Şimdi Ara

**** benim motorsikletim (resimli) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
3
Favori
204.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

**** benim motorsikletim (resimli)
  • siyah ayrı bir güzel oluyor..

kazasız belasız..(kask biraz afilli olmamış mı )

quote:

Orjinalden alıntı: deliemin80

buda benim motorum 2006 model R1

otobanda çektiğim bir video

http://www.youtube.com/watch?v=2kCDUIu8goI

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 27 Mart 2008; 9:39:05 >

• Kendi motorumun resmini koymaktan utanıyorum Motorlar süper
  • ayıp ettin...

her motor (siklet) güzeldir...

quote:

Orjinalden alıntı: **BLL**

Kendi motorumun resmini koymaktan utanıyorum Motorlar süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: thiefthedark

geçenlerde yaptığım bir gezide otobanda yakaladığım bir boşlukta hiç bekletmeden 300-320 km sürat yaptım, hız saati 299 da takılıyor,
    Tekrar görüşeceğiz.

treechip ile limitör iptali yapılıyor. evet resimdeki motor 2006 model bir R1 bu motorla ibrede 330 km/s hız görülebilir. ama 300-320 km/s sürat gördüm demişsiniz trechip yoksa bu hızı ekranda görmezin mümkün değil 2002 yılından itibaren SS makinalarda göstergeyi 299km ile sınırladılar...

ama scubat Beyin dediği gibi göstergelerdeki hata payı yüzünden gerçekteki hızınız değildir. sağlıklı bir ölçüm GPS ile yapılabilir... 2006 model bir 1000RR'ın 6. vitesde kırmızı çizgideki hızı gps ölçümüne göre 297 km ... aşagıdaki linkten bakabilirsiniz...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWn5UnhM8sM

scubat Bey MV Agusta F4-R 312 modeli hakkındaki açıklamalarınız için teşekkürler ... Ayrıca gerçekten özel bir motora sahipsiniz. bir gün gazlamak viraj yapmak isterim sizinle

• quote:

scubat Bey MV Agusta F4-R 312 modeli hakkındaki açıklamalarınız için teşekkürler ... Ayrıca gerçekten özel bir motora sahipsiniz. bir gün gazlamak viraj yapmak isterim sizinle

teşekkürler, de siz çok hızlı gidiyosunuz
    ..vidodan baktım, beni kasar....ama pist günü yapıyoruz arasıra, oraya çağırabilirim isterseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 3 Nisan 2008; 13:54:06 >
  • scubat Bey Davetiniz için çok teşekkür ederim pist derken büyük bir ihtimal körfez yarış pistinden bahsediyorsunuz sanırım :) Aslına bakarsanız orası tam bir mayın tarlası ayrıca yamalarla dolu bir pist ... hal böyle olunca otobanlar daha cazip hale geliyor ... şu işe bak yaa kendi vergilerimizle yapılan istanbul parka giremiyoruz :(

bu arada motorumu değiştirdim

cuma günü teslim aldım şuan rodajda 3 günde 550 km oldu

•  **** benim motorsikletim (resimli)
  • yeni makina hayırlı olsun...otobanların pistten daja güvenliği olduğu fikriniz ilginç

rodaj sıkıntılı bir dönem ama çabuk bitireceksiniz gibi.

istanbul park konusuna gelince..

konu aslında öyle değil...

vergilerimizle yapıldı evet ama sonra da satılığa çıkarıldı...
    neden mi satılığa çıkarıldı çünkü para kazanamadı..
    neden mi para kazanamadı çünkü milletimiz beleşçi...
    MotoGP geldi...
    bu forumdan ya da MD den ya da diğer tüm forumlardan kaç kişi izlemeye gitti?
    gidenlerden kaç tanesi parasıyla bilet aldı kaçı beleş girdi...
    motorcuyum diye geçinen kaç kişi MOTOGP takip ediyor kaç kişi SBK nedir biliyor???

he sonra satılığa çıkarıldı, yani vergilerimizle yapildi, işletilemedi zararın neresinden dönersem kardır zihniyetiyle (ki doğru) satılığa çıkarıldı. Kim teklif verdi? Bernie...Adam deli gibi en çok parayı ödedi ve aldi, artık isterse halka açar isterse sebze yetistirir....kızmaya hakkımız yok..kızacaksak kendimize kızalım...

