Şimdi Ara

55 inç led tv aldım.odam için büyük mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odam için 55 inç (140 ekran) led tv siparişi verdim. Fakat kafamda bazı soru işaretleri var. Bu boyutta bir televizyon için uygun izleme uzaklığı en az ne kadardır? Bu uzaklıktan daha kısa olursa bir zararı var mıdır? Sanırım biraz gaza gelip büyük aldım odanın ölçüleri 4x5.5 metre. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• hiçbir sıkıntı yok, en iyisini yapmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

hiçbir sıkıntı yok, en iyisini yapmışsınız.

bildiğinden mi konuşuyorsun yoksa tii ye mi alıyorsun?
  • yok mu fikri olan
  • İlk koyduğunda büyük gelir, zamanla alışırsın, normalleşir. Sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

İlk koyduğunda büyük gelir, zamanla alışırsın, normalleşir. Sorun olmaz.

Bazı kişiler gözde yorgunluk ve baş ağrısı yapar diyor, yaptığım araştırmalar sonucu uygun uzaklık en az 6 metre olmalı diyor teorikte durum bu ama pratikte durum gerçekte böyle mi onu merak ediyorum, bu ilk büyük ekran televizyonum olduğu için bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5DDBB196F -- 8 Ağustos 2013; 19:04:04 >
  • Boşver 55" o kadar da büyük değil. Dediğim gibi izledikçe alışırsın. Bende 42" plazmayı ilk aldığımda çok büyük gelmişti gözüme, şimdi 1,5 metre mesafeden monitör niyetine kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yooo, gayet iyi bir tercih yapmissınız. kullandıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @immortal -- 8 Ağustos 2013; 20:27:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staphylococcus aureus

Odam için 55 inç (140 ekran) led tv siparişi verdim. Fakat kafamda bazı soru işaretleri var. Bu boyutta bir televizyon için uygun izleme uzaklığı en az ne kadardır? Bu uzaklıktan daha kısa olursa bir zararı var mıdır? Sanırım biraz gaza gelip büyük aldım odanın ölçüleri 4x5.5 metre. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

55" 3 metreden çok rahat izleniyor. Ben 4 metreden izliyorum keşke 60" alsaydım diyorum.
  • 3-4 metre arası için 50 - 55 inç iyidir ... 47 çok ufak gelir ...zamanla alışıyor insan 60 inç alsaydık diyebilirsin :)

hd yayınlar ne kadar yakınsa o kadar iyidir
    sd 16:9 eh işte iyidir ama 4:3 formatlı yayınlarda görüntü kötü olabilir uzaktan izlenmeli ...

led tvler hd yayın içindir sd yayınlarda plazma ilk tercih olmalı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

yooo, gayet iyi bir tercih yapmissınız. kullandıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. hayırlı olsun
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5DDBB196F -- 9 Ağustos 2013; 11:25:19 >
  • Birsure sonra gozune küçük bile gelecektir. Benim birdahaki secimim muhtemelen 65 olur mesele. Şimdiki 50.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.