Şimdi Ara

Benim gibi yeni başlayan/başlayacak varsa gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TN serverında 110 level horde mage karakterim var. Fakat wow bilgim ve wow geçmişim sıfır. Mageye direkt olarak boosterı kullandım bu sayede 110 level. Boostu kullandıktan sonra pek bir şey yapmadım çıktım ve bir daha girmedim. Belirttiğim gibi bilgim tecrübem sıfır. Ne yapmalıyım,nereye gitmeliyim,amacım ne olmalı,nasıl gelişebilirim hiç ama hiçbir şey bilmiyorum.

Oyun sürem yok fakat hiç sorun değil. Beraber oynayabileceğim birilerini bulursam hemen o dakika gametime alacağım. Bilmediğim için ve birlikte oynayacak kimsem olmadığı için süre almıyorum.

Benim gibi oyunu bilmeyen yeni başlayacak birileri varsa birlikte oynayabiliriz. Birlikte öğrenir keşfederiz.

Sadece akşamları 21:30 dan sonra oynayabilirim ve en fazla 2 saat oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 15 Temmuz 2019; 20:31:37 >

• Yeni başladıysan 110 level'dan değil, sıfırdan başlamalısın. Oyun sana ne yapman gerektiğini öğretecektir.
  • 110 boostu kime sordunda bastın
  • Haklısın basabilir miyim diye sana veya bir başkasına sorup izin almam gerekiyordu hata ettim bu seferlik affet.
  • @tekinalp Kardeşim senin ile daha önce gw2 hesap alışverişi yapmıştık oradan tanıyorum seni. Bundan dolayı direk boost yerine baştan kasman gerektiğini net söyleyebilirim sana. Nedeni ise, level kasarken belli bir tecrübe ediniyor oluşun. Classın skilerine hakim olman gerek, nerede ne yapman gerektiğini bilmen gerek, elite veya boss fightlarda nasıl hareket etmen gerek vb. bir çok konuda tecrübeye level kasarak ulaşabilirsin. Elbette daha çok hakim olabilmen için zaman gerekir. Para kasmak için gerekli gathering skillerini alıp level kasarken bir taraftanda materyal toplayarak ilerlemen daha mantıklı olucaktır. Sonrasında ise level kasarken dungeonlara bglere girerek onlarıda görmen gerekir ki bunlar bir anda 110 levelde iken yapabileceğin şeyler değil ( oyun hakkında pek bilgisi olmayan biri için. ). 110 level karakterin dursun kenarda. Sen zevk alabileceğin bir class bul kendine. Bunun için ise örnek vermek gerekirse mage ile başlarsın bakarsın shaman ne şekilli dersin ona kayarsın gibi bir durum oluşucak sende. Ondan dolayı bol bol video yayın izle kararını ver ve eşsiz wow dünyasına adımını at. Malum kur farkından dolayı ben oynayamıyorum ama en azından sen yardır :D

• Az buçuk dil varsa sorun değil. Class deneme yeri kalktı mı bilmiyorum yada gir karakterine dummy önelerine geç karakteri öğren. Gerisi sana kalmıış.
  • Oyunla yeni tanışacak olanlar birlikte oynayıp birlikte gelişelim,öğrenelim derlerse istedikleri zaman bana özelden yazabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

@tekinalp Kardeşim senin ile daha önce gw2 hesap alışverişi yapmıştık oradan tanıyorum seni. Bundan dolayı direk boost yerine baştan kasman gerektiğini net söyleyebilirim sana. Nedeni ise, level kasarken belli bir tecrübe ediniyor oluşun. Classın skilerine hakim olman gerek, nerede ne yapman gerektiğini bilmen gerek, elite veya boss fightlarda nasıl hareket etmen gerek vb. bir çok konuda tecrübeye level kasarak ulaşabilirsin. Elbette daha çok hakim olabilmen için zaman gerekir. Para kasmak için gerekli gathering skillerini alıp level kasarken bir taraftanda materyal toplayarak ilerlemen daha mantıklı olucaktır. Sonrasında ise level kasarken dungeonlara bglere girerek onlarıda görmen gerekir ki bunlar bir anda 110 levelde iken yapabileceğin şeyler değil ( oyun hakkında pek bilgisi olmayan biri için. ). 110 level karakterin dursun kenarda. Sen zevk alabileceğin bir class bul kendine. Bunun için ise örnek vermek gerekirse mage ile başlarsın bakarsın shaman ne şekilli dersin ona kayarsın gibi bir durum oluşucak sende. Ondan dolayı bol bol video yayın izle kararını ver ve eşsiz wow dünyasına adımını at. Malum kur farkından dolayı ben oynayamıyorum ama en azından sen yardır :D
    Hocam seni görmek ne de güzel. Paraya kıy gel benimle beraber sıfırdan başla. Bahaneyle yeni bir karakter daha kasmış olursun. Para sorun olur diyorsan 1 aylık süre kodu hediye edeyim
    Ben yanıma birisini bulmadan bu sonsuz wow evrenine adım atmam. O kadar geniş o kadar detaylı ve bir o kadar karmaşık ki boğuluyorum kendimi oyundan atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 20 Temmuz 2019; 13:46:54 >

• Zygorguide yükle tek başına öğrenirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

Hocam seni görmek ne de güzel. Paraya kıy gel benimle beraber sıfırdan başla. Bahaneyle yeni bir karakter daha kasmış olursun. Para sorun olur diyorsan 1 aylık süre kodu hediye edeyim
    Ben yanıma birisini bulmadan bu sonsuz wow evrenine adım atmam. O kadar geniş o kadar detaylı ve bir o kadar karmaşık ki boğuluyorum kendimi oyundan atıyorum.

Alıntıları Göster
    Çok sağolasın iyi niyetin için. Fakat ben elder scrolls online da elsweyr genişleme paketini satın aldım 1 hafta kadar önce. Onda devam ediyorum muhtemelen uzun soluklu olmıcak ama ciddi maddi külfet wow. Çok özlüyorum keşke gelip o dünyada uçsam kaçsam pve yapsam. Çok güzel zamanlardı. Ben normalde evde çoluk çocuk aileme vakit ayırdığım için sadece ofiste sabah 8 gibi başlayıp akşam 6 gibi bitiriyorum oyun vaktini. Wow ise akşamları hayat buluyor. Evde ise vakit harcamak istemiyorum oyunlara. Bunun yerine ailem ile vakit geçirmeyi seçiyorum. Okul hayatımda benden çok şey aldı bu arada wow. Daha fazla birşey almasına izin vermek istemediğim için aslında :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.