evet elektrik izole bant diyorum onlar renk renk turuncu rengide var mesela onla sarsam kabloları olurmu
quote:
Orijinalden alıntı: vahtxx_
quote:
Orijinalden alıntı: Is7aNbLu3
kabloları biraz daha toplasaydın keşke :)
bu arada kullandıgın lcd benimkiyle aynı :)
Lcd konusunda şanslıyız o zaman çok güzel çıktı bu vestel marka lcd. Kablo demişsin ne ile toplıyayım sence bant olurmu bantla sarsam
Kablo sarma kitleri var yok ama ucuz yol istersen benim yaptıgım gibi
önce benim yaptıgım gibi folyo ile sarıp sonra nalburda satılan hortumlardan alabilirsin yanınada cırt alırsın keser takarsın mis gibi olur UV kırmızı güzel gider yada sarı
bu arada kasan güzel olmuş
Kasayı beğendiğin için teşekkürler. Folyo işi güzel olur aslında deniyeceğim yaptığın çalışmanın bir resimi varmı?
ortadaki çapraz duran ışık simetriyi bozuyo üstelik kasa içindeki ışıkların renk uyumuna dikkat etsen daha güzel bi görünüm olur ve tabi kabloları toplamayı unutma.
Ordtadaki ışığı kenara aldım gorunmuyr artık telefonum krııldığı için çekemiyorum. Kablo işinide arkadaşımızın dediği gibi yapacam ucuz yoldan ama etkili :)
malesef yok eski kasamla birlikte onlarda gitti...
ama bi konu acmıstım bagcık ile kablo toplama diye ona bi bak istersen.
baya parlıyor ama güzel olmuş
Parlaması birazda fotoğraf makinasından normalde bu ışıklardan sadece fan olanı çaışıyor ötekilerini fazla çalıştırmıyorum.
Normal çalışma hali:
Bu konuyu 2009 da açmıştım şimdi restladım bu kasa hayla böyle duruyor :D :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme