< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNeZ -- 13 Temmuz 2017; 18:29:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNeZ -- 13 Temmuz 2017; 18:29:15 > |
bundan yıllar önce baya oluyo, tayyeap tv de konuşuyo..
diyoki "her ile bir üniversite açacağız." içimden dedim, aha ünilerinde içine edecekler. ardından lise binasının üstündeki tabelaları indirip oraya meslek yüksek okulu tabelaları astılar. işsiz liseli ordusu vardı, işsiz üniversiteli ordusu oluşturdular. milletin 25 yılını yiyorlar, adam geliyo 25ine iş yok, para yok, askerlik yapılmamış, öğrenim kredisi borcu var,evlilik yok, bizimki okullarda sürünürken evleneceği kız kucaktan kucağa atlamış, baba desen kendi derdinde, ana desen hasta. ülkede şeker tüketimini patlatmışlar, ülker, eti ülkedeki en büyük firmalardan ihracatçılardan olmuş. herkese enjekte etmişler şekeri ekmeği.halkın çoğunda hastalık ve herkes moron olmuş. millet parasızlıktan hırsızlığa, yalancılığa başvurmuş. eskiden yan köye güven olmazdı, şimdi bırak yan köyü, bırak komşuyu, kendi anana babana ve kardeşine bile güven kalmamış. kıskançlık-eziklik-kibirlik dolmuş hertarafta.sözde asgari ücret 1400 lira civarı.. işverenler part time çalışan gösterip saat ücretini düşük tutup aylık 700-800e çalıştırıyor. müh maaşı taş çatlasa 2000tl yaptıkları işte alman cihazların nasıl kullanıldığını öğrenmek. adam orda yapıyo bizimki hafiften kullanmayı öğrenirse dünyayı keşfettim sanıyo.eğitim çökmüş gitmiş. yani ülkenin dibine bomba yerleştirdiler.çek krediyi yap yolu barajı geçici herşey güllük gülistanlık gözüksün ama ülke resmen ...a batsın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|