Sabriyi terim cikarmadi lucescu cikardi ve oldukcada iyi bir futbolcu bazi hareketlerini sevmesemde 2 aydir sakat adami hazir olmadan onunede hasan sasi bek koyarak oynatirsan boyle olur birileri tepkisini koyacak yaptigi dogru
Ne Lucescu su yaw. Fatih Terim yüzünden daha gelişemeden paye verildi. Tekniği hiç gelişmemişti daha sırf sürati yüzünden Terim paftan alıp soktu takıma o gün bugündür aynı duruyor hatta daha da geri gitti ne iyi topçusu. İki tane iyi orta yapsa buna karşılık 25 tane ozisyonu ziyan eder. Kamplarda zaten şamar oğlanı gibi dalga geçiyolardı bir tane topu kaleye yollayamadığından.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
Sabriyi terim cikarmadi lucescu cikardi ve oldukcada iyi bir futbolcu bazi hareketlerini sevmesemde 2 aydir sakat adami hazir olmadan onunede hasan sasi bek koyarak oynatirsan boyle olur birileri tepkisini koyacak yaptigi dogru
Ne Lucescu su yaw. Fatih Terim yüzünden daha gelişemeden paye verildi. Tekniği hiç gelişmemişti daha sırf sürati yüzünden Terim paftan alıp soktu takıma o gün bugündür aynı duruyor hatta daha da geri gitti ne iyi topçusu. İki tane iyi orta yapsa buna karşılık 25 tane ozisyonu ziyan eder. Kamplarda zaten şamar oğlanı gibi dalga geçiyolardı bir tane topu kaleye yollayamadığından.
sabri için ibrahim üzülmezin sağ kanat versiyonu diyebiliriz sadece daha genç
quote:
Orjinalden alıntı: .kenan.
Tın güle güle yolu açık olsn
olaya arkadaş noktayı koymuş.
Benim için de Sabri bitti, bu terbiyesiz hareketinden dolayı
Sabri yalanladı! Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Helsingborg karşılaşmasında oyundan alınmasının ardından stattan ayrılırken, ''Galatasaray benim için bitti'' şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Sabri, ''Benim için Galatasaray bitti'' başlığı altında yayınlanan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Ben 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Haberlerde, stadı izinsiz terk ettiğimin iddia edilmesine de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi, stadı ailem ile beraber terk ettim. 'Benim için Galatasaray bitti' ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.''
* DHA'nın Kadir Çetinçalı imzalı haberi bugün sabah saatlerinde servis edilmiş ve gündem konusu olmuştu... 09.11.2007
Kaynak : AA
heveslenmeyin
Yakın zamanda hatırlıyorum bu GS Liverpool maçından sonra forumdakiler SABRİ müthiş işte değeri en az 10 milyon euro eder işte bi sürü teklifvar filan diyorlardı
Kalli de akıl yok ki ! Hasan Şaş dururken , Sabri'yi sağ kanatta oynattı ! Hasan Şaş 'ı biraz zorlasa Stoper oynatacak !
siz istanbul gaziosmanpasa da mı oturuyorsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
bizim bilader maç yapardı bununla mahallede.bizim yaşımıza yetmediği için biz hiç oynamadık karşılıklı...
Fare dağa küsmüş...
Takımdaki artist tavrı yaptığı hareketler ve hakaretler yetmediği gibi yaşça çok büyük olan abilerine küfürler yağdıran şahsiyetsizin biri..Eğer kendini geliştirse adam akıllı davransa çok büyük topçu olur ama o başka yolu seçti kendi seçimidir...
Zorunlu Açıklama: Sabri Sarıoğlu
“Benim İçin Galatasaray bitti” başlığı altında yayınlanan haberler tamamıyla asılsızdır . 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Stadı izinsiz terk ettiğimi iddia eden haberlere de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi stadı ailem ile beraber terk ettim. “Benim İçin Galatasaray bitti” ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.
Saygılarımla
Sabri Sarıoğlu Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu