Şimdi Ara

**** benim motorsikletim (resimli) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
3
Favori
204.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok Güzel Motor'lar Allah Gözlerden Korusun İnş.
  • Buda benim classic kızım..
    2006 model, 1700km'de ve yağ soğutmalı - balansörlü..

**** benim motorsikletim (resimli)

• quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

+1 :D

Lazer kask da duruyor güzelce ;)
    Kazasız belasız.
  • Burası Resim Sadece Satış Deyil
  • motorlu arkadaslara kazasiz belasiz gunler dilegiyle motorlarini dikkatli surmelerini tavsiye ediyorum
  • Hepinizin Motorları Birbirinden Güzel Allah Kazasız Belasız Binmenizi Nasip Etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: army6rr

buda benım makınaydı calınmadan evvel... :(
    arkadaslar honda racıngı olan eve soksun motorunu hırsızlar sadece onları calıyor full dıkkat..

ahh be abi içim gitti şimdi çokta güzelmiş (tek hayalim) rr nin disk kilidini kırmak çok kolaymış oyüzden rrlere saldırıyor şerefsizler honda buna acil çözüm bulmalı

• selam beyler bana şöyle işe gidip gelmek için küçük bir motor lazım ilk motorum olucak ne tavsiye edebilirsiniz bana ekonomik olarak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekerpare9

selam beyler bana şöyle işe gidip gelmek için küçük bir motor lazım ilk motorum olucak ne tavsiye edebilirsiniz bana ekonomik olarak ?

bunun çok klasik cevabı var ya yamaha ybr 125 yada honda cbf 150. birazdaha paran varsa race tipi hoşuna gidiyorsa çok iri yapılı biri değilsen honda cbr 125
  •  **** benim motorsikletim (resimli)

Mondial 150 HS Turuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 3 Mayıs 2009; 12:30:33 >
  • YAMAHA TT 600 E

• motorlarınız çok güzel. herkesin tekeri düz bassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırt_rider

quote:

Orjinalden alıntı: numan_tas

buda benim makine.Çok memnunum...

Numan bey öncelikle merhaba sizi büyük bir ilgiyle takip ediyorum diğer forumlardn ve sitenizden gerçelten motorsiklet konusunda yaşınıza rağmen pek çok ustaya şapka çıkarttıracak engin bilgilere sahipsiniz.
    Size danışmak istediğim bir konu var ben 42 yaşında bir devlet memuruyum elimde avucumda şimdiye kadar biriktirdiğim paralar ile gençlik hevesim olan motorsiklete kavuştum ve satıcın tavsiyesi ile gidip gsxr 1300 aldım aslında çok memnunum yaklaşık 4 ay oldu fakat motor sürekli hararet yapıyor yeni olduğum için henüz 50 yi geçmemeye gayret ediyorum hararet yapması normal midir ndeğilse ne yapmalıyım.
    beni aydınlatırsanız sevinirim.İyi günler.

hayabusa ile 50 yi geçmemek kısmınamı takılsam yoksa ilk motor olarak hayabusa almanamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 4 Temmuz 2009; 2:34:23 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 16 Temmuz 2009; 22:26:05 >

• DehŞet MotorLar Allah Kazadan Beladan Korusun..

bu da benim motorum.

2008 model Yamaha xt 125 r

Görülen kask ise Arai Tour X-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrael_13 -- 21 Temmuz 2009; 1:38:34 >
  • onca araştırmalarım sonucunda karar verip aldığım motorum arkadaslar bu tür konularda biraz titizimdir simdi eklicem resimler ilk iki tanesi orjinal aldığım motorun yani herhangi bir değişiklik yoktur fabrika çıkışlı nasılsa yani sonrasında yapmış olduğum 120tl lik ekstralarla motorum müthiş bir görüntüye sahip oluyor apartı olmadan sadeliği bozmadan spor bi havası oldu motorumun sizde gördüğünüz aynı tip motorlarla arasında ki farkı hemen bileceksiniz inanın apartmıyorum mağazadan aldım ve hemen tamircime götürdüm sıfır motorumu :)) izleyin farkı siz söyleyin konusmaya ne hacet bu arada daha dün aldım motoru:)) fiyatı merak edenlere nakit ruhsat ve plaka dahil 3550TL

VEE SONRASI

YAPILAN UFAK ÇAPTAKİ DEĞİŞİKLİKLER

1-DÖRT TANE BEYAZ YANAK (lastik kenarları için)
    2-SİYAH ÇELİK CANTTIN İÇ KISMINA ÇEKİLEN KIRMIZI ŞERİT BANDI
    3-GÖSTERGELERİN DIŞINA ÇEKİLEN KIRMIZI ŞERİT BANDI
    4-MOTOR KORUMA DEMİRİ (nikelaj)
    5-M DİREKSİYON (emin olun kullanımı orjinalinkinden cok daha rahat ve kullanışlı kollarınız kıvrılmıyor ve motora hakimiyetiniz dahada kolaylaşıyor)
    6-YAN AYAKLIK (orjinalde üzerinde olmuyor)

ŞUANLIK BUNLARIN TUTARI 120 TL VE DEĞİŞİME SİZ ŞAHİT OLUN ÖLE APARTILI PARALARLA OLAN BİŞEY DEĞİL:)))

NOT:Haftaya depo için orjinal yamaha kılıfı (30TL) gelecek onu takacam malum bu tür motorların depoları cok çabuk çiziliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 22 Temmuz 2009; 1:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: army6rr

http://img527.imageshack.us/img527/1757/dsc03479hj2fp8.jpg
    buda benım makınaydı calınmadan evvel... :(
    arkadaslar honda racıngı olan eve soksun motorunu hırsızlar sadece onları calıyor full dıkkat..

Çalınmaya karşı sigorta olmuyor mu? Araba kaskolarında kaskolar herşeyi karşılıyor. Evlerde de öyle. Bizim ev meteor düşmesine bile sigortlı. Yani sigorta demek kazayı belayı başa gelen her olayı karşılamak demek. Yoksa sigortasız mıydı?

• İşte bu da benim gözüm
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserdark -- 21 Ocak 2014; 19:17:03 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.