Şimdi Ara

Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

slavlar niye aşağı ırk oluyor yav. karılar elf gibi.

• Slavlar bayağı bir karışık ırk. Balkan slavları da öyle. Fakat o zaman Rusya'nın komünist olması da bunda etkendi, ama Almanlar Slavları kendilerine denk görmediler. Özellikle Rusya zaten çok büyük bir ülke, herkes elf gibi değil. Elf kadınlarını öne sürüyorlar. Nasıl bizim dizilerde falan tipi düzgün tipler oynuyor falan.. Onlar da elf olanları öne sürer tabii ki..

Yani Almanların, untermensch kabul ettiği ırklardan orada çok var. Ayrıca mesela Putin gibi sarışın ve kuzeyli görünen bir adamın bile yüzünde moğol izleri görebiliyorsun. Oldukça karışık ırk sayılır. 

Sovyetler ve hatta günümüzdeki Rusya bile çok büyük bir ülke ve herkes elf değil. O yüzden Almanlar, özellikle Rus Slavları Sibirya tarafına sürüp, tüm ülkeyi ele geçirmek için 1943 yılında büyük çaplı bir kara harekatı başlattılar. 4 milyon Mihver askeri gönderdiler ama ele geçiremediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 13:30:3 >

Benim dedeler doğu gotu, ben de unter miyim yoksa Nazi selami çakabilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ic savaş oncesi abdde slavlari beyazdan saymama uzerine muhabbetler donuyormus devlet kademesinde ahdhahah

• Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Fark etmez bence, çünkü orijinal Nazi Almanyası, zaten kendisinin sempatizanı olan herkesi, Yahudi olmamak koşuluyla, orduya bile kabul etme eğilimindeydi. Fakat şimdi Slavların ortaya attığı, bu Slav soslu beyazcılık meselesinde, Müslümanlar sevilmiyor. Günümüzün dünyasında Slav soslu ideoloji öne çıkıyor. Böyle kara güneş falan kullanıyorlar, destekçiler genellikle incel oluyor, anime avatar falan kullanıyorlar. Bunlar Rus seviyorlar falan. Kesinlikle untermensch ideolojisidir bunun arkasında, Yahudilerin olduğunu düşünüyorum.

Yahudiler bence hedefi kendilerinden saptırmak istiyorlar. Yani esas hedef biz yerine başkaları olsun gibi bir tasarım seziyorum.

Yani Nazi derken neyi kastediyorsun? Hangi Nazi? Hangi Nazizm? Hangi Nazi selamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 14:19:52 >

Slavları tabii ki beyazdan saymayabilirler, çünkü Slav bir ırk değil ki. Slav bir dil grubu. Tıpkı Arap gibi.

Slav dillerini konuşanlara Slav derler, Arapça konuşanlara da Arap derler. Örneğin Araplar bile hepsi aynı ırktan değildir. Hatta Arapların içinde, Afrikalı siyah ırk diyeceğimiz insanlar da bulunuyor. Hatta bizim Türkçe'de Arap'ın kara ve zenci olarak yerleşmesi, bu sebeptendir.

Osmanlı saraylarında bu arap bacılar falan ve arap harem ağaları köle olarak hizmet etmişlerdir. Bunlar direkt zenciydi yani siyah ırktandılar. Fakat Arapların hepsi bu şekil olmaz zaten. Ten rengi beyaz, Yunanlara, Türklere falan benzeyen çok sayıda arap da vardır.

Slavlar da aynı şey. Bunlar Ingilizler, Almanlar gibi daha homojen grup değil. Bunların içinde kuzey Avrupalılar da var, Moğollar da var, Balkan slavları desen, içlerinde cingenler de var, Osmanlı Türkleri de var, ne ararsan var.. Hatta Ruslar için Moğol ağırlıklıdır diyebilirim. Kuzeylileri bile Moğol karışımı, Moğol özellikleri taşıyorlar. Çoğunu sarışın moğol tiplemeler olarak düşünüyorum çoğunun yüzüne yansıyor zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 14:43:23 >

ya iste heil hitler yapiyorlardi ya sag ellerini baslarinin biraz uzerine vucutlariyla 115 derece falan aci yapacak sekilde parmaklarini birlestirip ileriye dogrultarak sieg heil dendiginde, benim bildim nazi selami o var

Untermenschlikten herhalde akjhsfhjkas

Tamam ama onu sivil gibi yapmayacaksın, böyle belinde sanki Gott mit uns yazan kemer tokası varmış gibi düşünerek yapacaksın. Sol elin de belindeki Gott mit uns'a gidecek. Sol el, serbest şekilde de olabiliyor ama söylediğim şekil yaparsan, Moskof ellerinde savaşırken şehit düşmüş olan, o uluğ SS'lerin, ruhları daha bir memnun olur şeklinde düşünüyorum.. Hem bak moskof ellerinde şehit düşen Azeri SS'ler falan da var Türkleri de selamlamış oluyorsun..

• Adam ciddiymiş la, ben dalgaya alıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Saka yaptigimi falan mi sanmistin ciddi misin? Bak smiley kullanmiyorum.. Aryan gozlerime bak.. Gozler yalan soylemez..

• Eyes, chico

uber uber bakiyorlar

• Forumdaki başlık ve mesajlara tam olarak böyle bakıyorum hocam Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Aralık 2024; 19:28:17 >
    Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu.

Bu bıyık mükemmel gerçekten.. 1940'larda olsaydık aynısından bırakırdım Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. 

Benim renk tutmuyor. Tirastan tirasa fantezi yapiyorum ama sanki burun killarim burnumdan disari fiskirmis gibi duruyor o zaman da sjkahfhkasdjkha

• Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.