Şimdi Ara

Benim hızımı niye düşürüyorsun TURKNET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknet hat değerlerini bir şekilde düşük gösteriyor ve yavaş bağlantı veriyor. 50 mbit kullanıyordum sonra 40 lara düştü, derken 30, 25 ve en son 18 mbite kadar düştü. Ve bu hızları alırken modemde gözüken alabileceğim en yüksek hız verdikleri hızdı. Bin türlü bahane uyduruyorlar, yok santrale (Yapa) uzaksiniz, telekoma kayıt açtık bilgi bekliyoruz vs. Telekom zaten kayıtlara TT kaynaklı arıza yoktur şeklinde dönüyor. Velhasıl sabrını çok zorlama derim, geç başka firmaya. Kendine yazık edersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hipersonic kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • webmaster58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızla ilgili çalışmaların önceliğini teknik ekibimize ilettim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bekliyorum türknet.. bekliyorum artık halledin şunu daha neyi bekliyorsunuz
  • webmaster58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik arkadaşım bugün arama yaptı ancak ulaşamadı. Hattınızda hem hız problemi hem de kopma sorunu bulunuyor. Yerleşik operatöre iş emrini ilettik. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    yaw kardeşim iyide benim hattımda kesilme yok benim sadece hız problemim var

============================================================================
    VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 1 day: 18 hours: 13 minutes

1 gün 18 saattir kesilmeden modemim hattım faul bi vazyette normal şekilde çalışıyor türknet beni geçiştirmeyin halledin şunu artık ya 6 gün daha neyi bekliyorsunuz.
  • ============================================================================
    VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 1 day: 18 hours: 13 minutes

benim hattımda kesilme yok sadece hızım düşük hızım.. modemim 1 gündür faul çalışıyor ben normal internete erişebiliyorum sadece hızım düşük hızım yarıya düşürdünüz hızımı vdsl hattı adsl nin bile altına düşürdünüz. 32 mbps aldığım hattı 12 ye düşürdünüz benim şikayetim bu. internetim kesilmiyor hızım düşük. Telekoma atıp durmayın telekom hat çalışıyorsa başka bişi yapmıyor gerisi operatörün işi diyor.
  • Allah sabır versin.
  • NightShadow kullanıcısına yanıt
    amin kardeşim amin.. .çekilecek çilemiz varmış ne diyim.
  • valla akşama kadar hallettiniz hallettiniz haletmediniz başka operatöre gecicem arkadaşlar haberiniz olsun. 6 gündür bekliyorum helede bi çalışma olsa bi altyapı çalışması olsa bölgesel bişi olsa eyvallah o da yok hem çalışan hattımı bozuyorsunuz hemde 6 günde düzeltmiyorsunuz. muhattap muhattapta yok. neyi bekliyorum ben kardeşim
  • demin konuları karıştırdm ya artık ne kadar mesaj yazdıysak yok ya
  • Türk Telekom ekiplerinin kısım kısım hattı kontrol etmesi lazım
    Ama yapmazlar baya zaman alır çünkü
    Ben vae de iken genel müdürlüğe mail atmıştım her sene hız düşüyor diye (artık ilgilenmiyorlar mail atınca turknetli olduğumuz icin)
    Saha ekipleri en iyi hatta bağladık demişti baya uğraşmışlar hatlar deforme olmuş artık güya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapa altyapısı üzerindeyim diye operatörü taşıyamıyorum da kafayı yemek üzereyim. bu nasıl iş ya
  • Sizin hattınız kesilmiyorsa yani internet hizmeti alıyorsanız TTnete göre bir sorun yoktur. Modemi kapatın ve arıza kayıtlarına devam eden TTnet çalışanları hattınızı kontrol etmeye gelecektir. Adam bakıyo ordan 12mbit işte hızlı zayen deyip geçiyor. Ama orada unLink yazısını görünce gelmek zorunda
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    gelincede bişi değişmiyor geliyor hat çalışyor gerisi bizim problemimiz değil diyor. yoksa modemi kapatmakta ne var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

gelincede bişi değişmiyor geliyor hat çalışyor gerisi bizim problemimiz değil diyor. yoksa modemi kapatmakta ne var.
    Modem bağlıyken onlar gelmez. Bakarlar bağlantı varsa gelmezler. Bağlantı yokse ankastreye geldiklerinde bakarsın sorun neymiş oradaki değerlere falan
  • iptal dilekçemi verdim türknet email olarakta fax olarakta 2 şer defa ilettim işleme koyarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.