ya ben kimi şikayet etcem siemensi mi? başarıyı mı? teknosayı mı?
kimden satın aldıysan onu şikayet etmelisin.
evet bugün hakem heyetine başvurdum. ama ordaki kadın 792ytl üzerinde sdc ön karar alabildiklerini bununla paramı alamayacağımı söledi. mahkemeye başvurmam gerekiyomuş. bu sdc ön kararmış. daha önce mahkemye başvuran oldumu? nası başvurcam bilgilendirebilirmisiniz beni?
quote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
evet bugün hakem heyetine başvurdum. ama ordaki kadın 792ytl üzerinde sdc ön karar alabildiklerini bununla paramı alamayacağımı söledi. mahkemeye başvurmam gerekiyomuş. bu sdc ön kararmış. daha önce mahkemye başvuran oldumu? nası başvurcam bilgilendirebilirmisiniz beni?
arkadaşlar olayı mahkemeye intikal ettirmem gerekiyo. bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? daha önce başından geçen var mı?
quote:
quote:
arkadaşlar olayı mahkemeye intikal ettirmem gerekiyo. bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? daha önce başından geçen var mı?
mahkeme olayını bilmiyorum tüketici haklarıyla hallettim ama mahkemede tazminat alabilirsin maddi manevi zarardan dolayı çünkü aylardır telefonsuzsun bi avukatla görüşürseniz size daha yardımcı olabilirler. ayrıca mahkemeyi kazandığınız zaman avukat ücreti ve mahkemenin açılması için ödediğiniz parayı karşı tarafa ödetebiliyorsunuz bundan eminim. bence peşini bırakmayın baştan masraf yapabilirsiniz ama sonradan o masrafı karşı tarafa ödetme imkanı var.
quote:
Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_
quote:
quote:
mahkeme olayını bilmiyorum tüketici haklarıyla hallettim ama mahkemede tazminat alabilirsin maddi manevi zarardan dolayı çünkü aylardır telefonsuzsun bi avukatla görüşürseniz size daha yardımcı olabilirler. ayrıca mahkemeyi kazandığınız zaman avukat ücreti ve mahkemenin açılması için ödediğiniz parayı karşı tarafa ödetebiliyorsunuz bundan eminim. bence peşini bırakmayın baştan masraf yapabilirsiniz ama sonradan o masrafı karşı tarafa ödetme imkanı var.
ben öğrenciyim avukat filan zor ama hukukta son snıfta staj yapan arkadaşlarım var sanırım onlardan bilgi alsam iyi olcak...
bu işin peşini bırakmaya niyetim yok... 110 gündür telefonum serviste
arkadaşlar dün başarı teknik servisten aradılar ve paramı iade etceklerini, evrakları tamamlamamı istediler. fatura aslı, servis formu, nüfüs cüzdanı fotokopisi,banka hesap numarası ve daha önce kvk serviste ana kart değişmişti benim telefonun onu belgeleyen servis formunu istediler... sanırım haftaya paramı hesabıma yatırcaklarmış...
hayırlı olsun siemensten kurtulduğun için sevindim gözün aydın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme