Şimdi Ara

'Benim olduğum yerde şike olmaz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde takımın kamp yaptığı otelde şike operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Korcan'ın şike yapacağına asla inanmadığını belirterek, "Benim olduğum yerde böyle bir şeyin olması mümkün değil" dedi.

'Benim olduğum yerde şike olmaz'

Futbolda şike iddialarına ilişkin başlatılan operasyon çerçevesinde Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, takımın kamp yaptığı otelde gözaltına alındı. Sabah saat 06.30'da TEM Otoyolu kenarında bulunan Green Park Otel'e gelen Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Korcan Çelikay'ı gözaltına aldı. Otelden alınarak, telefonuna el konulan Korcan, İstanbul'a götürüldü.

Rıza Çalımbay, kaleci Korcan'ın şike yapmasının mümkün olamayacağını açıklayarak, "Korcan'ın öyle bir şey yapacağına mümkün değil inanmıyorum. Kişiliği, karakteri ve kaleciliği üst düzey olan bir insan. Bazı yerlerde bir şeyler olmuşsa eğer tabi ki ifadeleri alınabilir. Daha önce de Erman ile ilgili olmuştu, o da gitti akşamına geldi. Bu tip şeyler zaman zaman oluyor. Ben önemli bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Böyle bir şeyin olması gösteriyor ki, Türkiye'de her şey takip ediliyor. Onun için herkesin dikkatli olması gerekiyor. İnşallah bir şey çıkmaz, çıkacağını da zannetmiyorum" dedi.

Korcan'ın gözaltına alınmasının kampta üzüntü yarattığını söyleyen Çalımbay, "Takımımızdaki bir oyuncunun böyle bir olayda adı geçtiği zaman ifadeye dahi çağrılsa buradaki arkadaşlarında burukluk ve üzüntü oluyor" diye konuştu.

Çalımbay, "Ligde son oynanan ve Fenerbahçe'nin 4-3 kazandığı maçta şike var mıydı?" şeklindeki soruyu, "Benim olduğum yerde böyle bir şeyin olması mümkün değil. Fenerbahçe maçı için söylüyorum, biz çıktık çatır çatır oynadık. Kimse o maça bir şey öne süremez. Biz elimizden geldiğince herşeyi engellemeye çalıştık. Zaten engellenecek bir şey de yoktu. Ben takımıma ve oyuncularıma yürekten inanıyorum. O maçı 4-3 kaybettik ve 3 tane gol attık. Kötü goller yedik, kendi hatalarımızdan goller yedik. Yoksa maçta kimse bir şey aramasın, o maç sahada bitti, başka bir şey olması da mümkün değil" diye yanıtladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, otelin sahasında top ve istasyon çalışması yaptı. Saha ortasında yaklaşık 15 dakika top çalışması yapan oyuncular daha sonra saha kenarında istasyon çalışmasına geçti. Rıza Çalımbay oyuncularıyla tek tek ilgilenirken neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti.

DHA

• Sırf Fenerbahçe düşmanlığı yapmak için övündükleri Rıza Hoca'ya bile laf edebilecek karakterde insanlar bar bence bu forumda.
  • şikeyi antrnör yapmaz ki ya kaleci yapar ya defans oyuncusu...
    takımda 2 3 adamı bagladınmı iş biter..rıza dürüst adamdır ama bu onu baglar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

şikeyi antrnör yapmaz ki ya kaleci yapar ya defans oyuncusu...
    takımda 2 3 adamı bagladınmı iş biter..rıza dürüst adamdır ama bu onu baglar...

Korcanın Şampiyonluk maçından 1 hafta önceki mesajı adam bu maçta hata yapmamalıyım diyor ve gelip onu buluyor ve sonra psikolojik destek alıyor bir süre......

http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/korcan-sampiyonu-belirleyecegiz

Takımımız üzerinde biraz stres olduğunu ancak takım arkadaşları ve kendisinin profesyonel futbolcular olduğunu hatırlatan Korcan, "Bunun altından kalkabiliriz. Herkesin tek isteği maçtan sonra herhangi kötü bir konuşmaya fırsat vermeyecek şekilde bu maçı tamamlamak. Kaleci olarak hata yapmamam gereken bir maç olacak. Eğer bu maçta bir hata yaparsam bedeli çok ağır olur. Ben de insanım hata yapabilirim. Elbette hata yapmak istemem. Ama yaparsam da bu herhangi bir şeye sebep olmaz. Ben kendim için sahaya çıkarım, kendim için oynarım. Bunun dışında herhangi bir şey olamaz” diyerek sözlerini noktaladı.

• madem şike olayı araştırılıyor, neden bize karşı dünya savaşına çıkan takımların bir hafta sonra tatil maçı yaptıkları araştrılmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

madem şike olayı araştırılıyor, neden bize karşı dünya savaşına çıkan takımların bir hafta sonra tatil maçı yaptıkları araştrılmıyor?

oda futbolcunun preofesyönel olamayışı...
    aile terbiyesi iş disiplini.onur vsr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.