Şimdi Ara

BENİM İÇİN ÇOK ACİL SAMSUN - ORDU da iyi bir LPG takan usta..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 aydan beri aracıma LPG taktırma arefesinde olduğum için araştırma yapıyorum..daha önce açılmşı topiclere merak ettiğim bir kaç şeyi yazdım ama netice alamadım.. Şimdi ben 2004 vectra elegance 1,6 benzinli araç kullanıyorum, malüm günümüz Türkiye koşullarında benzine zor para dayanıyor, rahat rahat da binemiyorum. Şimdiye kadar da hep benzinli araç kullandım..en son 1 hafta önçe çıktğım tatilde 570 TL benzin parası verdim Aracım OPEL olyduğu için benim bildiğimce Opel ile Landi Renzo' nun anlaşması var, Landi Renzo Opel için özel kit üretiyormuş, 8000 devre kadar kayıp söz konusu değilmiş, ayrıca valfi mi enjektörü mü ne o da BOSCH yada Landi Renzo olması gerekir miş.Ben Landi Renzo taktırayım yoksa hep okudğumuz bildiğimiz şekilde önemli olan marka değil iyi bir usta mantığı ile mi bharaket edeyim... Ben şimdi ne yapayım, iyi bir ustaya ( ustanın kullandığı, tavsiye ettiği, yada anlaşması olan LPG kiti mi) yoksa sırf 0 km OPEL lere Landirenzo takıbyorlar diye Landirenzo mu takayım..

eğer ki iyi bir ustaya LPG taktır derseniz, Samsun veya ordu ili içerisinde bir yer tavsiye eder misiniz..Opel kullanıcı ( özellkile vectra C) sı iseniz tecrübelirinizi paylaşmanızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..

• MERHABALAR ;

ORDU merkez'de DAĞŞAN OTOGAZ 0452 234 2313

SAMSUN merkez BERLİN MÜHENDİSLİK 0362 238 0888
    ŞIKLAR OTOGAZ 0362 224 1403
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

MERHABALAR ;

ORDU merkez'de DAĞŞAN OTOGAZ 0452 234 2313

SAMSUN merkez BERLİN MÜHENDİSLİK 0362 238 0888
    ŞIKLAR OTOGAZ 0362 224 1403

peki burada hangi kiti takıyorlar ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin Özel PM de atabilirsin fiyat belirtmek istemezsen
  • P.M gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

P.M gönderildi

teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar 2008 polom var bende Ordu da yasiyorum ve Samsuna iki haftada bir gidiyorum. Çevremde duyduğum kadarıyla vw grubu araçlara tüp takıldığında motor arıza ışığı devamlı yanarmış ve göstergelere sık sık bakan biri olarak bu beni rahatsız eder. Şimdi ben hangi marka tüp taktırmaliyim ve bu konuda buralarda kime güvenmeliyim. Ayrıca bagaj zaten küçük dolaysıyla simit tank taktıracağım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shapsgh S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Samsun da Aksu otogaz Kaşif usta şiddetle tavsiye edebilirim çok değerli ve iyi bir usta esnafıdır bir çok yönlendirme yaptığım araç sahipleri aradı hep teşekkür etti kendisi Atiker brc prins bayisidir 0542 5221545 kendisine selamımı iletin Yusuf koparan izmir den dersiniz hayırlı olsun şimdiden selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim ilginize... Saydığınız markalarda sağlam markalar zaten mutlaka ulaşacağım kendisine...
  • shapsgh S kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ediyorum sizlere yardımcı olmak bana onur verir marka hangisini seçerseniz seçin önemli olan esnafıdır hayırlı olsun efendim şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoruma git 2 saat yolda geçer ama uzun süre sorunsuz binersin
  • hocam web adresini ziyaret edebilirsin kendilerine kefilim :) azıcık reklam oldu ama oluversin o kadar seo ve web sitelerini ben yapıyorum... Doktor Göksel bey ilgili kişi...

http://www.dagasanotomotiv.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.