Şimdi Ara

Benim Mage'im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 1 Kasım 2006; 4:27:37 >

•  Benim Mage'im
  • Buda Benim Ezüq Görev Takıları Haricinde Olanlar hp 8 Alttakide lobo Bazen 20 defans bile işe yarıyor o yüzden .. Elbiseler don goblin dierleri +8 Hp basılı .. Ama Senin hp Aşırı Fazla AnLamAdım Gitti Nası Arttırdıın Hakkında Bilgi verirmisin

http://img142.imageshack.us/img142/8274/efsneds8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 1 Kasım 2006; 8:26:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Buda Benim Ezüq Görev Takıları Haricinde Olanlar hp 8 Alttakide lobo Bazen 20 defans bile işe yarıyor o yüzden .. Elbiseler don goblin dierleri +8 Hp basılı .. Ama Senin hp Aşırı Fazla AnLamAdım Gitti Nası Arttırdıın Hakkında Bilgi verirmisin

http://img142.imageshack.us/img142/8274/efsneds8.jpg

Stat Pointlerini Hpye Vermiş:)ßirde Lvli 68

• quote:

Orjinalden alıntı: gizemli_boy

buda benim eski magem
    http://img222.imageshack.us/my.php?image=beramusrw9.jpg

baya eskiymiş M.Ö den önce 1300 lü yıllarda bide o resim elindeki gmlerde oluyo GM misin sen

• Bknz imzamdaki mage =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    İtim ben it ss’li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ****siz

meteor bekliyoruz ama sen önce git dersini çalış biraz
  • Exp için HP'ye verdim. 70 olduğumda 98 veya 100 INT vereceğim kalanını MP, MP dolunca HP. Staff olarak, +6'ya getirebilirsem Staff of PowerShot, yanarsa 98 INT isteyen Mage Staff +8 kullanabilirim. Şimdilik çok HP vermenin zararı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 1 Kasım 2006; 15:08:13 >
  • Çok sevdiğim HeLL klanının ilk kez 5 klan içerisine girmesi

Benim Mage'im
  • heLaL ne warsa heLL de war:) tebriq ederim
  • İçim Rahatladı Burak cım...:)Bende Bu kolun yanması için büyük rol oynadım Yoksa Cem abi bırakacaktı İşi ...Ben Clandan çıkıp Benim yerime (FireCasTer)Başka bir adam alın np si yüksek olan o zaman Kol yanar :)Cem abi clana söylemişti bende Ben yaparım Cem abi dedim ve Clandan çıkıp Aly Clana geçtim ve Kol yandı...Ve Bazı kişilere kapakoldu...:)
  • Bazen sıkılıyorum, 70 olmadan biliyorum iyi olmuyor yine de gittik bir kere base'e girdik. Gerçi adam yoktu.

Benim Mage'im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 20 Kasım 2006; 6:47:23 >
  • çok güzel bi ss

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Bazen sıkılıyorum, 70 olmadan biliyorum iyi olmuyor yine de gittik bir kere base'e girdik. Gerçi adam yoktu.

Benim Mage'im

• guzel
  • başarılarının devamını bekleriz
  • Dostum bu foruma geldiğimden beri bu mage'i kastığını gözlüyorum meteor yakışır
    Ancak bi mage için biraz yavaş lvl atlıyorsun sanırım yazın başlarında 64 falandın şimdi 68 sanırım fazla vakit ayıramıyorsun.
  • Fazla npde kasmıyor sanırım 77k
  • SS ler ve karekter hos citizen..bende mage kasiyorum.Eger simdilk Np den cok lvl onemliyse,yani cok hasar vurman gerekmiosa nova ile,ice pet mage de olabilrisin,70 lvl da reskill-restat yaparsin.Daha tum itemlarim tam olmadigi halde defansim 800 civarinda,Hp mde fena deildir.Falcon larin icinde Ts de bitse bile yatmiorum kolay kolay:)hatta pet e gectigimden beri en son ne zaman yattigimi hatirlamiom.
  • Klan başkanımızın, benim ve çeşitli dostlarımın El-Morad olduklarındaki resimleri.

Resimdeki HackShooT, PowerShot, cem1976 ırk değiştirerek Karus'a geçtiler.

Benim Mage'im

Resimdeki PowerShot, tr0q, izmirLeee, ResserXxGeldiXxUlan, ::PR3sTiG3::, man_yas, ırk değiştirerek Karus'a geçtiler.

Benim Mage'im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 20 Kasım 2006; 6:57:01 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.