Bildirim
Benim makinayı da bi soğutun arkadaşlar :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: namari
Sistemim
P4 2.4 800 Mhz
80 GB Seagate Hdd
2x256 400 Mhz Kingstone DDR
128 Mb Geforce fx5200
Fazladan sadece kasanın yanında dışarı hava atan bir fan var. Önden arkadan yandan neyi nasıl takmalıyım?
Bi el atın be dostlar
ya bilader su kasanın bi resmini koysaydın da millet bi görseydi.
biri yanlışlıkla bi el atar kasanın arkasına;alimallah;kasa huysuzlanıp voltaj falan düşürür sigortalar atar.
-
öne içeriye üfleyen fan tak. kasa kapağına da takmanda yarar var, içeriye üflemesi gerek. -
yandaki fan içeri hava üflesin..arkaya da bi eksoz fan tak o da ısınan havayı dışarı attı mı tamam
önde hava girişi yok görünürde... -
ben de öyle düşünüyodum; önden ve yandan soğuk hava içeri, arkada da eksoz. Ama bi arkadaş "yandan içeri hava alan fan işlemci fanının uzaklaştırdığı sıcak havayı tekrar işlemci üzerine gönderir" yazmış, tereddüt ettim -
Abicim zamanında çok fanlı kasa almazsanız olacağı budur
önden ve yandan içeri ardadan dışarı atsın işlemcinde ısınıyosa Arctic Silver 5 alabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X