entelektüel konuşmalar |
Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. (5. sayfa)
-
-
Ben yeni yeni seyler ogrendim mesela aryan cingene diye bir sey varmis.
-
iki geçmişe dönelim diye post açtık siz ne anlatıyosunuz be a s
-
Sütçü ayni zamanda..
Bilmeyenler için açıklayayım, ABD'de, white powercı bir grup, vegan bir toplantıyı basıyor ve onları sinir etmek için litrelerce süt içiyorlar. Sonra başlarındaki eleman diyor ki, Aryanlarda laktoz intoleransı yoktur, Aryanlığımızı da böylelikle kanıtladık diyorlar. Şimdi bu arkadaş bana demiş ki, Yiyorsa iç görelim demiş. Yani bunu içenleri, KKK'ya üye yapıyorlar onu anlatmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 8:19:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arkadaş, Angaralı Zigeuner değil, Bulgar ya da Makedon bu, bana büyükbabam Yunanistan göçmeni olduğu için uyuz kaptı. Diyor ki, sen oradan göçmensin diyor, Yunanlar diyor, kara tipli ve neolitik farmer olurlar diyor. Büyük hesabında, Alexander the Great, Anadolu'ya gitmiş, orada kara tenli bu farmerları görmüş, bunlardan insan olmaz, işimiz kolay olmayacak demiş, şeklinde hikaye de anlatmıştı.
Alexander'ın, Anadoludaki sözde farmerlarla karşılaşıp, böyle bir şey söylediğine dair en ufak kanıt yok. Fakat yazısında, sanki Alexander yani Iskender'in sağ kolu kendisiymiş gibi anlatıyordu. Bir de, Iskender'in sağ kolu şeklinde yazmıştı. Ben de sol kolu sen miydin dedim, oradan bana kafayı taktı bu. Hahaha..
Neyse şimdi olayın özeti, bu, modern Yunanistan'da Anadolulu Farmerlar var diyor, Antik Helenler yok diyor, Yunan ırkı Untermensch'tir ve Anadolulularla aynıdır falan diyor. Hepinizin diyor, DNA'sı diyor, haplogrubu J2'dir diyor. Sen de J2'sin diyor. J2 diyor, arab DNA'sıdır diyor. Hahaha..
Bunu büyük hesabıyla söylemişti yani, şimdi bu hesabıyla da çaktırmadan yine söyledi. Kendisiyle ilgili bilgi vermiyor ama başkaları onun Bulgar olduğunu söylemişti. Fakat bir ihtimal Makedon da olabilir çünkü günümüzün makedon Slavları, Alexander, Yunan değildi, Makedon ve Slavdı diyorlar.
Yani Yunan olduğu belli olan bir adama, bu Yunan değil, biz de antik bir Yunan halkı değiliz, biz slavız diyen enteresan bir kafaya sahipler.. Bu da Yunanları kendince küçümseyip, Iskenderi övdüğüne göre bir ihtimal Makedon slav olma ihtimali de mevcuttur..
Kendisi tam bir, tarihçi, biyolog, antropolog, sütçü, gen bilimci, ırk bilimci ve tam bir bilim ışığıdır tabii ki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 9:12:3 >
-
Hem de çingene. Kendi soyluyor roman olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 7 Aralık 2024; 11:55:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam kokain kullanıyor musun ciddiyim.
-
Bu konu ne lan gece gece uykumu acti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam uyuşturucu kafası bu ciddili.
bana bi insan niye alkol alıp dh'ye sarar demiştiniz, bu daha vahim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 7 Aralık 2024; 11:38:15 > -
Evet kendi söyledi. Romanım diyor. Altındağlıyım dedi çinçin'i kastediyor olmalı fakat çinçinli değil. Bulgaristan Deliormanlı olması muhtemeldir. Fakat sorsan, yörüğüm, kasabım, manavım falan diyecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 12:24:33 > -
Hocam bu arkadaş ayrıca diğer hesabında, Almanya bitti demişti. Kendisi Almanya'da yaşıyormuş ama Almanya bitti diyor ve Almanya'yı sevmiyormuş..
Tamam yani Almanya'yı sevmeyebilir ama Almanya bunu seviyor mu acaba? Bir de onu Almanya'ya sormak gerekirdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 12:29:18 > -
doğru diyor almanya bitti.
yazılımcıya doktora 2500-3000 veriyor
1000-1500 euro kiraya
geri kalanıyla da yaşamaya çalış.
çöp + leş
-
Gitsin desin ki ben de bir cingene olarak das Herrenvolk mensubuyum, bana aryan maasi baglayin desin.
-
-
Sen Bilkentli değil misin oğlum? Yazılımla ne alakan var?
-
nasıl ne alakam var? bölümün direkt olarak yazılım zaten. senin deyiminle yazılımcılık "untermensch" bir meslek. phd yapıp applied scientist olacağım.
-
Zigeuner ise Herrenrasse maaşı vermezler. Zigeuner olana 10 reichsmark roman maaşı ödeniyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 12:55:54 > -
şu muhabbeti almanya'da yapsanız içeri atarlar.
bi avel tanıdık var, almanyaya gezmeye gittiler toplama kampları önünde hitler selamı verirken yakalandı foto çekiniyordu. polis alıp götürmüş nezarette kaldı.
bir de bana ırkçı derlerdi, benim için bile uçuk şeyler bu konuştuklarınız.
-
Senin o dediğin haber oldu zaten. Polonya'da öyle bir şey yapmak için ciddi 75 IQ olmak lazım. Bunlar cahildirler gerçi bilmiyorlardır fakat, Polonya ve Polaklar, üstelik slav oldukları için, direkt untermensch kabul edildiler. Bu yüzden polonya gibi bir yerde, o dediğin gibi şeyler yaparsan, öttürürler, belki dayak bile yiyebilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 13:10:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X