< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TombRaiderLaraCroft -- 27 Eylül 2020; 3:32:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim Kırmızı Odam
-
-
Yuh okuyacam hocam çok sıkılıyorum şuan 1 saate okur yazarım
Edit: konu sahibi trolldür. Konu csbdir. Arkadaşlar bu şahsın konularına itibar etmeyelim. Ponçikyasemin yan hesabı olabilir. Konu sahibi yakın zaman da banlatılacaktır. Hepimiz trollüz fakat bu tür hassas konular da troll yapılamaz !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DambıIdor -- 27 Eylül 2020; 2:47:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekse gerçekten kötü. Betül Mardin de küçükken dayak yediği için travma yaşadığını ve yıllarca kekelediğinden bahsediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: scientiaGerçekse gerçekten kötü. Betül Mardin de küçükken dayak yediği için travma yaşadığını ve yıllarca kekelediğinden bahsediyor.
ya bu videonun arkasındaki ağız şapırdatımsı ses ne aw bi konsantre olup izleyemedim.
-
X2 yapıp izle.
-
Maalesef gerçek, aslında şuan çok iyi bir hayata sahibim ancak bazen sebepsiz bir kalp ağrısı oluyor. Böyle durduk yere yüreğim yanıyor. Murat göğebakan- kalbim yaralı şarkısını çok severim. O şarkıyı açıyorum ve göz yaşlarım hep bu anı beklemiş gibi hücum ediyorlar. Annemle de yüzleştim ağladı özür diledi. Ama geçmiyor hocam bilmiyorum. Geçsin istiyorum. Eşimden bile şüpheleniyorum bazen. Sanki kimse beni sevemezmiş gibi geliyor. Bir gün bana el kaldırır mısın diye sorarken buluyorum kendimi? Nasıl anlatayım bilmiyorum ki..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aslında yapılması gerekilen basit: Bunun üzerine bol bol konuşmak ve burada yaptığınız gibi o travmayı başka bir şeye dönüştürmek. Kısa hikaye olur resim olur yeteneğinize göre karar verin. Durumunuz iyiyse psikologa gitmek ve konuşmak da çok yardımcı olacaktır. Buradaki asıl amacımız o travmanın bundan sonraki hayatınıza olan etkisini azaltmak. Uzmanlar bu konuda yardımcı olabilir size. Şarkı dinlemek güzel ama aslında dışavurum değil o. Aksine içeride olanı daha da besliyor.
-
Ben kız olduğum için sevilmiyorum sanıyordum
Eşim her şeyi biliyor
Csb beyler okumayın. Bune herkes csb konu açıyor. Bugün dünya csb günü mü?
Resim yeteneğim vardır, bunun için uğraşacağım. Kişisel gelişim kitaplarını çok severim. Bilişsel ve davranışçı terapi ile ilgileniyorum. Söylemeye utanıyorum ancak bir doktor adayıyım. Meslektaşım olacak birine derdimi anlatmak ölüm gibi geliyor. Buna ihtiyacım var biliyorum ancak bir türlü yapamıyorum. Bu sebeple profosyonel bir yardım alamadım. Kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Bu gün ilk kez beni tanımayan birilerine anlatmak istedim. Beni anlayıp cevap verdiğiniz için cok mutlu oldum 🤭😊
Kimse bu kadar uzun csb yazamaz. Ayrıca böyle şeylere ihtiyacım yok. Inanmiyorsan uzaklasabilirsin. Sana göre csb. Bana göre bir ömür
Birkac çelişkili konum var ancak siteye kadınlar yazamaz sanıyordum ve eşimin ağzından konu açmıştım. Bunun dışında gayet tutarlı ve normal bir insanım 😊 eksiklerimi siz söylemeden ben yazayım istedim. Aslında gerek yok böyle bir açıklamaya ancak kendimi açıklayama çalışmak gibi küçük bi takıntım var 😅
İnsan sırf farklı konular hakkında entry girmek için elinde bulunan hesaplar arasında geçiş yapıp durur mu? Bence siz onu yapıyorsunuz. Çok hesabı olan ve habire kurgu yapan biri galiba.
