Şimdi Ara

benim nişanlımda askere gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet zalupa çok çok haklısın ama ben emocan319'a da katılıyorum.bi noktadan sonra bayan olduğumuz için sanırım duygusalığımızdan ötürü bencil düşünmeye başlıyoruz.Ama ben bu düşüncemin yanlış olduğunun farkına her varışımda btün askerlerimiz için de dua ediyorum.allah hepsini korusun.benim nişanlım bugün üç kez aradı çok çok mutlu oldum.
    quote:

Orjinalden alıntı: emocan319

quote:

Orjinalden alıntı: zalupa

şanslı bayanlarsınız.ben 313 kd olarak hakkaride yaptım.geçen sene aynı tarihte teslim oldum.askere gittim yemin töreninden sora izin falan olmadı.askere gittikten 2,5 ay sora sadece 1 gun 4 saat le sınırlı olmak uzere çarşıya çıktım.6 aylık askerliğim boyunca 5 kere çarşıya çıkıtm.hepsi sadece 4 e r saatti.Arkadaşlar batıda askerlik yapıo eşiniz nişanlınız.daha ne istiosunuz.Askerliğimin bitmesine 28 gun kala babamı kaybettim.Hakkariden samsuna gitmem 2 gun surdu.Cenazeye bile katılamadım.Bide böle durumlar var o nedenle şükretmek lazım.kötünün de kötüsü var.unutmayın.

Zalupa çok haklısın tabikii ama işte biz bayanlar çok fazla duygusalız.Bazen bende kendime kızıyorum diğer doğudaki askerlerimizi düşününce.Allah hepsini korusun.

• ewet zalupa çok haklısın Allah hepsini korusun ve bekleyenlerine sabır versin aranızda daha önce nişanlısını uzun zaman görmeyen yok sanırım?
  • ben alışığım :) 4 sene okul yüzünden ayrı kalmıstık ama her dakka telefonla konusma sansımız oluyodu şimdi ise sınırlı 153cü günün sonunda gelsin sorun değil sadece sesini duyayım yeter bana
  • ewet haklısın sonunda yanımızda olsnlarda gerçi bn bir yıl beklicem ama olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: falin

ewet zalupa çok haklısın Allah hepsini korusun ve bekleyenlerine sabır versin aranızda daha önce nişanlısını uzun zaman görmeyen yok sanırım?

ben de okuduğum zamanlarda 1-1.5 ay ayrı kaldığımız oluyordu ama eccu gibi telefonla sürekli görüşüyorduk.hatta msn de görüşüyorduk sürekli istediğimiz anda yine bi şekilde görebiliyorduk.şimdi buna alışmak çok zor olacak. gerçi bugün tam 3 kere arama şansı olmuş dünyalar benim oldu

• ne güzel bnde perşembe gününden sonra bugün sabah konuşabildim
  • çok şükür beni sabah akşam arayabiliyoo bugun sesi daha ii geliyodu daha da ii olacaklar inşallahh şimdiden başlamışlar yemin töreninin hazırlıklarına
    quote:

Orjinalden alıntı: falin

ne güzel bnde perşembe gününden sonra bugün sabah konuşabildim
  • Benim eşimde günde 2-3 kere arayabiliyor.Hatta bugün kendi telefon numaralarını verdi artık bende arayabiliyorumbirde sarılıp hasret giderebilsem en kısa sürede
  • ben gitiğinden beri 1 kere konuşabildim evde yokken aramış hep
  • benim nişanlımda kayseride kısa dönem. şu anda onun nickiyle yazıyorum. o da günde 3 kez arıyor, sabah-öğle akşam. sesini duyunca bile çok mutlu oluyorum. yemin törenini iple çekiyorum. herkesin Allah yardımcısı olsun.
  • Beterin beteri var.Bu kadar üzülmeyin.bende askerim şafak 430,evliyim 5 aylık bir çocuğum var.Ben ne yapayım???Kimse demesin neden erken evlendin diye öyle olması gerekti o an.İnanın çok koyuyor çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: discrepancy

benim nişanlımda kayseride kısa dönem. şu anda onun nickiyle yazıyorum. o da günde 3 kez arıyor, sabah-öğle akşam. sesini duyunca bile çok mutlu oluyorum. yemin törenini iple çekiyorum. herkesin Allah yardımcısı olsun.

slm arkadaşlar hepimize tekrar tekrar allah sabır versin.Ben konuştum Sevgilimle hatta başka kısa dönem yapmış arkadaşlarımla 11 ocakta olacak diyorlar yemin töreni herkes kendini ona göre ayarlasın cuma olacakmış teslim olduktan 4 hafta sonra olacakmöış bide oda 11 ocağa gelio benim arkaaşımda öle dedi bana ama saat kaçta olduğunu bilmiom onu bilen varsa sölesin nolur dayım astsubay ona sordum 9 da basşlarız biz dedieğer öle olursa gitmem çok zor olacak.hadi herkese ii bayramlar........