Peki adam ne yapiyor? "Burası dünyanın en iyi pisti, o yüzden ucuz olamaz" diyor ve her akıllı iş adamının yapacağı gibi bi fiyat politikası izliyor. Adam devlet değilki Türkiye'nin reklamı olacak diye ucuza versin pisti aktiviteler için...

Ha yine gidebilirsin piste, günlük kapatma kirası 75,000€...pazarlık yap hafta içi falan al 50,000 olur...

Pist bosmu duruyor hergun peki? yok hayır aktiviteler oluyor, ferrari geliyor, müşterilerine pist günü yaptırıyor, porsche geliyor aynısı...dergiler kullanıyor bir kaç saatlik testlerle...böyle ticari aktiviteler çok oluyor..ama sonucta parayı veren düdüğü çalıyor...her konuda olduğu gibi..

quote:

scubat Bey Davetiniz için çok teşekkür ederim pist derken büyük bir ihtimal körfez yarış pistinden bahsediyorsunuz sanırım :) Aslına bakarsanız orası tam bir mayın tarlası ayrıca yamalarla dolu bir pist ... hal böyle olunca otobanlar daha cazip hale geliyor ... şu işe bak yaa kendi vergilerimizle yapılan istanbul parka giremiyoruz :(

bu arada motorumu değiştirdim

cuma günü teslim aldım şuan rodajda 3 günde 550 km oldu

• sanırım MD ye üyesiniz bende üyeyim ... nick ney acaba ??
  • valla üyemiyim değil miyim hatırlamıyorum

quote:

sanırım MD ye üyesiniz bende üyeyim ... nick ney acaba ??
  • Bende bir honda kullanıcısıyım cbf 500 ile başladım şu anda cbf 1000 terfi oldum Bin km yeni geçti

• quote:

Orjinalden alıntı: kesmez

http://images.google.com/
    adresine git
    motorunun ismini yaz arat..

çıkan sonuçlardan beğendiğin resmin adresini kopyala

http://www.imageshack.us
    adresine gidip çubuğun üzerine yapıştır.. host it e bas..
    çıkan linklerden en alttakini kopyala..

forumun mesaj gönderme aracında image butonuna bas..
    2 image etiketi arasına imageshackten kopyaladığın adresi yapıştır..

tamamdır..

iyi motorsiklet

• Arkadaşlar hepinize selamlar....
    Bende bu günlerde bir motor edinmek istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok .Özellikle Minik_cooper sizden yardım istiyorum kanuni tiger 250 almak niyetindeyim hem ilk motorum olacak hemde maddi açıdan daha uygun gibi geliyor tipi de sevimli.Renk olarak sizinkinin aynısını düşünüyorum.Bu motor nasıldır.Tavsiyeleriniz nelerdir servisi kullanımı v.s. .........

Ayrıca usta motorculara sesleniyorum aydınlatırsanız memnun olurum....

quote:

Orjinalden alıntı: Minik_cooper

Bu da benm canavar ve ben :D

• Motorcular motora binmekten fırsat bulamıyor herhalde...
  • Buda benim emektar. Efsane honda titan

• Güzel Motorlarınız Var , Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • buda benim Rieju Drac Blackseries özel mod lu Türkiyede bu motodran kullanan varsa yardım ederim.

• Motordan pek anlamam ama görünüşü ve sesi gerçekten etkileyici. Peki bu kalın tekerli hoş sesi olan yarış motoru türünde bi motoru alabilmek için kaç parayı gözden çıkarmak lazım normal bi motor için.
  • Ya ben resim Ekleyemiyorum :D:)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.