Özbek'ten Nazi olmasını ilginç buluyorsun anlaşılan ve özbek Naziler, Rus nazi forumu kurmuşlar diyorsun ama sırf untermensch olarak kabul edildiği için öldürülen 27 milyon Rus varken, Rus'tan Nazi olur görüşüne sahipsin. Yani Ruslar bu kafada. Rusça'da bonzai'ye ne diyorlarsa ondan.. Belki vodka kafası da olabilir bilemiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 12:42:23 > |
Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. (8. sayfa)
-
-
Bak yıvrım, sana konunun ilgilisi olduğun için, şunu net bir şekilde söyleyeyim, official görüş tarafından Untermensch kabul edilmiş belli başlı bazı ırk ve topluluklar vardır.
Bunlar benim görüşlerim değil. Yani benim değer yargımı ortaya koymuyor. Sen konuyla ilgilendiğin için seni tarihi açıdan bilgilendirmek amacıyla yazıyorum.
Adamlar zamanında, Der Untermensch isimli, official bir broşür hazırlamışlar, yazanın ismi SS Hauptamt Jupp Daehler olarak gözüküyor, araştır kitabı google'dan bul, Almanca ve Ingilizce versiyonları var, orada kim untermensch, kim übermensch net şekilde tarif ediliyor. Yani birileri böyle tartışmalara girerse onlar okusunlar bizim ne düşündüğümüzü bilsinler diye yazılmış..
Ben o kitapta, slav diye bir şeyi, üstünler kategorisinde görmedim. Orada herrenvolk topluluklar tanıtılıyor. Almanya, Italya, Yunanistan, Türkiye, Hollanda gibi ülkeler direkt olarak yazılmış. Ancak slavlardan çok kötü bir şekilde bahsediliyor..
Onun için böyle resimler atarak benim espri anlayışımı harekete geçiremezsin. Bunlara sadece Slavlar güler ben gülmüyorum yani bana komik gelmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 13:0:33 >
-
Romanlar aryan mı değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yazdığım çoğu Almanca tabir, espri amaçlı, komik olsun diye yazıyorum ama ciddiye alırsak o konuda , Slavlar official Alman Nazilere göre Herrenvolk değildir.
Çünkü Almanlar, senin Ruslara baktığın gibi bakmazlar. Ruslar, Türklere göre daha beyaz tenli, daha uzun boylu ve sanki daha üstün gibi görünebilirler ama Almanlar onları kendilerinden hem kültürel, hem de ırksal olarak aşağıda görmüşlerdir.. Hala da öyle görüyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 13:14:57 > -
Yanlış anlasılma olmasın ben Ebubekir el-bagdagi'nin yakın akrabasıyım ayrıca
İşte ÜSTÜN IRK kabile dansı budur!
Binlerce yıllık HİNT-AVRUPA İSKİT Barbar savaşçılarının, zayıf subhuman düşmanlarına gözdağı vermek için yaptıkları danstır bu
Fakat siz boko haram savunucusu 1.60 boylu esmer insanlar bunu anlayamayacak kadar gelişmemişsiniz
Bak dostum fazla triggerlanmışsın belli ki sürekli bana Orta doğunun neden baasçılara teslim olmamasını gerektiğini söylüyorsun.
Benim fotoğrafım budur, Ankara-Altındağ'da oturuyorum. Aryan fenotipimden tırsıyorsan söyle de bileyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ahahah cok yanlış bir adama söylüyorsun bunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biliyorum o mevzuyu
supreme gentleman
-
Hitler gorse seni evlat edinirdi o derece übersin kardeşim.
Senin Ankara Altındağ mı neyse, oraya Ari damat olarak bunu gönderelim o zaman?
Orada 10 kıza göster 9 tanesi kesin yahuşuhlu diyecek..
Ne dersin is yapar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 13:41:25 > -
Kim bu?
Ari fenotipi
-
Ben de diyorum mabadımın resminin forumda ne işi var
Bizim ırkçılar, böyle saçmalıkları, yabancılara da yazıp, sürekli olarak kendilerini küçük düşürüyorlar. Ben okurken onlar yerine utanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 14:24:32 > -
Puahahahhaha biz çingeneler sadece akraba evliliği yaparız, bu üstün genlerimizi de kuzenlerimizle cîma ederek koruruz! Bu gösterdiğin brownoid herif ise anca bizim çöpümüzü temizler
Aryan fenotipimden korktuğunuzu biliyorum, copelamaya devam edebilirsiniz.
Ayrıca BMW arabam var, babam zengin bir film yapımcısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin gözlerde pigment fazla, Herren Blau göz sende yok. Kafan da mezosefal degil. Yüzün de köşeli degil. Çenen de yuvarlıktır mutlaka. Nordik DNA'lara sahip değilsin.. Güneylisin. Koyu sarı saçlı ve a10 gözlüyüm.. Efendi fenotip budur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 17:10:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X