Vay be insan yıllar geçtikten sonra foruma bakınca hüzünleniyor yaşanmışlıklar o dönemdeki hayaller ve en önemlisi yaşayamadıklarımız. |
Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu.
-
-
La bu benim cümlem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"bir an bile olsa ona ulaşabilmek için karanlığın tüm derinliklerine gömülmeye razıydım. Lakin gerçekte, o benimle aynı hayali paylaşmıyordu. Benim evrenimde o, parlayan bir yıldızdı; ancak onun gökyüzünde ben, sadece kayan bir yıldız tozuydum."
türkçe 101 yazımdan bir kesit
-
"hazard o neydi öyle"
"oralarda neymar olurdu"
"icardi bilmiyorum diyor
"mbappe dokunsalar ağlayacak
'çok canı yanıyor gibi gözüküyor
'kimi düşünse o nereye baksa o
hayalini kurdu mbappe"
ayrilk vakti geldi ama ben nastl veda
edeceğimi bilmiyorum'
"trossard trossard direk"
'bu benimle onun arasındaki
bir iç hesaplaşma
'bazı çiçekler bazı topraklarda
yetismiyor"
"chiesa düştü kalktı"
"fabri napıyorsun fabri"
"vlahovic yine çok yalnız"
messi derin düşüncelere dalmış gibi"
'bazı geceler vardır unutulmaz
"olduğun kişi yüzünden kevin
'mental problemler saha içi problemler
kai havertz"
"kumdan kaleniz varsa denizin
insafına kalmışsınızdır
"torres çok kötü düşmüş'
"babel naptın babel"
drogba ofsayt ofsayt"
' "ayrilık vakti geldi ama ben nasıl
veda edeceğimi bilmiyorum*
'ama eğer yazamıyorsanız
arayamıyorsanız
○ yarım kalmışlık hissidir"
"bu dünya kupası son yıldızlar geçidi"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bazı çiçekler bazı topraklarda yetişmiyor nasıl bi sözdür tr tarihinin en büyük filozofu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok iyi, kendin mi yazdın :D
-
şu ana kadar hiçbir ödevimde hile yapmadım.
sana attığım yazı 9.75 aldı
elf'ime yazdığım bu yazı 8.0 aldı. iç dökme bana yazdı kadın wqkeqlwkeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 4 Aralık 2024; 13:25:12 > -
290 puanlı borderline vaka bir Unterkent kızı var galiba bana da bir selam çaktı ona karşılıksız aşk şiiri yazmış gibi görünüyor :D
Ben ona da söyledim, Herrenvolk okula gitseydi, ODTÜ mesela, orada en az 540 puanlı hatunlar olacaktı, böyle boş kalmazdı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Aralık 2024; 10:43:36 > -
Bu dayı ne anlatıyor ya. Tam bir freak.
-
Are you incel?
-
Bir gecede untermensch olduk kardeşim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 5 Aralık 2024; 15:43:42 >
Sorun değil, sınava yeniden girersin, Herrenvolk okul yani ODTÜ kazanırsın ve Übermensch olursun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Aralık 2024; 15:59:41 > -
oFFF napıcaz bilmiyorum, sınava bir daha girip YıldızTechnical t shirti ile gezmek mi METU t shirt ile gezmek mi.. herhalde untermensch problemleri bunlar..
-
Elamanın diğer postlarına bak, işin garip yani ciddi. Bağıra bağıra gülüyorum yeni eğlence çıktı. Bloklamıştım bloku kaldırdım :D
-
METU daha iyi ve METU bahçesine bu heykel dikilmeli. Herrenrasse yani übermensch öğrenciyi simgeliyor.
Ankara'yı da iklim olarak Almanya'ya daha çok benzetiyorum. Fakat Herrenvolk bir semtte oturmalısın. Mesela Bahçelievler, tam anlamıyla Almanya tadı vermese de, hiç yoktan iyidir diyebileceğimiz bir semt..
-
Allah'ın dağında oturulmaz yeğenim.
-
Fazla bağırma sesin kısılır..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"hazard o neydi öyle"
"oralarda neymar olurdu" "icardi bilmiyorum diyor "mbappe dokunsalar ağlayacak 'çok canı yanıyor gibi gözüküyor 'kimi düşünse o nereye baksa o hayalini kurdu mbappe" ayrilk vakti geldi ama ben nastl veda edeceğimi bilmiyorum' "trossard trossard direk" 'bu benimle onun arasındaki bir iç hesaplaşma 'bazı çiçekler bazı topraklarda yetismiyor" "chiesa düştü kalktı" "fabri napıyorsun fabri" "vlahovic yine çok yalnız" messi derin düşüncelere dalmış gibi" 'bazı geceler vardır unutulmaz "olduğun kişi yüzünden kevin 'mental problemler saha içi problemler kai havertz" "kumdan kaleniz varsa denizin insafına kalmışsınızdır "torres çok kötü düşmüş' "babel naptın babel" drogba ofsayt ofsayt" ' "ayrilık vakti geldi ama ben nasıl veda edeceğimi bilmiyorum* 'ama eğer yazamıyorsanız arayamıyorsanız ○ yarım kalmışlık hissidir" "bu dünya kupası son yıldızlar geçidi" |
Benzer içerikler
- apotemi zor mu
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- mert hoca ekşi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X