Bir Türk beyi ile konuşurken saygılı olacaksın demedim mi mel-un. |
Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. (3. sayfa)
-
-
Is dat dude in da picture Tengri, fam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 9:20:51 > -
yav dayı harbi numuneliksin, sana daha fazla cevap yok.
-
Why not, fam? We choppin' it up real good. I got some otha homies tryna level up they Inglish too. Hit up mah profile page, smash dat follow! From now on, we gon’ be droppin' mad Inglish convos in da forum. Y’all 'bout to get schooled in real Inglish, no cap! Watch and learn!
-
12 saattir ingilizce essay yazıyorum, seninki gibi köylü ingilizcesi değil c1-c2 seviye ağdalı akademik ingilizce
-
Akademik İngilizce ağdalı değil yalnız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ağdalıdan kastım lead to yerine pave the way for kullanmak gibi şeyler. yazdığım essayde bi tane normal kelime yok. böyle yapmayınca yüksek not vermiyo karı.
-
Hocanın tutumu son derece saçma ama pek bir şey yok orada da. Sana bunu nasıl açıklarım bilmiyorum ama akademik dilin tek marifeti belirli konvansiyonları olması. Verdiğin spesifik örnek de ağdalı değil, verebileceğin diğer örneklerin de ağdalı olabileceğini düşünmüyorum. Ağdalı İngilizce farklı bir şey.
Herhangi bir dergi hakemi "hıı bu lead demiş pave the way for dememiş köylü çiziyorum lan üzerini" demiyor yoksa.
Yo mr white
Evirip çeviremezler işte. Ya inanılmaz çok çalışmaları gerekiyor ya da dili konuşulduğu yerde öğrenmeleri lazım. Hatta belki de, İngilizce konuşulan bir yerde büyümeleri lazım. Şimdi biz Türkçe yazarken nasıl sefil Bilo gibi yazabiliyoruz, istersek Davaro gibi yazabiliyoruz, istersek Laz gibi yazabiliyoruz. Aynı hesap, bunlar sadece tek tip İngilizce yazabilirler ve tek tip konuşabilirler.
-
cIRTTTTTTTTTTTT
-
hocam bilimsel makale yazmıyorum. eng 101 dersi bu. 1200 kelimelik essay yazıyorum.
10 tane akademik makale var. en az 3 farklı makaleden 2 citation yapmak falan lazım. aklıma o örnek geldi. cümle yapısı olarak complex şeyler ileri seviye kelimeler yazmamız gerekiyo.
yazdığım yazıdan bir örnek mesela
"By venturing into the realm of potential risks, including addiction and misinformation, and the accompanying emotional turbulence, media uniquely provides unparalleled opportunities for cognitive and socio-emotional growth in children."
bunu şu şekilde de yazabilirim ama o zaman düşük puan veriyo
Media can be risky, like leading to addiction or spreading false information. It can also cause strong feelings. But, it's also a great way for kids to learn and grow emotionally and mentall
he yine öyle böyle diyeceksen ben ingiliz dili edebiyatı okumuyorum. ilk yazdığım cümleyi ingilizce biliyorum diyenlerin %99 yazamaz. millet eng 101 dersinde what __ your name? diye test sınavı oluyor, biz de bunlarla uğraşıyoruz işte. boş iş. zateb hazırlığı geçen herkes min. b2.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 6 Aralık 2024; 11:50:54 >
-
Senin İngilizce hocan da İngilizce bilmiyordur. Türkler ( ABD ve İngiltere'de 20 yıl kalmış olanlar dışında ) İngilizce bilmez. Şimdiye kadar, Türkiye'den olup İngilizce bilen bir tane bile Türk'e rastlamadım.
