Şimdi Ara

Benim Kırmızı Odam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TombRaiderLaraCroft

Birkac çelişkili konum var ancak siteye kadınlar yazamaz sanıyordum ve eşimin ağzından konu açmıştım. Bunun dışında gayet tutarlı ve normal bir insanım 😊 eksiklerimi siz söylemeden ben yazayım istedim. Aslında gerek yok böyle bir açıklamaya ancak kendimi açıklayama çalışmak gibi küçük bi takıntım var 😅
    Burada kendisi de itiraf etti zaten csb yazdığını. Birde inanıp yardım etmek isteyenler var. yazık ne diyeyim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt
    Csb niyetiyle yazmadım, kadınlar kulübünde duymuştum burayı ilk kez. Ve erkeklerin çoğu zaman daha mantıklı olduğunu düşünerek buraya bir konu açtım. Aynı sistemle yasak olduğunu sandığım için erkek gibi davrandım. Valla benim gönlüm rahat alnım ak. Ben açıklamamı yaparım ister inanırsın yardim edersin ister etmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TombRaiderLaraCroft -- 27 Eylül 2020; 3:21:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam alıntılama beni daha yazma seninle işim bitmedi o yüzden bloklayamam seni mesajlarını görmem lazım rahat ol görüşücez ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de öyleyimdir tam tespit edene kadar gözüm üzerinde olacak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 27 Eylül 2020; 3:25:50 >
    Djsjsjsj şaka mısınız ya? Siz kimsiniz ki işi bitmemişmiş. Benim keyfim isterse muhatap olurum istemezse olmam. Istediğim kadar da alıntı yaparım. Burada 2 zayıflık gösterdik diye pardon da nerden bu samimiyet? Bana sen diyemezsiniz!! Sorgulamak da size düşmedi. Asıl buraya yazmak benim hatamdı. Halden anlamaz, kuldan utanmazsınız..

• danny_zuko kullanıcısına yanıt
    Sonsuza dek gözünüz üzerimde olabilir, çekinecek bir durumum yok 😊 başarılar

• csb olduğunu kanıtlayınca ödül veriyorlar da benim mi haberim yok bu çaba neden hahhasdhaksc

yalan olduğuna inansanız bile gerçeklik payını düşünüp bu kadar üstelememelisiniz, ben utandım yerinize.

• nezya kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi ince fikirli insanların olduğunu bilmek güzel. Teşekkür ederim

• nezya kullanıcısına yanıt
    İnanmamak , inanıp aptal yerine konmaktan iyidir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.