• allah yardımcınız olsun sizinki hepimizden zor su gibi gecer gider inşallah..
    Bayramda onlardan ayrı geçirmekte çok koyuyomuş :(((
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Beterin beteri var.Bu kadar üzülmeyin.bende askerim şafak 430,evliyim 5 aylık bir çocuğum var.Ben ne yapayım???Kimse demesin neden erken evlendin diye öyle olması gerekti o an.İnanın çok koyuyor çok.
  • mrb emocan319.eşin benim nişanlımla aynı yerde belkide aynı koğuşta belli olmaz.ama yemin töreni kesin olarak 18 ocakta olcakmış o günü iple çekiyorum allah kavuştursun insallah ogün hava güzel olurda gideriz k.i.b canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emine_GENCER

mrb emocan319.eşin benim nişanlımla aynı yerde belkide aynı koğuşta belli olmaz.ama yemin töreni kesin olarak 18 ocakta olcakmış o günü iple çekiyorum allah kavuştursun insallah ogün hava güzel olurda gideriz k.i.b canım

Selam Emine,

Nişanlın hangi bölükte? benim eşim 3. erbaş bölüğü.Bayramın 3. günü ordaydım :) eşimi gördüm çok mutlu oldum.5 saat içeride sohbet etme fırsatımız oldu.acayip soğuk bir havası var Kütahya'nın.Allah kolaylık versin oradaki askerlerimize.Evt yemin töreni 18 ocakmış bende öğrendim onu.Ama dağıtım izni 1 gün veriyorlarmışİsteyen kendi izninden kullanacakmış..Neyse ki hergün beni arıyor bende onu arayabiliyorum.Telefon yönünden problemimiz yok yani Sen hangi şehirdesin? Ben Antalya'dayım.Belki aynı şehirdeysek görüşürüz:)

sende kendine iyi bak cnm.

• mrb adaşım.
    valla nişanlım hangi bölükte bilmiyorum ama 8. koğuştaymış.bende bayramda çok gitmek istedim ama bayramın 3. günü kuzenimin nişanı vardı gidemedim ama önümüzdeki pazar gitmeyi düşünüyorum hastalanmış merak ettim.ben bandırmada oturuyorum canım.nişanlımın kütüğü istanbul inşallah dağıtımda buraya düşer burdada hava üssü var.pazar gitsem bir kaç saat görebilirmiyim acaba.?
  • tabi görüşebilirsin..pazar günleri sabah 9 dan akşamüstü 6 ya kadar görüş var.ben 6 ocakta yine gidicem inş.dağıtım yerleri cuma gününe kadar belli olacakmış.İnş yakınımıza bi yerlere düşerler.

msn adresimi vereyim ordanda görüşürüz.özeline yazarım olurmu.

kendine iyi bak.
  • mrb adaşım.
    ben senin msn adresini kaydettim oke
  • Selam adaşım.

Bugün süper bir haber aldım.Eşimin dağıtımı olmuş ve balıkesir bandırmaya çıkmış :) yani senin memlekete:)

bir an önce bana ordaki 6. hava jet üssü hakkında bilgi verirmisin.gelip gitmem zor olacakmı oraya? kışın sizin orda havalar nasıl oluyor v.s .Msn açarsan daha rahat konuşuruz.

Sevgiler..
  • mrb adaşım
    valla çok güzel yere çıkmış bizim memleket güzeldir ama havası ayaz oluyo.antalyayla burası 12 saat ama aktarma olmadan direk gelebiliosun o yönü güzel.gerçekten çok sevindim canım yaa.burdaki hava komutanlığı çok büyük burda sürekli uçak sesleri oluyo.deneme felen yapıyo pilotlar bide lojmanlar var içinde anlıycağın çok güzel biryer gelirsen buraya görüşürüz oke bu arada benim nişanlımda denizlinin çardak ilçesine çıkmış pazar günü gittim yanına hasret giderdik geldim.
    k.i.b canım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.