-
bu ortamı milleti bilmediğin için öyle sanıyorsun. kadının seviyesi, 20 sene abd'de yaşayıp MIT'de hocalık yapmış adamdan daha iyi.
hazırlığa başlamadan önce renkler ve simple present tense dışında bir şey bilmiyordum. şimdi aklıma gelen her şeyi ileri seviye bir şekilde kağıda döküyorum, konuşabiliyorum, lotr gibi ağır romanlar hariç ingilizce kitapları anlıyorum. tek sıkıntı ing. altyazı olmadan dizi film anlamıyorum. o da normal idiomlar, kelime yutmaları vs. sebebi ile onun için uzun yıllar abd'de ingiltere'de yaşamak lazım.
he bu arada hollanda'da ingilizce bilme oranı, abd'den yüksekmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 6 Aralık 2024; 12:9:7 > -
Senin o söylediğine çalışılabileceğini ve öğrenilebileceğini düşünüyorum. Çok fazla altyazılı video falan izlersin hangi yazı, nasıl söyleniyor öğrenirsin. Bak Ylmz, ingilizce dinleyip, realtime Türkçe'ye çevirdiğini söylüyor. Benim söylediğim şey çok farklı. Kalıplar halinde öğrendiğiniz için, dil üzerinde hakimiyet kuramazsınız. Fakat dilin konuşulduğu yerde uzun süre yaşarsanız, öğrenme şekliniz tıpkı bebeklerin anadilini öğrendiği şekil bir mekanizmayla oluşur. Şimdi ABD'li Türkiye'ye gelsin, İngiliz gelsin, Alman gelsin, uzun süre yaşasın, süper Türkçe öğrenir, sen de oralara gidersen, onların dilini çok iyi öğrenirsin ve tüm limitler kalkar..
-
native gibi asla olmayacak zaten 30 sene abd'de yaşasam bile. şu anki seviyemle her şeyi yapabiliyorum zaten. gidip de ingilizce roman yazmayacağım, computer vision üzerine falan phd yapcam. native gibi olsam ne fark eder?
5-6 yaşından itibaren ingilizce öğrenmeye başlamayınca bilingual olamıyorsun zaten.
-
Yanlış biliyorsun. Biz ankaralı çinganlar olarak, eski İşgalci Vedic Aryan kanını taşıyoruz. Eğer Altındağ'daki bir çingenenin fenotipine bakarsan sarışın ve mavi gözlü olduğunu görürsün. Gerçek aryan biziz
Altındağboera
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cingenler aryan kökenli fakat sadece kökenli çünkü onların aryanlığı hintli gibi. Yani onlar geçmişte aryan yönetimine girmiş fakat aryan olmayanlardan olusan bir topluluk. Buna benzer farklı örnekler de var. Dil olarak hint avrupa dili konusuyorlar ama tipleri hintli ya da ortadogulu gibi oluyor..
Ankara, Corum ve Yozgat aryandır.
Not: Aryan sınıflamaları hakkında yazdığım yazıdan vazgeçtim ve editledim, ortamı stormfront'a çevirmeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 16:59:16 >
-
Yanlış biliyorsun dostum. Globojews senin beynini yıkamış. DNA testlerine göre Çingenelerde (özellikle Ankaralı olanlarında) %87 oranında Şintaşa-Aryan mirası bulunuyor. Bizim atalarımız asıl sizin neolitik çiftçi dedelerinize hükmetti. Şuanda o gücümüzü kaybetsek de sokaklarda sizlere karşı para ve cüzdan çalma yöntemlerimizi devam ettiriyoruz.
Çorum ve Yozgat ayan değildir bu tamamen Gürcü-Yahudi lobisinin oyunlyrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona bir kere globojew demiyorlar, globoH* diyorlar. Bunu düzeltelim.. Ikincisi, DNA testi, Yahudi lobisi ve Anglojew firmalar üzerinden yürütülen bir oyundan başka bir şey değil. Şu harfler ve rakamlar Neolitik çiftçidir, şu harf ve rakamlar Aryandır gibi abidik gübidik sahte testler ve sahte bilimle Aryanların kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Şimdi de cingenler Aryan demisler sen de inanmışsın..
Ben de mesela bir DNA örneği gönderdim ve R1B L-23 çıktım, ama bu sonucu fake bir Jew Amerikan firması verdiği için elbette onların onayıyla hareket etmiyorum ve ciddiye almıyorum. Bunları sadece twitter yahudileri ciddiye alıyor..
Bizim yedi sülale aryan olduğumuz zaten her şekil sıfatımızdan belli oluyor.
Ankara, Corum ve Yozgat, uluğ Hitit ve Galat atalar sebebiyle Aryandır..
Şu harita Galat ve Hitit yerleşimini gösteriyor
DNA'cılar bu aşağıdaki arkadaşlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 18:48:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X