Şimdi Ara

Benim kasa ve tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz uğraşıp birşeyler yapmak istedim ve buraya koyuyorum fakat tavsiyelerinizi istiyorum daha neler yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahtxx_ -- 26 Eylül 2009; 19:45:43 >

• yeşil çok parlıyor, oynarken gözünü almıyormu
  • Anahtar koydum isteğe bağlı olarak açıp/kapaya biliyorsun o yüzden sorun olmuyor
  • Buda ışıkları kapalı hali.

Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum ve sese duyarlı neon satan varsa lütfen iletişime geçsin.
  • Sese duyarlı neon yok Türkiye'de ses duyarlılık kiti var istersen satabilirim normal neonları sese duyarlı hale getirebiliyorsun ki çok muhteşem bi olay istersen videosunu atabilirim kendime ait modding kasanın.
  • fazla ışıltılı değilmi
  • Uzaktan 60 v luk lamba gibi görünüyor ilk resimde kasanın içi gece lambasını aratmaz ama alt kısımdaki resim mavi renk mükemmel diyebilirim kolay gelsin başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeşil ışıklar 12 Volt luk ledlerle yaptım mavi ışık kasayla verdiler o fanı. Çok fazla ışıltılı haklısınız ama bu bana az bile geliyor ama ne yapacağımı çözemedim.

--

Sese duyarlı neon kiti demişsiniz video atarmısınız_?
  • resimlerin daha neti yok mu
  • bu kasaya ne değişiklik yapsan zaten şık eski kasaya yapıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: basbayraka

bu kasaya ne değişiklik yapsan zaten şık eski kasaya yapıcan

Aynen katılıyorum bence modlar eski kasalara yapılmalı 150 TL'ye colourmaster kasa alıp mod yapmaya bir türlü anlam veremiyorum ama zevki işi tabi yapan yapar...
  • Arkadaşlarım belki haklısınız 150 tl ye alınan kasaya modifikasyon olmaz ama eski kasa modifikasyona hiç uyumlu değildi yanına cam koyacam diye yan kapağı kullanılmaz hale getirdim Sonrada bir kasa aldım mecbur.
  • vahtxx pm attım bu arada vahtxx.com daki reklamlarda dul bayanlarla arkadaşllık falan yazıyor ne iş :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unarmedsoldier -- 26 Eylül 2009; 11:38:21 >
  • Biryerlerden birşeyler yapmak güzel... Neonların yerlerini daha iyi seç göze çakmasın kasa içini mutlaka boya ayrı bir hava katıyor kasaya ve kabloları düzenle donanımın ortaya cıksın.
  • Hoş
  • Kasanın üstüne görünmeyen yere koysam hoş olurmu sence?
  • ışığı görünmeyen bir yere koymak kesinlikle
    daha uygundur ışığı göz önünden kaldırıp
    ilk bakışta insanların farklı ayrıntıları görmesini sağlamalısın
  • kabloları biraz daha toplasaydın keşke :)

bu arada kullandıgın lcd benimkiyle aynı :)
  • ARKADAŞLAR PC TOPLADIM AMA KONFİGÜRASYONU YAZAYIM BİR DE SİZLERİN YORUMUNU BEKLİYORUM ALMADIM ALACAĞIM PCYİ SİZİNDE TAVSİYELERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..

İŞLEMCİ: INTEL CORE İ7 920 SOKET 1366 2,66GHZ 8MB CACHE
    ANAKART:ASUS RAMPAGE II GENE INTEL X58 SOKET 1366 DDR3 2000 MHZ
    RAM:KINGSTON 4GB DDR3 1333 MHZ CL9 DUAL KIT RAM
    EKRAN KARTI: ZOTAC 9600GT ECO DDR3 1GB 256 BIT NVIDIA DX10
    HDD:SEAGATE 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ
    KASA:AOPEN H500 Y15 400W MIDT ATX SIYAH KASA

ARKADAŞLAR OYUN AMAÇLI ÇOK DUSUNMUYORUM O YUZDEN EKRAN KARTINI BAZI ARKADAŞLAR DUSUK GÖREBİLİR.. KASA KONUSUNDA DA EMIN OLAMADIM 400W DESTEKLERMİ BU KONFİGÜRASYONU..

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Is7aNbLu3

kabloları biraz daha toplasaydın keşke :)

bu arada kullandıgın lcd benimkiyle aynı :)

Lcd konusunda şanslıyız o zaman çok güzel çıktı bu vestel marka lcd. Kablo demişsin ne ile toplıyayım sence bant olurmu bantla sarsam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.