Şimdi Ara

Kanarya kuşu edindim ama hiç bir bilgim yok !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, merhaba bir kanarya edindim akrabamdan, bu kanaryayı muhabbet kuşlarının yanına koymuşlar bunlarda kafasını yaralamış.

Kuş ötmüyor ötmüyorda derken sadece, bir ses dinletirken, şarkı açınca anca.

Ayrıca ben günlük olarak geceleri odaya çıkartıyorum kafesinden böyle uçuyor odada geziyor kafesinin üstüne geliyor bende elime yem alıyorum oda yiyor böyle, elime alışırmı bu şekilde ?

Ve kuş tüy döküyor.
    Ben bunu nasıl beslerim ne vermeliyim ne yapmalıyım ?

Kanarya kuşu edindim ama hiç bir bilgim yok !

Bunu çekesiye canım çıktı ben sola getiriyorum o sağa gidiyor sağa getiriyorum sola gidiyor.

[ALLAH RIZASI İÇİN CEVAP VERECEK BİRİSİ VARDIR UMARIM]

• kafes pis görünüyor kafesi temizleyin kanarya yemi verceksiniz kuslara kanarya hakkında fazla bilgim yok ama kanarya göre tünekleri ayarlamaslısınız
  • o büyük oyuncagıda cıkar oyuncakları falan düzenle kafesi cok doldurmussunuz
  • Tavsiyelerinize uyarım, biz takmadık zaten bize öyle geldi. Kafesini temizledim bu gün. Çarşıya inerim tünek alırım. Kaç tane almam gerekir ? Birde elime saldırmaya başladı.
  • kanaryalar cok hareketlidir kafes muhabbete göre dizayn edilmiş google kanarya tünegi nasıl olmalıdır yazıp düzenlemenizi yapın
  • kafes muhabbet kafesi olarak düzenli , kanaryalar saha sola atlar bu ortamda rahat hareket edemez..
  • Üstteki baya yer kaplayan oyuncağı çıkardım. Bu gün sürekli ara ara kısa kısa ötüyor oyana buyana hopluyor :D Mama ve küçük bir banyoluk yapmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanaryalar hakkında tecrübe sahibi arkadaşlar. Evimizde Cocker Speniel köpeğimiz var. Kanarya ile bir arada olur mu? Köpeğin havlaması kanaryayı ürkütüp ötmesini kestirir mi? Benzeri ne tür sorunlar olabilir. Çünkü kanarya alıp/almama karasızlığı içindeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.