böyle şey mi olur? Ben futbolcu olcam bana milyon euro maaş verecekler üstelik Fenerbahçe forması taşıyacağım kulüpte zibilyon tane imkan olacak fitness salonları çeşitli futbol aletleri vs sabahtan akşama kadar deli gibi kendimi geliştiririm Ronaldo gibi sağlam vücut yaparım boş vaktimde frikik koşu pas kondisyon çalışırım.

Bunlar napıyor? her gece nusret, bar, club karı kız diye iş mi olur nerede iş ahlakı? Karı kız ortam düşkünü olabilirsin bunu anlarım ama 24-26 yaşlarında deli gibi çalışıp arkanda kocaman bir isim bırakıp 33-34'te yine bunları hatta alacağın yüksek maaşla birikimle en sağlamını yapabilirsin.

Kısaca özellikle Türk futbolcuları ağır vizyonsuz. 2 milyon euro kazandım diye full yatma derdindeler. sanki normal işi farklıymışta Fenerbahçe maçlarına halısahaya çıkar gibi çıkıyorlar. Ya biraz vizyonunuz olsun. Alex gibi Hagi gibi Metin Oktay, Lefter gibi efsane olup 100 yıl isminizi konuşturun sonra napıyorsanız yapın. Oynadığınız zaten totalde 15 yıl futbol. kalan ortalama 35 sene ömrünüzde ne halt yiyorsanız yersiniz.

İsmini kim hatırlıcak Alper? herkes çöp diye konuşacak ömrün boyunca arkandan böyle değdi mi?
    İnşaata çimento muhabbetin güldürdü kardeşim. Allah iyiliğini versin. :D

Bence beni almaları daha mantıklı değil mi ?

• O da bişy mi? Şu forumdaki herkes Alper' den yararlı olur, hatta toprağı bol olsun ölmüş dedem bile daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

O da bişy mi? Şu forumdaki herkes Alper' den yararlı olur, hatta toprağı bol olsun ölmüş dedem bile daha yararlı olur
    Senelik 10bin euro ya fitim ben aga. Yilmaz Vural gibi gençleri döve döve oynatirim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

İnşaata çimento muhabbetin güldürdü kardeşim. Allah iyiliğini versin. :D

Bence beni almaları daha mantıklı değil mi ?

Alıntıları Göster
    Siz 5 maç yapmışsınız tekniğiniz daha iyidir bizim kulüpte tekniği iyi olanı sevmezler Ben Tolga Ciğerci gibi kalas şekilde(birebir yani) top sürebilirim onun gibi boşa orta atabilirim daha doğrusu atmam döner dururum kanatta topla aynı onun gibi. önüme cezasahası içinde gelen topu dışarı atmayı becerebilirim. Bu yüzden hoca beni seçer.

Alper Potuk mu? Berber nuri abiyi diksek ortasaha rakiple muhabbet edip çay demleyip dikkatini dağıtır birşey yapar daha faydalı olur. Defansta sübhaneke okur, ileri hücumda fetih suresi en azından dua ile maç yaparız

• Alper Balıkesir'de üniversitede okurken halısaha maçında rakibim olmuştu. Futbol hayatını bitirmediğim için sizlerden özür dilerim.
  • Tam aradığım başlık :)))

Alper Potuktan önce mehmet topuz vardı :))) Şuan da kim var? Mert Hakan yandaş vakası geliyor......

Alper Potuk transfer olduğu dönemi hatırlayın galatasaray anlaşmışdı :D Ama fenerbahçe daha yüksek rakama alperi renklerine bağladı :D

Şimdi düşünün 2013 yılında 7.5 milyon euro ya alper potuk fenerbahçe geliyor imza kontratla bu rakam 10 milyon euro civarında...

ALPER POTUK neyi başarmışdı ? bu rakam veriliyordu aslında alper hiç birşey başarmadı... Sadece iki futbol kulübünün transfer de birbiri ile çekişmesi sonucu ALPER çalışmadan başarmadan üretmeden HAK ETMEDİĞİ PARALARI ALDI... Sadece alper almadı bu paraları ALPERİ HAK ETMEDİĞİ FİYATA SATAN Soygundur bu bana göre Eskişehirspor yöneticileri...

Ne oldu? Ne OLMUŞ diye bakıyorum ESKİŞEHİRSPOR nerede ya ne oldu abicim alperi sattınız 7.5 milyon euro ŞAMPİYONLAR LİGİ Mİ KAZANDINIZ TÜM TÜRKİYENİN EN İYİ ALTYAPI SİSTEMİNİ Mİ KURDUNUZ E YOK ? SIFIR Eskisinden daha beter durumdular....

Alper Potuk kötü futbolcu mu? Şuan için evet ama o dönem için potansiyeli olan genç bir futbolcu önü açıktı... Avrupanın köklü kulüpleri tarafından, transfer edilmemesinin sebebi FİYATIYDI!!!

Mesele ZİHNİYET !!! Evet sadece zihniyet !!! 2016 yılın da Fenerbahçe altyapısından MERİH DEMİRAL pro sözleşmeyi imzalamayıp red edip GİTTİ PORTEKİZ 3 LİGİNE cefa çekti çalıştı SPORTİNG LİZBON altyapısına girdi ardından şimdi nerede olduğunu görüyoruz.. İşte mesele bu...

