bu arada belki yemin törenindede görüşürüz seninle
adaşım nasılsın? sanırım çok girmiyosun internete.yemin töreninden sonra eşin izin kullanıcakmı?benim nişanlım 7 gün izine gelcek.yemin töreninden sonra onuda getircez bandırmaya sonra denizliye gitcek.yemin töreninde istersen beraber görüşürüz öptüm canım
Ben Sözlüyüm ama askere gidene kadar ya nişanlı ya da evli olacağım. Nasıl dayanıcaz bilemiyorum...
Merhaba Caner,
Zor geçecek askerlik senin ve sözlün için ve ailen için tabiki..
Ama adı üstünde mecburi görev.Şimdiden hayırlı teskereler.
quote:
Orjinalden alıntı: canercp
Ben Sözlüyüm ama askere gidene kadar ya nişanlı ya da evli olacağım. Nasıl dayanıcaz bilemiyorum...
Teşekkür ederim.. Umarım alışması kolay olur. Açıköğretim 2. sınıftayım okulum bitince gitcem kısa dönem yaparım inşallah. Ocak 2008'de Meslekyüksekokulların askerlik indirimi sağlanırsa bu sene veya önümüzdeki sene gitcem... Tüm Askerlerimize Hayırlı Tezkereler, Allah Kolaylık Versin...
ben tam bu zamanlar kütahyada kısa dönem yapıyordum... rahatlardır hiç merak etmeyin... orası türkiyenin en konforlu askeri birliklerinden bi tanesi.. zaten havacılaar rahat oluyor... önemli olan nereye çıkacağı değildir usta birliğinin...yaygın bi görüş vardır ama bu çok yanlış... nereye gittiği kadar ne olarak gittiği de önemlidir... 40 kısa dönemden 13 ü (ben dahil) askerliğin yarısı boyunca 5 saat nöbet tuttuk adımız kısa dönemdi... ötekilerse tamamen yattı.. normalde bizim görevimiz araç muhafızlığıydı ama gece nöbete gidiyorduk... saçmalık işte...
Allah nişanlına kavuştursun...
selam benimde nişanlım değil ama sevgilim gitti 12aralıkta.şanlıurfada şuan.bende çok özlüyorum ve muhtemelen mayısa kadar göremicem.uzun dönemlere allah sabır versin.kalan için zor ama giden için daha da zor.bu arada orda yemin töreni 11indeymiş.nişan konusuyla alakalı değil ama içimden çok yazmak geldi.allah tüm askerleri korusun.
quote:
Orjinalden alıntı: regenundmeer
selam benimde nişanlım değil ama sevgilim gitti 12aralıkta.şanlıurfada şuan.bende çok özlüyorum ve muhtemelen mayısa kadar göremicem.uzun dönemlere allah sabır versin.kalan için zor ama giden için daha da zor.bu arada orda yemin töreni 11indeymiş.nişan konusuyla alakalı değil ama içimden çok yazmak geldi.allah tüm askerleri korusun.
selam regenundmeer benim nişanlım şanlıurfa'da.evet yemin törenleri yarınmış.hafta sonu izine çıkabilecekler artık (= hatta yarın da çıkacaklar ama nişanlıma nöbet yazmışlar :( bi gün gecikmeli görebileceğim.
mrb marshmallow sevgilinin usta birliği nereye çıktı uzun dönem olarakmı yapıyor?benim nişanlım kısa dönem denizlinin çardak ilçesine çıktı.Allah bütün askerlerimizi korusun seni ve bütün herkesi sevdiğine kavuştursun.
2gündür izindelerdi gördüm sevgilimi ve çok mutlu oldum anlatamam..3yıldır her dakika birlikteyiz insan hiç uzak kalmayacakmış gibi zannediyor ama 1aydır onu görememek çok kötü bişey..tek avuntum kısa dönem olması..allah hepimize sabır onlara da hayırlı teskereler versin..
merhaba sevgilinin usta birliği dağıtımı nereye çıktı?
quote:
Orjinalden alıntı: regenundmeer
2gündür izindelerdi gördüm sevgilimi ve çok mutlu oldum anlatamam..3yıldır her dakika birlikteyiz insan hiç uzak kalmayacakmış gibi zannediyor ama 1aydır onu görememek çok kötü bişey..tek avuntum kısa dönem olması..allah hepimize sabır onlara da hayırlı teskereler versin..
yine şanlıurfa içinde kaldı..ztn kısa dönemleri şehir dışı dağıtmıyorlarmış.gazinoya çıktı.birliğin içinden sadece 3kişi kurada gazino çekmiş.geri kalan hudut kapısına gitmiş.allaha binlerce kez şükrettim.sınıra gidenlerede dua ediorm.
nişanlım dağıtım iznine geldi 7 gün doya doya görüştüm bugün gitti.sanki hiç gelmemiş gibi. tekrardan ilk gittiği gibi içim acıyor.çok kötü bir duygu.4 ay birdaha yüzünü göremicem.onu çok seviyorum daha bugün gitti ama çok özlüyorum...
arkadaşlar bu cevplarınızı okuyunca kendimi nasıl hissetmem gerektiğine bir türlü karar veremiyorum şu anda bnde çok özlüyorum ama göremessem napıcam diye bi düşünce olmuyo bnde çünkü öyle yada böyle biticek bu günler bunu biliyorum acaba diyorum ben nasıl dayanıyorum benim erkek arkadaşım uzun dönem ve martta sınıra gidicek hudut çekti kurada ben belki 9 ay göremiycm 2 ay oluck yaknda 4 ayıda atlatrsnz merk etmeyn
Emoşum Allah kavuştursun cnm.Seni çok iyi anlıyorum.Ama yapacak bişey yok sabırla beklemek gerek.bende geçen hafta bugün yanındaydım eşimin.Şimdi düşününce hüzün kaplıyor içimi.Çok özledim onu.Artık ayda bir sizin ordayımSıkma canını geçecek bugünler.
Hayırlı teskereler.Öptüm cnm.
quote:
Orjinalden alıntı: emine_GENCER
mrb marshmallow sevgilinin usta birliği nereye çıktı uzun dönem olarakmı yapıyor?benim nişanlım kısa dönem denizlinin çardak ilçesine çıktı.Allah bütün askerlerimizi korusun seni ve bütün herkesi sevdiğine kavuştursun.
slm emine nişanlımın usta birliğide ş.urfada.kısa dönem olarak yapıyo.suriye sınırındaki karakollardan birinde.ama rahatı çok iyiymiş.allah hepimizi kavuştursun sevdiklerimize
canım çook sıkılıyor.çok özlediiiimmm. bu günler nasıl geçicek yaaa.
ZALUPA Başın sağolsun kardeş allah sabır versin
arkadaşlar merhaba bende nişanlıyım ve nişanlım 21de askere gidiyor kütahya hava piyade muhafız olarak eğer sizdende varsa konuşalım
askerden gelmiştir herhalde agustosta da gitme sırası bizde. ben de eşimi bırakıp gidecegim.