Şimdi Ara

Benim Mage'im (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim Mage'im

Benim Mage'im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 13 Ocak 2007; 3:46:26 >

• hedef 80
  • güzel resimler citizen her ne kadar senden 10 level küçüksek bile
  • çok güzel charlarınız varmış
  • benim hayalim hep kendime ayit bir magem olmasıydı priest kastım warior kastım asas kastım ama hiç mage kasmadım şimdi manesteki asas çarımı sattım we logosa başladım hedefim 3 hafta içinde 60 olmak inş olurum we daha sonra 60 olanakadar yaşadığım olayları ve ss leri mi sizinle paylaşıcam logosta human arklar geceleri logos2 de yim bana pm atarsanız beraber kasa biliriz nıck:3ld0rad0
  • Citizen senle hiç karsılasdık mı czde.Adım ferto asasımkarsılasdıysak vs de galıp warmıydı(genelde magelerle vs yı cok severıdme)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

Bknz imzamdaki mage =)
    V_antoru satmayı düşünürmüsün izmirdensen
  • Görevden gelen Staff'ımı Trina ile +5 yaptım.

Benim Mage'im
  • konu yanlis yerde degil mi..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

konu yanlis yerde degil mi..?

Nerede olması gerekiyordu?
  • Güzel char SenS ten sonra daha da güzel olmuş
  • olm adam ss koymus nereye koyacak burası ss bolumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

topic bende knight online bolumunde gozukuyor..resimler bolumunde olmasi gerekmez mi?

edit:sanirim resimler bolumunden bir topice cvp yazinca o knight online bolumundede gozukuyor..hem resiler bolumunde hemde knight online bolumunde bnm mageim adli topic var..sanirim olay bu..yada bnm bilgisayarda mi hata oldu..?

http://img67.imageshack.us/img67/183/zz5as.jpg

http://img258.imageshack.us/img258/8189/xx4we.jpg

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 21 Ocak 2007; 19:08:13 >

• güzel fotolar
  • quote:

quote:

quote:

topic bende knight online bolumunde gozukuyor..resimler bolumunde olmasi gerekmez mi?

Bir üst bölüme geçin ve adresinizi kontrol edin. Knight Online Genel'e ait forumID 234'tür. Fakat burası forumID 375.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Buda Benim Ezüq Görev Takıları Haricinde Olanlar hp 8 Alttakide lobo Bazen 20 defans bile işe yarıyor o yüzden .. Elbiseler don goblin dierleri +8 Hp basılı .. Ama Senin hp Aşırı Fazla AnLamAdım Gitti Nası Arttırdıın Hakkında Bilgi verirmisin

http://img142.imageshack.us/img142/8274/efsneds8.jpg

Stat Pointlerini Hpye Vermiş:)ßirde Lvli 68

gayette güzel olmus 2600 hp Bari healt bonus takı aramaktan kurtulmuş normal olan 50 hp 50 healt bonus 500 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 21 Ocak 2007; 19:04:33 >

• ama ex icin ice olman pk da kötü
  • Bugün Gold Premium aldım. Staff'ı gelen Trina ile +6 yapacaktım. Bir de diğer Flame Ring'imi alıp güzel bir damage sağlayacaktım. Trina ve +5 Staff'ı koydum ve yandı. Bu aşamadan sonra oyunu bırakmayı düşünüyorum. Sanırım karakterimi birine vereceğim. Arada girer item'larını falan tamamlarım. Forumdaki imzamdan sildim.

PowerShot selamlarını sunar.
  • yine arada gir oyna, magein bir sürü seçeneği var paper oursun, int olursun falan filan
    bırakman daha olur tabi, ama tek 70 görev itemı yanan sen deilsin, yıkılmamalısın, tolganında kalkanı yandı geçen +4e geçerken
  • quote:

Bugün Gold Premium aldım. Staff'ı gelen Trina ile +6 yapacaktım. Bir de diğer Flame Ring'imi alıp güzel bir damage sağlayacaktım. Trina ve +5 Staff'ı koydum ve yandı. Bu aşamadan sonra oyunu bırakmayı düşünüyorum. Sanırım karakterimi birine vereceğim. Arada girer item'larını falan tamamlarım. Forumdaki imzamdan sildim.

PowerShot selamlarını sunar.

senin mage in sende kalacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.