Şimdi Ara

Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye toplu taşıma ile zor olur diye mi Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 5 Aralık 2024; 17:48:22 >
  • Bağırırsan 155'i arayanlar olsun diye.. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

( Gülerken bağırdığını kendin söyledin )

• sdkfjsdkfjsdfkjsdfkjsfdkfsdkfjsdkfjsdkfjsdkfjsdkfjsdkfsdkfjsdkfjksdjfksdjfsdfkfjkfkfjkjkfjkfjf

@AREryilmaz

• Ciddi sorunların var. Seni 1 ay elime verseler adam ederim neyse zaten senin gibiler intihar edip gidiyor tengriye şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 5 Aralık 2024; 18:4:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boks biliyor musun? Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

• Bildiğim soruları sorma stalker

• Ücretsiz ders verebilirim fakat buraya geleceksin. 

• Hayır benim cümlem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Ayran Brotherhood

Ankaraboera yükselecek

• Mükemmell

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

yazıklar olsun dayı kaç yaşında adamsın, gelip bizle boş yapıyorsun.

• Pîr kullanıcısına yanıt

Ankara zaten aryanların beşiğidir. Hititler ve Galatlar Ankaranın en eski aryanlarıdır. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 5:48:19 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Even fo' a minute, I wuz ready to dive int' tha deepest darkness jus' t' get t' her. But fo' real, she ain’t share tha same dream as me. In ma world, she wuz a star shinin' bright but in her sky, I wuz jus' a lil' bit o' star dust passin' by. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 6:16:49 >
  • Komik veya havalı olduğunu sanıyor

• Ayo, can I share dis dope unrequited love poem you dropped on Donanımhaber on Reddit an' 4chan an' other platforms? You cool wit' it, fam?Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

• Ayo, real talk, dat avatar fire! What prompts you give AI to make dat? Did you drop dis unrequited love poem an' get dat outta it? Straight up, fam, dat’s some next level stuff! Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu.

• So you callin' on them Mongol gods for help? That's wild. But yo, can Tengri shoot fire out his behind too or nah? Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.