Şimdi Ara

'Benim için Galatasaray bitti'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray'da krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Sezona teknik direktör Feldkamp ile birlikte parlak başlangıç yapan ancak, Alman teknik adamın beklenmedik kararları yüzünden son maçlarda düşüşe geçen Galatasaray'da, Helsingborgs maçı sonrasında Sabri'nin isyanı sarı kırmızılı kulüpte yeni bir gerginliğe neden oldu.

Helsingborgs maçının 41. dakikasında teknik direktör Feldkamp tarafından oyundan alınan Sabri, hocasının bu kararını protesto edercesine kulübeye gelmeden saha içinden el kol hareketleri ile tünele yürümesi şaşkınlık yarattı. Ancak Sabri'nin isyanı bununla bitmedi. Maçtan sonra sinirle Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, takım otobüsüne binmeyip, arkadaşları ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitmedi. Üzerinde eşofmanları ile Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, "Galatasaray benim için bitti" diyerek söylene söylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti.

• GS'li arkadaşların çok üzüleceğini sanmıyorum bu habere
  • quote:

Orjinalden alıntı: HIGHCLASSIC

Benim için Galatasaray bitti"
    Galatasaray'da krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Sezona teknik direktör Feldkamp ile birlikte parlak başlangıç yapan ancak, Alman teknik adamın beklenmedik kararları yüzünden son maçlarda düşüşe geçen Galatasaray'da, Helsingborgs maçı sonrasında Sabri'nin isyanı sarı kırmızılı kulüpte yeni bir gerginliğe neden oldu.

Helsingborgs maçının 41. dakikasında teknik direktör Feldkamp tarafından oyundan alınan Sabri, hocasının bu kararını protesto edercesine kulübeye gelmeden saha içinden el kol hareketleri ile tünele yürümesi şaşkınlık yarattı. Ancak Sabri'nin isyanı bununla bitmedi. Maçtan sonra sinirle Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, takım otobüsüne binmeyip, arkadaşları ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitmedi. Üzerinde eşofmanları ile Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, "Galatasaray benim için bitti" diyerek söylene söylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti.

Güle güle gitsin. Hatta bavulunu da alıp öyle gitsin daha iyi.

• Sabriyi geçen gün profilo alışveriş merkezinde görmüştüm
  • genç sabri diye diye bu kadar havalara sokulan,(dün 2 gol yememize sebep olduğu halde hala)kendini kurtarıcı olarak gören,bu kadar fevri hareketlerle GS taraftarının antipatisini kazanan oyuncunun yeri yok Galatasarayımda...dün attığı her pas 20 metre öteye-rakibe gitti,2 gol yememize sebep oldu yerine giren Arda 2 asist yaptı,birçok pozisyona girmemizi sağladı.biraz utanma duygusu olsa bunları söylemezdi zaten..
  • Terbiyesiz !

Bir de terkedip gitmiş , sen çoktan bittin Galatasaray'da zaten...

Hasan'ı da al yanına defol git...

• şimdi napacak sensiz bu takım
    terbiyesiz herıf senin yaptıgını larson yapmadı be 2 asıst birde seyirciye el kol hareketi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok merak ediyorum şimdi Sabri'yi kim alır acaba ???

Aman ben yine de büyük konuşmayayım Fenerbahçe falan alır

Sustum şşşşşşt !
  • Fake Haber gibi geldi.
    Sabriyi satsalar keşkede fenerbahçe alsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkola

Çok merak ediyorum şimdi Sabri'yi kim alır acaba ???

Aman ben yine de büyük konuşmayayım Fenerbahçe falan alır

Sustum şşşşşşt !

Bence Beşiktaş alır..
  • arkadaşlarbir haberi verirken kaynak da belirtin ki kaale alıp almayacağımızı bilelim...
  • Ya biz bu adam 5 para etmez derken çoğu Galatasaraylı arkadaş karşı çıkıyordu,şöyledi böyleydi siz altyapıdan kaç adam çıkardınız diye.Ama sanırım anladılar artık Sabri gerçeğini :p

Yahu adam Terim çıkardığında nasıl top oynuyorsa zerre kadar kendini ilerletmedi aynı topu oynuyor.Bir maç bi parlıyor sonra 10 maç yok.Böyle adamlar yarardan çok zarar veriyor takımlarına.
  • genç genç diye diye adam nerdeyse jübilesini yapıcak ne işe yarıyorsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

GS'li arkadaşların çok üzüleceğini sanmıyorum bu habere

Gerçektende hiç üzülmedik bu habere.
  • bizim bilader maç yapardı bununla mahallede.bizim yaşımıza yetmediği için biz hiç oynamadık karşılıklı...
  • Sabriyi terim cikarmadi lucescu cikardi ve oldukcada iyi bir futbolcu bazi hareketlerini sevmesemde 2 aydir sakat adami hazir olmadan onunede hasan sasi bek koyarak oynatirsan boyle olur birileri tepkisini koyacak yaptigi dogru
  • Tın güle güle yolu açık olsn
  • sabri de adam olmuş ya vay be
  • Eğer böyle bişey yaptıysa defolsun gitsin,onun yüzünden uğur gibi genç yetenek oynayamıyor takımda.2 tane gol yedik adam yüzünden bide yağ gibi üste çıkıyor.Zaten suç kallide hasana yer bulmaya çalıştığından beri puan kaybediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşlarbir haberi verirken kaynak da belirtin ki kaale alıp almayacağımızı bilelim...

haber sporx de var...

Ya bu sabriyi oldum olası sevmedim zaten, Futbol zekasından yoksun ancak depar atan agresif tiplerden biri, halla İbrahim üzülmez le yarıştırıyorum. Biri daha yaşlı okadar. Futbolcu dan beygir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.