Dün alperin transferin de yaşananları BUGÜN MERT HAKAN da görüyoruz...

Sadece suçlu ALPER POTUK mu bugün? Dün alpere o para verilirken sessiz kalıyorsunuz YETERKİ TRANSFER YAPILSIN EZELİ RAKİBE ÇALIM ATALIM... Sonra alper futbolu unutunca ooo boşuna para alıyor..

En başında diyecektiniz 1 dakika hayırdır Başkan yönetim kimin parasını kime veriyorsun diye hesap soracaktınız ki... Bugün bu başlıgı açma hakkına sahip olacaktınız...

PARA İLE BAŞARI SATIN ALAMAZSINIZ...

• Alper den daha faydalı olacağını iddaa etmen için seni Galatasaray ın istemesi lazım önce. İstediğini ispatla inanalım:)

• alper inşaattan parayı koydu FB yi zaten soğana çevirdi

artık bu saatten sonra umrunda olmaz

kardeşine yeni ferrari alır çatır çatır yerler paralarımızı

götürdüğü mankenlerde cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Tam aradığım başlık :)))

Alper Potuktan önce mehmet topuz vardı :))) Şuan da kim var? Mert Hakan yandaş vakası geliyor......

Alper Potuk transfer olduğu dönemi hatırlayın galatasaray anlaşmışdı :D Ama fenerbahçe daha yüksek rakama alperi renklerine bağladı :D

Şimdi düşünün 2013 yılında 7.5 milyon euro ya alper potuk fenerbahçe geliyor imza kontratla bu rakam 10 milyon euro civarında...

ALPER POTUK neyi başarmışdı ? bu rakam veriliyordu aslında alper hiç birşey başarmadı... Sadece iki futbol kulübünün transfer de birbiri ile çekişmesi sonucu ALPER çalışmadan başarmadan üretmeden HAK ETMEDİĞİ PARALARI ALDI... Sadece alper almadı bu paraları ALPERİ HAK ETMEDİĞİ FİYATA SATAN Soygundur bu bana göre Eskişehirspor yöneticileri...

Ne oldu? Ne OLMUŞ diye bakıyorum ESKİŞEHİRSPOR nerede ya ne oldu abicim alperi sattınız 7.5 milyon euro ŞAMPİYONLAR LİGİ Mİ KAZANDINIZ TÜM TÜRKİYENİN EN İYİ ALTYAPI SİSTEMİNİ Mİ KURDUNUZ E YOK ? SIFIR Eskisinden daha beter durumdular....

Alper Potuk kötü futbolcu mu? Şuan için evet ama o dönem için potansiyeli olan genç bir futbolcu önü açıktı... Avrupanın köklü kulüpleri tarafından, transfer edilmemesinin sebebi FİYATIYDI!!!

Mesele ZİHNİYET !!! Evet sadece zihniyet !!! 2016 yılın da Fenerbahçe altyapısından MERİH DEMİRAL pro sözleşmeyi imzalamayıp red edip GİTTİ PORTEKİZ 3 LİGİNE cefa çekti çalıştı SPORTİNG LİZBON altyapısına girdi ardından şimdi nerede olduğunu görüyoruz.. İşte mesele bu...

Dün alperin transferin de yaşananları BUGÜN MERT HAKAN da görüyoruz...

Sadece suçlu ALPER POTUK mu bugün? Dün alpere o para verilirken sessiz kalıyorsunuz YETERKİ TRANSFER YAPILSIN EZELİ RAKİBE ÇALIM ATALIM... Sonra alper futbolu unutunca ooo boşuna para alıyor..

En başında diyecektiniz 1 dakika hayırdır Başkan yönetim kimin parasını kime veriyorsun diye hesap soracaktınız ki... Bugün bu başlıgı açma hakkına sahip olacaktınız...

PARA İLE BAŞARI SATIN ALAMAZSINIZ...
    Alperin o dönemde o kadar para etmesinin sebebi. Yabancı sınırıydı. Normalde bu fiyat etmeyen yerli oyuncuların en ölüsü bile bu fiyatlara gelmişti. Alper in kadroda olup olmamasi benim alperden daha iyi olduğum gerçeğini değiştirmez.

Ben her türlü konumu açarım ve gerçekleri söylerim. Mutlaka Alper de benim konumu okumuş olmalı ki, sosyal medyad benim üzerime bu kadar gelmeyin tarzı bir demeç verdi geçenlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Ya anlamadığım kardeş siz Fenerbahçe maçından çıkıp inşaata çimento taşımaya mı gidiyorsunuz? çoğunun fiziği vitaminsiz böyle şey mi olur? Ben futbolcu olcam bana milyon euro maaş verecekler üstelik Fenerbahçe forması taşıyacağım kulüpte zibilyon tane imkan olacak fitness salonları çeşitli futbol aletleri vs sabahtan akşama kadar deli gibi kendimi geliştiririm Ronaldo gibi sağlam vücut yaparım boş vaktimde frikik koşu pas kondisyon çalışırım.

İşte bütün mesele bu. Keşke fenerde topçu olsamda antreman yapsam sürekli ama iste yetenek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.