Elimde tek 1 hesap var :) ayrıca kurgu yapmıyorum. Hadi diyelim ki kurgu. Buraya gelip kurgu yazmanız nasıl bir fayda sağlıyor 😊 Yazdıklarım yaşanması imkansiz şeyler mi? Neden csb olsun anlayamıyorum. Babası tarafından hortumla dövülen insanlar var. Çok uç bir hikaye anlattığımı sanmıyorum. Hiçkimseden ilgi beklemiyorum ve kimseye yavşamadım. Devlete veya sisteme sallamıyorum. Neden csb olsun amaç ne yani? gerçekten sizi anlayamıyorum
çok da csb paranoyaklığı yapmamak lazım...
sizin için ve zor zamanlar geçiren herkesler için gelecek çok daha güzel olur umarım.
ceren sungur hanımın bir kişisel gelişim serisi var youtubeda, belki görmüşsünüzdür. "zor bir ailede büyümek" kitabı da mevcut arasında. karşılaşmadıysanız bir göz atabilirsiniz. ağlaya ağlaya okudum/izledim şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezya -- 27 Eylül 2020; 3:13:20 > -
Yasemin kim tanımıyorum bile, site yöneticileri ile kişisel bilgilerimi paylaşabilirim. Troll niye olayım böyle hassas bir konuda. Benim ne kazancım var. Allahım bana sabır ver ya
Küçükken kış vakti kapı önüne konulmuş ceza olarak. Hem babası başında gezdiriyor, parka götürüyor. Hem sınıf başkanı, hem öğretmenden dayak yiyor. Her yerde sürekli dayak yiyor ama başarılı, fen lisesi kazanıp ordan da doktorluk kazanmış. Nasıl inanalım buna?
Hem sevilip hem de dayak yememi, kapı önüne konulmami ben bile anlayamamışken size anlatamam haklısınız. Sınıf başkanı meselesinde başkanlıktan tabiki alındım. Ancak sınıf değişme gibi bir olay olmadığı için uzun süre arkadaş edinemedim. Öğretmenden dayak yedim evet, okulu ve öğretmeni paylaşabilirim. Hiçbir korkum yok. Bunca sene sonra bir değeri olur mu bilmiyorum ancak bir cezası varsa çekmesini çok isterim
Dostum bunun gibi 15 kriter yazarım ama değmeyeceğini biliyorum. Yazdığı csb de o kadar çok tutarsızlık var ki... Neyse kırmızı odayı izlemiyip gelmiş burada milleti kekliyor. Yazık...quote:
Orijinalden alıntı: danny_zuko
Küçükken kış vakti kapı önüne konulmuş ceza olarak. Hem babası başında gezdiriyor, parka götürüyor. Hem sınıf başkanı, hem öğretmenden dayak yiyor. Her yerde sürekli dayak yiyor ama başarılı, fen lisesi kazanıp ordan da doktorluk kazanmış. Nasıl inanalım buna?
Doktorluk ile ilgili kısımda ise hem fen lisesi diplomami hem de suanki okudugum tıp fakültesi öğrenci kartımı veya e okuldan öğrenci belgemi yönetici kişilerle paylaşabilirim. Tabiki kimliğim ve kendi resminle. 👍
Izledim diye ben yazdım zaten. Ayrıca hayatım tutarlı olsa neden dertlenmek isteyeyim. Sağlıklı bir aileye sahipmiş gibi mi görünüyorum. Ayrıca sana şuan sağlıklı mı geliyorum. Sadece ve sadece derdimi paylaşmak istedim. Kimseyi trolleme niyetim yok. Lise dönemimi de yazacaktım ancak ağladığım için ara vermek istedim. Teşekkür ederim liseyi anlatacak gücüm kalmadı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yuh okuyacam hocam çok sıkılıyorum şuan 1 saate okur yazarım
Edit: konu sahibi trolldür. Konu csbdir. Arkadaşlar bu şahsın konularına itibar etmeyelim. Ponçikyasemin yan hesabı olabilir. Konu sahibi yakın zaman da banlatılacaktır. Hepimiz trollüz fakat bu tür hassas konular da troll yapılamaz ! |
Benzer içerikler
- lens kutusu yoksa lensler nereye konur
- en iyi soba markası yorumları
- jilet sakal çıkarır mı
- çiğ tavuk yenir mi
- 6 saat arayla antibiyotik içilir mi
- google çizim yap
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X