Şimdi Ara

Kendime Ait bir odam yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 17 yaşındayım, kendime ait bir odam yok olmadi ve olmayacak, bir odada annem ve babam, bir odada ben ve ablam kalıyor abim evlendi ev alacak paramız olmadığı için beraber yaşıyoruz yani bir odada onlar kalıyor. Derslerim iyi ancak o gürültünün içinde ders çalışmak tam bir işkence ışık açık şekilde yan çekyatta uyuya kalmak yine bir işkence. Abimle anlaşamıyoruz beni kıskanıyor. Adam akıllı üstüm başım yok para yok pul yok bıktım bu ülkeden lise 1 bitti 2 ye başlicam 1 inci sınıfa 1 sene geç yazıldım lise 1 de 2015 de kaldım ama bu sene gećıyorum 2 sene kaybım var ailevi kavgalar hiç bitmiyor abimin evsizlik işine geliyor çalışmıyor hala baba parası yiyor zor geçiniyoruz babamında ev almamak işine geliyor para harcamicak ama ben arkadaşlarımı evime davet edemiyorum odam olmadiği için abim sürekli kavga çıkarıyor lanet olsun ona hiç sevmiyorum 27 yaşında dengesiz herifin teki hiçbirşeyim yok lise bitsin ilk işim yurt dışına çıkıp yeni bir sayfa açmak artık psikoloklara anlatmaktan bıktım buraya yazmaktanda bıktım ama güçlü olucam ne kadar çabük okursam o kadar ćabuk bu evden kurtulcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz bir odada 4 kisi kaliyoruz

• Ve babam ev almak yerine 200bin tl nakite köye ev yaptı oda ayrı bir it cumartesi pazar okul tatil derken sabah 9 da odama girip uyandiriyorlar

• Geçen habrrlerde gördüm teog birincisi muş vartodan cikmiş kız hem ailesine yardım etmiş hayvanlara bakmış hemde derme çatma köy evinde ders calişmış

İstedikten sonra yapilmayacak şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 bine ev yaptırabilen bir ailenin durumu ne kadar kötü olabilir ki? Bence kendi tembelliğine bahane buluyorsun.
    Tek derdin sabah 9'da uyandırılmak olsun...
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Miras para geldi herşey filmi izlediğin gibi değil daha kamera arkası var

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Artı tembel dediğin kişi hem çalışıp hem okuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçükken bnmde öyleydi salonda yatardık hry gibi be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfida34

Merhabalar 17 yaşındayım, kendime ait bir odam yok olmadi ve olmayacak, bir odada annem ve babam, bir odada ben ve ablam kalıyor abim evlendi ev alacak paramız olmadığı için beraber yaşıyoruz yani bir odada onlar kalıyor. Derslerim iyi ancak o gürültünün içinde ders çalışmak tam bir işkence ışık açık şekilde yan çekyatta uyuya kalmak yine bir işkence. Abimle anlaşamıyoruz beni kıskanıyor. Adam akıllı üstüm başım yok para yok pul yok bıktım bu ülkeden lise 1 bitti 2 ye başlicam 1 inci sınıfa 1 sene geç yazıldım lise 1 de 2015 de kaldım ama bu sene gećıyorum 2 sene kaybım var ailevi kavgalar hiç bitmiyor abimin evsizlik işine geliyor çalışmıyor hala baba parası yiyor zor geçiniyoruz babamında ev almamak işine geliyor para harcamicak ama ben arkadaşlarımı evime davet edemiyorum odam olmadiği için abim sürekli kavga çıkarıyor lanet olsun ona hiç sevmiyorum 27 yaşında dengesiz herifin teki hiçbirşeyim yok lise bitsin ilk işim yurt dışına çıkıp yeni bir sayfa açmak artık psikoloklara anlatmaktan bıktım buraya yazmaktanda bıktım ama güçlü olucam ne kadar çabük okursam o kadar ćabuk bu evden kurtulcam.

Hoş geldin arkadaşım şimdi şikayetçi olduğun bu aileyi ilerde çok ararsın ama bulamazsın Sadece tatlı 1 hatıra anı olarak düşünüp mutlu olup ve hüzünlenirsin. Ölüm denilen birşey var.

Seni anlıyorum rahat etmek istiyorsan ama hepimiz aynı şeyleri yaşadık.

Merak Etmeyin zaman su gibi akıyor 4+1 ev olunca mezardaki ölü gibi yapayalnız kalacağız işte o zaman isterseniz evinize tüm arkadaşlarınızı getirin hiç fark etmez sonsuz huzursuzluk yoldaşınız olacak

• 22 yaşındayım 2 senedir kendime ait odam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 15 Haziran 2016; 1:31:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yaşına kadar anne ve babamın olduğu odada onlar yerden yüksek kalın bir döşekte abim ve ben yer yatağında ince bir süngerde yattık.adım atacak yer yok.kardeşim doğunca babam ranza aldı.16 yaşıma kadar tüm aile 5 kişi aynı odada yattık.
    17 yaşında yeni evde. kardeşim ve ben birlikte
    18 de de tek başına odamda kaldım

ee şimdi maddi durumumuz orta. tıp okuyorum.tek başıma stüdyo dairede kalıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.