Şimdi Ara

Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Kedi gibi über bir canlı yoktur.

• Ankara Üniversitesi Antropoloji bölümünden kafatasımı ölçtüm zaten. Brakisefal çıktım

Gözlerim yeşil ve tenim kar beyazı. Biz çingenler, domlar, lomlar, romanlar, abdallar aslında savaşçı aryanların torunlarıyız. Kafatası aynı diye kuzey afrikalı adamı da atomwaffen üyesi yaparsın Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

İşgalci Vedic Aryanı-Dravidian Roman

Bence sen yine de soya sütünü içerek neolitik çiftçi atalarını gururlandıranilirsin. Östrojen seviyeni arttırarak anglojew globoh*m efendilerine itaat etmeye devam et.  Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

• Pîr kullanıcısına yanıt

Herrenvolk'ların tipik özellikleri, untervolk'larda da görülebiliyor, untervolk'da da var diye, untervolk özelliği olmaz. Brakisefal kafanın, nordiklerle bir ilgisi yok.

Sen benim 0 - 20 yaş zamanlarında içtiğim inek sütlerini içseydin, diarrhea yüzünden hastaneye kaldırılırdın. Fakat sırf bu yüzden, herrenclub üyeliğine kabul etmeyeceğim.. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

Yeşil ne? Efendi Mavi göz genin yok muydu? Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

Rıza Nur Hayat ve Hatıratım okumanı öneririm. 85 Iq tahilla beslenen, aryanlar tarafından asimile edilmiş, tecavüze uğraşmış dedelerinin neler yaşadığını öğrenip el-kaide'nin aslında libya'daki hedeflerinin ne kadar da doğru olmadığını fark edeceksin ama gün boyu baktığın 4chan'de gördüğün A10 gözlu insanların nasıl T50 subhumanlara ne kadar üstün olduğunu zannedip mastürbasyon yapacaksın Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Rus nazi forumlarının aslında özbekler tarafından oluşturulduğunu öğrenince aryanlık bitiyor Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

• Ya olm bu neyin boşu

Ben Rudolf von Sebbotendorf Bektaşi tarikatı mensubu bir zenciyim. Ve gerçek fotoğrafım budur, ankaralı bir roman olduğumu böyle anlayabilirsin 

Yeteri kadar aryan olmadığım için nazi özbek adminlerden özür diliyorum

Senin bu fenotipçi, çorapçılığindan dolayı ıraklı yezidiler nile aryan olacak yakında puahahahahahaSenin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

Çünkü aryanlık insanın uzerine yakışanı giymesidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Olm siz kafayı mı yediniz biriniz sanki ss subayı diğerinin çingene aryan, napıyorsunuz olm siz?

• https://m.youtube.com/watch?v=NxgkD-fd9Bo&pp=ygUMUm9tYW4gaGF2YXNp

Aryan havası.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.